EDBA

Generalități

Programul de descriere

Programele EDBA se concentrează pe cercetarea care poate fi aplicată direct problemelor actuale de afaceri. EDBA studenții au probleme de cercetare sau provocări cu care se confruntă în industriile lor și aplică ceea ce învață să rezolve problemele în organizațiile lor.

Ei sunt interesați să readucă la locul de muncă aceste abilități de gândire de nivel înalt și abilități de cercetare nou dobândite.

De ce Rollains EDBA?

Colegiul Rollins Este prima școală acreditată AACSB din Florida, care oferă un Doctorat Executiv în Administrarea Afacerilor (EDBA). Programul Rollains EDBA este un program de doctorat profesional conceput pentru directori care au un grad de MBA / echivalent / experiență. Acești profesioniști doresc să își asume cunoștințele, învățarea și capacitatea de a contribui la succesul organizațional la un nivel semnificativ mai mare decât cel oferit de MBA. Prin experiența EDBA studentul este poziționat să fie un lider de gândire și este diferențiat de alți manageri prin stăpânirea curriculum-ului avansat și a aptitudinilor de cercetare aplicată. Caracterul interdisciplinar al programului cuplează un nivel avansat de management general la nivel cu oportunitatea de specializare prin procesul de disertație.

Obțineți avantajul Rollains EDBA Advantage

  • Interacțiunile dintre grupul de cohorturi sunt foarte stimulative și pline de satisfacție - toți elevii intră în program cu un nivel similar de experiență, obiective comune și motivație pentru avansarea profesională și personală.
  • Cursurile se desfășoară pe formatul de vineri / sâmbătă o dată pe lună, permițând continuarea angajării cu normă întreagă.
  • Profesori de top cu experiență în lumea reală urmează modelul "bursier angajat", care se concentrează asupra subiectelor de la intersecția teoriei și practicii de afaceri contemporane - sesiunile de clasă sunt întotdeauna conștiente de modul în care învățarea poate fi aplicată imediat.
  • Experiențele din clasă sunt în grupuri mici și urmează un format de dialog facilitat în jurul unor domenii cheie din domeniul afacerilor.
  • Proiectele de cercetare sunt foarte aplicate în natură și studenții sunt încurajați să le conecteze la propria firmă și industrie.
  • Experiența globală oferă un impuls pentru avansarea în carieră și o rampă de lansare pentru schimbarea personală și profesională.
  • Abilitățile de cercetare dezvoltate sunt foarte apreciate în organizațiile de astăzi și nu sunt bine pregătite de majoritatea managerilor care nu au avut experiența EDBA.
  • Studenții EDBA aduc noi perspective importante, instrumente și metode înapoi altora în cadrul firmei lor, mărind astfel succesul firmei în ansamblu.
  • Legătura puternică dintre student și consilierul și colaboratorii facultății poate să favorizeze ani de colaborare fructuoasă în domeniul cercetării.
Ultima actualizare Octombrie 2017

Despre facultate

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy.

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited