Citește Descrierea Oficială

Cu care se confruntă provocările majore
Noii lideri
PENTRU ATINGEREA
SUCCES SI DURABILITATE
AFACEREA DVS.

Scopuri

  • Să dezvolte abilități de conducere în contexte de mare diversitate și medii de afaceri multiculturale, care necesită liderul de a-și redefinească rolul și să-și reconsidere practicile lor de conducere din alte cadre conceptuale și operaționale.
  • Furnizarea unor instrumente de auto-diagnosticare pentru a stabili planuri de acțiune pentru îmbunătățirea continuă a rolului său ca un lider de afaceri, astfel încât să facă o încorporare progresivă și sistematică a abilităților de management, care să le permită să optimizeze rezultatele acestora și companiile pe care le conduc.
  • Care încorporează comunicații și abilități de management al talentelor umane, ceea ce permite creșterea productivității muncii în echipă și, în același timp, creșterea nivelului de implicare a oamenilor, care influențează în mod pozitiv șoferii anchetelor climatice, îmbunătățirea în mod evident rezultatele acestora.
  • Să dezvolte abilități în productivitate digitală, atât pentru sine cât și pentru echipa sa, reușind să includă instrumente eficiente pentru a realiza o lucrare de colaborare adevărată, chiar și în medii afectate de echipele virtualitate.
  • Aflați mai practicile esențiale ale coaching-ului, atât manageriale și ontologice, astfel încât membrii săi de aplicare efectivă echipei sale de a opera pe dezvoltare și, în consecință, cu privire la performanța și rezultatele fiecăruia dintre angajații săi.
  • Optimizarea abilităților de negociere, care va permite să se stabilească relații de tip win-win cu mediul lor, precum și instrumente pentru a aborda negocieri inegale în mediile globalizate și pentru a rezolva în mod eficient conflictele.

destinatari

Directori cu o experiență de minimum 3 ani în funcții de conducere, care au implicat personal și să încerce să dezvolte atât abilitățile lor de management cu caracter personal, cum ar fi echipa sa, preocupat de optimizarea rezultatelor companiei.

Planul de studiu

  • Autogestionare · 40 de ore.
  • · 30 TALENT DE MANAGEMENT SA.
  • ECHIPAMENT DE LUCRU COLABORATIVA · 30 de ore.
  • NEGOCIERI ȘI DE SUCCES A DISPUTELOR · 30 de ore.

Certificare

University of California din Irvine - Extindere și ADEN International Business School, acordat Specializare Certificat în Management Skills (^), care îndeplinesc cerințele programului împreună.

În plus, subvențiile PMI® PDU pentru acei studenți PMP® certificate pentru revalidați certificarea lor profesionale.

(^) Certificatele de formare continuă, care nu se dovedește din titlu sau grad, care urmează să fie emise în Statele Unite ale Americii.

Metodologie

ADEN a dezvoltat un model de învățare interactiv pedagogic numit MODEL DE TRANSFER Pericle, care permite transferul de cunoștințe dobândite la locul de muncă, cu o abordare practică; a dezvoltat o comunitate virtuală interactivă cu un supliment de clasă.

Pentru a consolida retenție și aplicabilitatea unui digital și de bord, pe baza unor modele matematice care permit să experimenteze și să se joace situații în lumea afacerilor, în cazul în care deciziile sunt luate și impactul acestora este verificată pe utilizarea intensivă a simulatoare este de făcut mediu jucaus.

Programul de evaluare constă în teste cu mai multe variante în modul on-line, caz integratoare și practică cu un simulator care este înregistrată în Comunitate virtuală.

Acest program este sprijinit de literatura suplimentara scrisa de facultate ADEN că participanții livrate.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
130 ore
La zi
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2019
Termen limită de aplicare

Mar. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date