Biologia și durabilitatea ecosistemului

Generalități

Programul de descriere

Biologie ecologică și durabilitate

Obiectivul principal al clusterului de cercetare Ecologie, evoluție, comportament și economie de mediu este aspectele fundamentale și aplicate ale ecologiei, economiei mediului, conservării, acvaculturii, comportamentului animalelor, taxonomiei moleculare și geneticii moleculare, implicând în special legăturile dintre aceste aspecte. Clusterul are un nivel ridicat de activitate de cercetare care implică personalul academic, cercetătorii postdoctorali și studenții postuniversitari de cercetare. Clusterul are un nivel ridicat de activitate de cercetare care implică personalul academic, cercetătorii postdoctorali și studenții postuniversitari de cercetare.

STRATEGII DE CERCETARE

 • Comportamentul / comunicarea animalelor
 • Biodiversitate și servicii ecosistemice
 • Marea biologie marină de coastă și adâncime
 • Gestionarea ecologică
 • Economia calității apei și gestionarea durabilă a bazinului hidrografic
 • Ecosistem ecologic, modelare și biologie matematică
 • Biologia apelor dulci / biologia peștilor
 • Speciile invazive și impactul acestora
 • Ecologie moleculară, sistematică și fitogenetică în alge, plante, nevertebrate, pești și mamifere
 • Acvacultura durabilă a crustaceelor ​​și a algelor
 • Utilizarea terenurilor urbane, economie și management
 • Evaluarea biodiversității, a schemelor de agromediu și a recreerii în aer liber, inclusiv utilizarea GIS și a econometriei spațiale
 • Wildlife Ecologie, în special a păsărilor și a mamiferelor

CERINȚE DE INTRARE

O diplomă de cercetare vă oferă posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile de cercetare și de a vă dovedi un cercetător. Queen's se angajează să îmbunătățească formarea și predarea în domeniul cercetării și oferă oportunități de cercetare postuniversitară în toate domeniile de studiu. Următoarele rute de studii de cercetare postuniversitare pentru acest domeniu sunt:

DOCTOR DE FILOSOFIE (DOCTOR) MASTER OF PHILOSOPHY (MPhil)

CERINȚE DE INTENȚIE

Cerința academică minimă pentru admiterea într-un program de cercetare este în mod normal o diplomă de gradul II de grad superior de la un furnizor din Marea Britanie sau ROI sau o calificare echivalentă acceptabilă de către universitate. Informații suplimentare pot fi obținute prin contactarea Școlii.

MODUL DE STUDIU / DURATA

Înregistrarea se face cu normă întreagă sau cu normă redusă, sub conducerea unei echipe de supraveghere numită de către universitate. Veți fi așteptat să vă prezentați teza la sfârșitul a trei ani de înregistrare cu normă întreagă pentru doctorat sau doi ani pentru MPhil (sau echivalent part-time).

ROMÂNĂ CERINȚE DE LIMBA CE

Studenții internaționali (în cazul în care limba engleză nu este prima lor limbă) trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză. Cetățenii din afara SEE trebuie să îndeplinească, de asemenea, Marea Britanie Vize și Imigrare (UKVI) Cerințe de imigrare pentru limba engleză în materie de vize. Se impune obținerea unui scor IELTS * de 6,5, cu cel puțin 5,5 în orice component (* luat în ultimii 2 ani).

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, partenerul nostru INTO Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți capacitatea de engleza de a intra în acest program.

CARACTERISTICI SPECIALE

Grupul are o gamă largă de legături puternice internaționale și naționale și beneficiază de centre de cercetare aplicate, cum ar fi Quercus, care se specializează în biologia conservării și biodiversitatea. Școala este, de asemenea, implicată îndeaproape în Institutul Universității pentru o lume durabilă.

Elevii au acces la laboratoare și birouri moderne cu sediul în Centrul de Biologie Medicală, aproape de site-ul principal Lanyon. Elevii au, de asemenea, acces la Laboratorul Marin al Universității, care se află în Portaferry, direct la Strangford Lough (cel mai mare litoral din Insulele Britanice), iar aceste facilități sunt folosite de personalul rezidențial și de studenți, precum și de cercetătorii asociate din Queen's și vizitatori internaționali.

Datorită geologiei unice a Irlandei de Nord, a temperaturii blânde, a litoralului relativ lung și a unei lungi istorii a agriculturii reglementate, avem o mare varietate de habitate interesante, care oferă un mediu stimulativ și provocator pentru cei care doresc să continue cercetarea în aceste zone.

PERSPECTIVELE DE CARIERĂ

postuniversitari Queen culege beneficii excepționale. inițiative unice, cum ar fi gradul Plus și cercetător științific Plus susține angajamentul nostru de inserție profesională, în timp ce programe inovatoare de conducere și executive, alături de integrarea sterlină cu experți de afaceri ajută studenții noștri obține poziții cheie de conducere atât la nivel național și internațional.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Citeste mai mult

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Citește mai puţin