Bursă de doctorat în Facultatea de Arte

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Universitatea Baptistă din Hong Kong (HKBU) invită candidați din toate mediile culturale și etnice, cu dovezi de excelență academică, capacitate de cercetare și potențial și abilități bune de comunicare, interpersonală și de conducere pentru a solicita studiul de doctorat cu normă întreagă în cadrul schemei de doctorat din Hong Kong (HKPFS). HKPFS este înființat de Hong Kong Research Grants Council (RGC), cu scopul de a atrage cei mai buni și mai strălucitori studenți din întreaga lume să-și continue studiile de doctorat în Hong Kong.

Solicitanții pentru admiterea la programele de doctorat HKBU prin HKPFS vor fi luate în considerare simultan pentru programul nostru obișnuit de studii postuniversitare.

De ce HKBU?

Fondată în 1956, Universitatea Baptistă din Hong Kong (HKBU) este recunoscută pe scară largă pentru educația distinctivă și cercetarea de calitate. HKBU pregătește tinerii cu impulsul inovator și gândirea creativă pe care o cere secolul XXI și echilibrează excelența academică cu dezvoltarea întregii persoane.

Universitatea a pus la punct un plan strategic de 10 ani care să ne ducă la noi culmi ca instituție de artă liberală condusă de cercetare, de importanță globală. Succesul Universității se bazează pe cultura ei grijulie, creativă și globală. Ne străduim să oferim cea mai bună experiență a studenților și să promovăm excelența în cercetare, oferind programe de învățare îmbogățite în cercetare și în care diverse comunități de studenți lucrează în facilități de talie mondială și se implică deschis.127192_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

Strategia de cercetare HKBU

Aspirând să fie o universitate de artă liberală, condusă de cercetare, din Asia, Universitatea Baptistă din Hong Kong se angajează să conducă investigații lider la nivel mondial, care extinde frontierele cunoașterii, să abordeze provocările globale și să beneficieze comunitatea de acasă și de peste hotare.

Cuprinzând atuurile de cercetare ale HKBU, Universitatea a format clustere de cercetare în trei domenii cheie pentru a stabili cercetarea interdisciplinară și cercetarea bazată pe teme, pentru promovarea excelenței în cercetare și a transferului de cunoștințe / tehnologie.

Despre HKPFS

Universitatea Baptistă din Hong Kong (HKBU) invită candidați din toate mediile culturale și etnice, cu dovezi de excelență academică, capacitate de cercetare și potențial și abilități bune de comunicare, interpersonală și de conducere pentru a solicita studiul de doctorat cu normă întreagă în cadrul schemei de doctorat din Hong Kong (HKPFS).

HKPFS este înființat de Hong Kong Research Grants Council (RGC), cu scopul de a atrage cei mai buni și mai strălucitori studenți din întreaga lume să-și continue studiile de doctorat în Hong Kong.

Solicitanții pentru admiterea la programele de doctorat HKBU prin HKPFS vor fi luate în considerare simultan pentru programul nostru obișnuit de studii postuniversitare.

HKPFS dintr-o privire

stipendiu

25.800 USD HK (aproximativ 3.300 USD) lunar /

309.600 USD HK (aproximativ 39.600 USD) anual

Renunțarea la școlarizare / bursă *

42.100 USD HK (în jur de 5.400 USD) pe an pentru fiecare din cei 4 ani de studii

Conferință și alocație de călătorie legată de cercetare

HK 12.900 USD (aproximativ 1.650 dolari SUA) pe an pentru maximum trei ani, plus furnizarea universității de HK 20.000 dolari (aproximativ 2.560 USD) pentru întreaga perioadă de studiu.

* Sub rezerva progresului academic satisfăcător

Domenii de studiu

Facultatea de Arte

Puternic în studiile clasice chineze, culturale, creativitate literară, spectacol muzical, studii religioase și studii de traducere.

  • Limba și literatura chineză
  • Limba și literatura engleză.
  • Umanități și scriere creativă.
  • Muzică.
  • Religie și filosofie.
  • Traducere, interpretare și studii interculturale.

Cerințe de calificare academică

Solicitanții trebuie să dețină:

  • Un master de la o universitate recunoscută sau o instituție comparabilă; sau
  • O diplomă de licență cu onoruri de primă clasă de la o universitate recunoscută sau o instituție comparabilă.

Cerințe de competență lingvistică

Solicitantul care solicită admiterea pe baza unei calificări de la o universitate sau o instituție comparabilă a cărei limbă de predare și / sau examinare nu este limba engleză trebuie să obțină un punctaj minim în

  • Test de engleză ca limbă străină (TOEFL) la 79 (Internet = Test bazat); sau
  • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) la 6.5
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... Citeste mai mult

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Citește mai puţin