Burse de doctorat în finanțe - se aplică acum!

Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Burse de doctorat în finanțe - se aplică acum!

Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

O Vienna Graduate School of Finance (VGSF) invită studenții excelente pentru a aplica pentru Programul de doctorat în Finanțe (full-time program de) începând cu anul universitar următor. Până la șase burse vor fi oferite la cele mai bune reclamanților. Perioada de aplicare pentru anul academic 2016/2017 va fi deschis pe 03 noiembrie 2015 (02:00 CET) și se va încheia pe 29 ianuarie 2016 (02:00 CET).

VGSF este un centru de excelență în finanțe, situat la noul campus WU în Viena, Austria. Activitățile sale principale sunt cercetarea academică și educație de doctorat. VGSF oferă o învățare și cercetare mediu stimulativ pentru studenți cu merite deosebite din intreaga lume.

CERINȚE DE APLICARE:

Programul este deschis pentru studenții din toate țările, cu toate specializările universitare, cu condiția ca aceștia să dețină o diplomă de master sau echivalentă, precum și un nivel suficient de instruire formală. Elevii care vor absolvi în curând (de iunie 2016) se pot aplica, de asemenea. Pentru a participa la procesul de selecție de aplicare a unui candidat trebuie să fie primite prin facilitățile aplicației electronice.

Candidații la programul VGSF ar trebui să fie conștienți de faptul că există două runde de evaluări. Prima evaluare va avea loc după 11 decembrie 2015 (02:00 CET), și va lua în considerare toate cererile complete de care au fost prezentate de această dată. O primă rundă de oferte se va face pe baza că piscina de candidați. Dacă nu toate pozițiile disponibile poate fi umplut pe baza acestei primul tur de scrutin, cererile primite după 11 decembrie (02:00), vor fi, de asemenea, evaluate. Rețineți că a doua și ultima fază pentru 2016/2017 cursele până 29 ianuarie 2016 (14:00 CET).

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente:

  • curriculum vitae
  • auto-declarație de scop
  • toate certificatele de studii
  • toate transcrieri oficiale
  • dovada de aptitudini (GRE sau GMAT)
  • dovada competenței English (ex TOEFL, IELTS)
  • literele de referință

Absolvenți VGSF se pot aștepta la o carieră plină de satisfacții la instituții academice de conducere. Foștii studenți VGSF au fost plasate la instituții precum Universitatea din Aarhus, Carnegie Mellon University, Georgia Institute of Technology, Universitatea din Hong Kong, Massachusetts Institute of Technology (MIT), la Universitatea din New South Wales (UNSW), Școala Norvegiană de Științe Economice și Administrarea Afacerilor (NHH), Erasmus University Rotterdam, Universitatea din Utah și la Universitatea din Wisconsin, SUA.

O Programul VGSF de doctorat constă din două părți: cursuri riguroase și să lucreze pe tezei de doctorat. Elevii participa la cursuri care acoperă toate subiectele majore în finanțe și metode analitice necesare pentru a face cercetare. În special, cursurile se concentreze pe Corporate Finance, Asset Pricing și Metode cantitative în finanțe. În ultimii ani studenții academice au avut ocazia să participe la cursuri predate de către cercetători internaționali, cum ar fi Tomas Björk, Rüdiger Fahlenbrach, Nicolae Garleanu, Francisco Gomes, Christopher Hennessy, David Lando, Jacob Sagi, Rossen Valkanov, Jiang Wang și Toni văruite. După examenele necesare, elevii încep să realizeze proiecte de cercetare pe cont propriu. In studenții noștri săptămânale seminar de cercetare au posibilitatea de a întâlni oameni de știință de renume internațional, care prezintă lor de cercetare de stat-of-the-art.

Vă rugăm să vizitați www.vgsf.ac.at/application pentru mai multe detalii și link-ul la cererea on-line.

Josef Zechner,
Director al programului de doctorat

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Contact school
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Austria - Vienna, Vienna
Data începerii : Contact school
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Contact school
Austria - Vienna, Vienna
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school