Arhitectura PhD

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Școala de Arhitectură Kent oferă un program de cercetare cu normă întreagă și cu frecvență redusă, care conduce la un doctorat. gradul de cercetare. Școala promovează studii de cercetare inovatoare și interdisciplinară în domeniul arhitecturii, urbanismului și a domeniilor conexe. Obiectivul principal este combinarea cercetării avansate contemporane cu o agendă educațională, pregătirea candidaților pentru a practica într-o lume academică și profesională globală.

O caracteristică particulară a programului de studii KSA este spectrul larg de investigații și posibilitatea efectuării cercetării prin design. Ph.D. studenții au acces la toate facilitățile Universității din Kent și un seminar săptămânal, destinat exclusiv studenților din domeniul cercetării. Fiecare candidat are dreptul la două supraveghetori.

Gândiți-vă la seria video Kent

În această discuție, Dr. Timothy Brittain-Catlin de la Școala de Arhitectură din Kent examinează noi modalități de a scrie și de a vorbi despre clădiri și întreabă dacă este un esențial esențial în arhitectură.

Despre Școala de Arhitectură din Kent

Cercetarea de la Școala de Arhitectură Kent realizează excelență atât în ​​istoria și teoria arhitecturii, cât și în designul durabil urban, peri-urban și de mediu. Personalul școlii are expertiză de proiectare și cunoștințe de specialitate; ele se află în prim planul problemelor arhitecturale actuale, inclusiv durabilitatea, tehnologia, practica profesională și cercetarea. Personalul nostru este activ la conferințe academice și profesionale, atât la nivel național, cât și internațional, și apare și publică în mass-media locală și națională. Școala promovează cercetarea inovatoare și interdisciplinară, punând accentul pe designul durabil.

O mare parte din lucrările de proiect implicate în Școala de Arhitectură Kent se află pe site-urile "live" din regiunea locală, folosind clienți reali și implicându-se în probleme provocatoare. Elevii din toate etapele școlii au fost introduși în provocări reale de design urban și arhitectural în Lille, Margate, Folkestone, Dover, Rye, Chatham și, bineînțeles, Canterbury. O mare parte din această activitate implică legătura cu organisme externe, cum ar fi arhitecții, planificatorii, consiliile și grupurile de dezvoltare.

Ratingurile naționale

În cadrul Cadrului de excelență în cercetare (REF) 2014, cercetarea de către Școala de Arhitectură a fost clasată pe locul opt pentru intensitatea cercetării și cea de-a opta pentru cercetarea în Marea Britanie.

Suportul studiului

Supraveghetorii KSA includ: Prof. Gerald Adler, Dr. Timothy Brittain-Catlin, Profesor Marialena Nikolopoulou, Dr. Henrik Schoenefeldt, Dr. Richard Watkins, Dr. David Haney, Dr. Luciano Cardellicchio, Dr. Manolo Guerci, Dr. Nikolaos Karydis și Dr. Giri Renganathan.

Personalul este activ în cercetare și oferă lucrări la conferințe la nivel național și internațional.

Resurse postuniversitare

Studiourile School of Architecture includ o suită dedicată de calcul cu o gamă largă de software de construcție ecologică și un nou studio digital crit. Există un atelier de arhitectură complet echipat pentru construirea de modele și prototipuri de mari dimensiuni.

Link-uri profesionale

Școala are contacte excelente cu întreprinderile și cultura din zona locală, inclusiv organizațiile regionale precum Centrul de Arhitectură Kent, Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA), Consiliul Județean Kent și Inițiativa Kent Design. Planul comunităților durabile este deosebit de puternic în sud-estul Angliei, ceea ce face ca regiunea să fie locul ideal pentru dezbaterea soluțiilor inovatoare pentru problemele de arhitectură.

Kent are, de asemenea, legături excelente cu școlile de arhitectură din Lille, Bruges, Roma, Bauhaus-Dessau, Beijing, Veneția, Istanbul, precum și în SUA, Virginia și California.

Studiul academic este completat de o schemă de mentorat organizată în colaborare cu Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) și implicând studenții în evenimente cu practici locale.

Cultură editorială dinamică

Personalul publicat în mod regulat și pe scară largă în reviste, lucrări de conferințe și cărți. Printre altele, au contribuit recent la cercetările arhitecturale trimestriale; Revista de arhitectură; Construcții și mediu; Jurnalul de Arhitectură; Lumea Interilor; "Jurnalul Societății Antichiarilor"; și "Istoria arhitecturală".

Programul de dezvoltare a cercetătorilor

Kent's Graduate School coordonează Programul de Dezvoltare a Cercetătorilor pentru studenți, care include ateliere de lucru axate pe cercetare, competențe de specialitate și transferabile. Programul este cartografiat în Cadrul Național de Dezvoltare a Cercetătorilor și acoperă o gamă variată de subiecte, inclusiv competențe de cercetare specifice subiectului, managementul cercetării, eficacitatea personală, abilitățile de comunicare, crearea de rețele și munca în echipă și abilitățile de management al carierei.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de minim 2,1, plus o diplomă de masterat sau o diplomă de master în arhitectură sau un subiect corespunzător sau o experiență echivalentă în domeniu și o experiență profesională în arhitectură.

Ca parte a cererii dvs., trebuie să furnizați un CV și o propunere de cercetare detaliată care să includă următoarele:

  • au un titlu sugerat
  • să fie scris în mod clar și să demonstreze angajamentul într-o zonă din unul dintre cele două centre de cercetare ale școlii
  • demonstrează originalitatea
  • metodologia propusă
  • intervalul de timp (se preconizează că doctoranzii FT vor fi finalizați în termen de trei ani)
  • bibliografie

Dacă aveți un supervizor preferat, vă rugăm să precizați că în aplicație.

Toți candidații sunt luați în considerare individual, iar calificările suplimentare, calificările profesionale și experiența vor fi, de asemenea, luate în considerare la examinarea candidaturilor.

Limba engleză

Universitatea solicită tuturor vorbitorilor non-nativi de limbă engleză să atingă un nivel minim de competență în limba engleză scrisă și vorbită înainte de a începe un grad postuniversitar. Anumite discipline necesită un nivel mai ridicat.

Aveți nevoie de ajutor în limba engleză?

Vă rugăm să rețineți că, dacă vi se cere să îndepliniți o condiție de limbă engleză, oferim o serie de cursuri de pre-sesiune în limba engleză pentru scopuri academice prin Kent International Pathways .

Domenii de cercetare

Centrele de cercetare

KSA are două centre de cercetare: Centrul pentru Cercetare în Arhitectura Europeană (CREAte), care se concentrează asupra cercetării în domeniul umanității arhitecturale și a designului, precum și Centrul pentru Arhitectură și Mediu Durabil (CASE), care promovează cercetarea în domeniul arhitecturii durabile.

Crea

Centrul pune accentul pe cercetarea în arhitectură în contextul european. Accentul său se pune pe rolul și contribuția științelor umaniste la arhitectură și design urban în contextul regenerării urbane și regionale, la nivel național și internațional.

CREAte oferă o platformă pentru conferințele de seară de către arhitecții și învățații contemporani; găzduind dezbateri și evenimente care se află în centrul agendei arhitecturale de astăzi.

Centrul se bazează pe specializări, interese și competențe ale personalului său în următoarele domenii: studii regionale, teoria și designul arhitectural și urban contemporan, istoria și teoria arhitecturii (de la antichitate la orașele europene contemporane), durabilitatea, topografiile europene (peisaj, suburban și metropolitan), etc. Personalul participă la activitățile AHRA - Asociația de Cercetare a Umanităților în Arhitectură și este autorul publicului internațional.

CAZ

Centrul promovează cercetarea în domeniul mediului durabil la nivel regional, național și internațional.

Scopul său de cercetare cuprinde diferite aspecte și scări ale mediului construit durabil, de la clădirea individuală la blocul urban, promovarea unei agende ecologice mai largi și păstrarea Școlii în fruntea cercetării și dezvoltării în domeniu. CASE urmărește, de asemenea, cercetarea dimensiunii istorice și culturale a designului de mediu pentru a încuraja legăturile dintre științe, arte și umaniste. Există un interes puternic în înțelegerea comportamentului ecologic al clădirilor istorice și a strategiilor inițial implementate pentru a gestiona mediul intern.

Centrul a asigurat deja finanțări din diverse surse. Acestea includ trei proiecte EPSRC privind datele meteorologice privind schimbările climatice pentru un mediu construit durabil, durabilitatea clădirilor terminalelor aeroportuare și intervențiile de proiectare în domeniul public care afectează comportamentul uman și două proiecte finanțate de TSB privind evaluarea performanțelor clădirilor. De asemenea, CASE este implicată în recenta rețea EPSRC pe scară largă privind comunitățile și cultura economică digitală.

Interesele de cercetare ale personalului

Kent de clasă mondială de cadre universitare oferi studenților de cercetare cu o supervizare excelentă. Personalul academic din această școală și interesele de cercetare sunt prezentate mai jos. Sunteți încurajați să contactați școala pentru a discuta despre cercetarea propusă și despre supervizarea potențială înainte de a depune o cerere. Vă rugăm să rețineți că este posibil ca studenții să fie supravegheați de un membru al personalului academic din oricare dintre școlile din Kent, oferindu-le expertiza potrivită intereselor dvs. de cercetare. Utilizați căutarea "găsiți un supervizor" pentru a căuta de către membrul personalului sau cuvântul cheie.

Profesorul Gerry Adler: Șeful adjunct al școlii; Programator: MA Arhitectura si Design Urban (Canterbury si Paris)

Arhitectură și teorie arhitecturală din secolul al XX-lea, în special în Marea Britanie și Germania; Heinrich Tessenow; arhitectura în contextele sale culturale și filosofice mai largi; locul ruinării în imaginația arhitecturală modernă.

Dr. Timothy Brittain-Catlin: Lector universitar în context cultural

Arhitectura engleză din secolul al XlX-lea și începutul secolului XX și, în special, opera lui AWN Pugin.

Dr. Luciano Cardellicchio: Lector în proiectare și tehnologie

Relația dintre formă și construcție; legătura dintre detaliile tehnice, forma urbană și tradiția de construcție în arhitectura contemporană din Europa și arhitectura modernă din Italia.

Profesor Gordana Fontana-Giusti: profesor de arhitectură și regenerare urbană

Teoria arhitecturală și urbană contemporană, în special filosofia și relația sa cu arhitectura; perspectiva și relația sa cu arhitectura și orașul; reprezentarea, arta conceptuală și relația dintre artă și arhitectură; regenerarea, spațiile publice și proiectarea urbană durabilă; peisaje urbane, orașe și apă.

Dr. Manolo Guerci: Lector universitar în context cultural și design; Director de studii postuniversitare

Arhitectura seculară, în special domestice, variind de la palatele europene timpurii și moderne, cu accent pe conexiunile dintre Italia, Franța și Marea Britanie în secolele 17, 18 și 19, la moșiile sociale de după război; relațiile dintre modernismul european și arhitectura tradițională japoneză; conservarea clădirilor istorice, în special a tehnicilor de construcție din secolul al XVII-lea din Roma.

Dr. David Haney: Lector universitar în context cultural și design; Director CREAte Centrul de Cercetare

Relația dintre peisaj și arhitectură considerată atât din perspectivă profesională, cât și din cea culturală; istoria arhitecturii și peisajului modern; istoria designului "ecologic" sau ecologic; concepte ecologice în modernismul german.

Profesor Marialena Nikolopoulou: Profesor de arhitectură durabilă; Program director, arhitectura si medii durabile MSc; Director al Centrului de Cercetare CASE

Confortul mediilor complexe; microclimatul urban; percepția ocupanților și utilizarea spațiului; proiectarea durabilă și utilizarea rațională a energiei în mediul construit.

Dr. Nikolaos Karydis: Conferențiar universitar; Director de studii postuniversitare (Cercetare); Program Director, Conservarea Arhitecturală MSc

Dezvoltarea tehnologiei de construcție și a aspectului de proiectare al orașului, cu accent special pe tradițiile europene; dezvoltarea urbană în Roma modernă timpurie și modalitățile în care proiectele specifice de construcție din secolele XVI și XVII au condiționat reînnoirea urbană.

Dr. Giridharan Renganathan: Lector în arhitectura durabilă

Morfologia și climatologia urbană (design de mediu), cu un interes specific în efectul insulei termice urbane (UHI); confort termic în exterior; supraîncălzirea vremii în clădiri; strategii de ventilație pasivă; utilizarea materialelor reci.

Michael Richards: conferențiar universitar în proiectare; Program director, MArch

Design pedagogie studio în domeniul eticii; diferențele dintre locurile fizice și fictive relative ale locului în cinematografie; implicațiile pentru o înțelegere a orașelor contemporane.

Dr. Richard Watkins: Lector în arhitectură durabilă

Microclimatul urban și insula termică urbană, refrigerarea, mișcarea aerului și calitatea aerului; iluminatului natural; schimbarea climei; date meteo viitoare; construirea și măsurarea performanțelor clădirilor.

Taxe

Taxele anuale de școlarizare 2018/19 pentru acest program sunt:

  • UK / EU: £ 4260 (cu normă întreagă), £ 2130 (cu fracțiune de normă)
  • Overseas: £ 15200 (cu normă întreagă), £ 7600 (part-time)

Pentru studenții care continuă să participe la acest program, taxele vor crește de la an la an cu nu mai mult de 3% RPI în fiecare an academic decât în ​​cazul în care sunt reglementate.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Kent School of Architecture is one of the most successful schools of architecture in the UK. Innovative programmes, studio-based teaching, professional links and excellent facilities combine to create ... Citeste mai mult

Kent School of Architecture is one of the most successful schools of architecture in the UK. Innovative programmes, studio-based teaching, professional links and excellent facilities combine to create an inspirational learning environment. Citește mai puţin