Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii de marketing Marketing Știința Consumatorului 2024

Filtre

Filtre

  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Știința Consumatorului
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Doctorat Programe în Studii de marketing Marketing Știința Consumatorului

Consumer Science aduce discipline precum relațiile de familie, economia consumatorului și managementul resurselor. Scopul său principal este de a aborda provocările de zi cu zi cu care se confruntă indivizii și familiile, dându-le putere să ia decizii informate în domenii precum finanțele personale și nutriția.

În timpul unui program de licență în Știința Consumatorului, vă puteți aștepta să vă aprofundați în subiecte de bază, cum ar fi comportamentul consumatorului, managementul resurselor familiei, știința alimentației și dezvoltarea umană.

Absolvența cu o diplomă în Știința Consumatorului deschide mai multe căi de carieră. Puteți colabora cu companiile pentru a rezolva reclamațiile consumatorilor, pentru a oferi informații valoroase despre produse și servicii sau pentru a asigura conformitatea cu legile privind protecția consumatorilor. Alternativ, puteți alege să asisteți indivizii și familiile în crearea bugetelor, gestionarea datoriilor sau planificarea pensionării.

Începeți să cercetați programele de diplomă în Știința Consumatorului astăzi și faceți primul pas către un viitor împlinit.