Cercetări în studiile mass-media

Studiile de mediu și de film de la SOAS au un program extins de cercetare doctorală cu aproximativ treizeci de studenți de cercetare înscriși în prezent. Studenții noștri studiază o gamă excepțional de largă de teme, atât teoretice, cât și empirice, cu aproximativ jumătate din Africa, Orientul Mijlociu și Asia și jumătate din Europa și America de Nord.

Centrul pune accentul pe dobândirea de competențe teoretice critice și cunoștințe regionale, lingvistice și culturale profunde ale formelor și practicilor media și cinematografice.

Doctoratul în media și studiile de film este o diplomă de cercetare, care implică cercetarea originală pe un anumit aspect al problemelor contemporane teoretice și globale în mass-media și film. Abordarea noastră față de studiile media și de film implică o critică dezvoltată a Eurocentrismului. Specialitatea noastră este analiza industriei cinematografice și a mass-mediei, conținutul și audiența lor din Asia, Africa, Orientul Mijlociu și diaspora acestora, o abordare la fel de potrivită și pentru cercetarea mass-media "occidentală" latino-americană și est-europeană.

În 2007, am deschis un flux de doctorat conceput pentru a integra și interoga relațiile dintre teorie și practică. Lucrarea prezentată cuprinde 60.000 de cuvinte de lucrări scrise și până la o oră de materiale audio-vizuale.

Un grad de cercetare în media și film durează în mod normal trei ani sau până la maximum patru ani în cazul în care sunt necesare perioade extinse de lucru pe teren. Este posibilă și înregistrarea cu jumătate de normă.

Centrul accentuează interdisciplinaritatea și se bazează pe expertiza din întreaga școală. Deci, programul de doctorat este la fel de potrivit pentru cercetătorii care doresc să se angajeze într-un studiu detaliat al mass-mediei și filmului din Asia sau Africa și celor care doresc să combine studiile mediatice și de film cu alte discipline, de la studiul limbii și culturii prin umaniste la științele sociale.

Considerăm că elevii din domeniul cercetării sunt unul dintre punctele noastre principale de cercetare și îi sfătuiesc să dezvolte un portofoliu de proiecte, fie individuale, fie colaborative, care vor fi relevante pentru viitoarea lor carieră. În ultimul an, îi încurajăm, de asemenea, să organizeze festivaluri de simpozioane și filme bazate pe domeniile lor de expertiză specială și orientate spre o audiență mai largă. De exemplu, colegiul Sacredmediacow condus de studenți a organizat o conferință pe tema mass-media din India și a produs o carte editată, Mass Media indian și politica schimbării, publicată de Routledge. Alți studenți s-au implicat în organizarea evenimentului Small Media Initiative (smallmediainitiative.com) în fiecare toamnă. Mulți studenți dau, de asemenea, lucrări la conferințe naționale și internaționale și unele publicate în reviste academice.

Structura

Gradul de cercetare are două căi. Primul este ruta de cercetare standard care cuprinde o teză de 100.000 de cuvinte. Al doilea este un flux de cercetare cu o componentă practică destinată profesioniștilor din domeniul filmului și media care doresc să combine cercetarea doctorală cu producția practică. Cercetarea va consta într-o teză de 60.000 de cuvinte cu o oră de film / producție video (supusă aprobării).

Veți fi înregistrat ca student în Centrul pentru Studii Media și Film, care este o entitate autonomă în cadrul școlii. Gradele sunt acordate de Universitatea din Londra.

Cercetarea dvs. va fi ghidată de un comitet de cercetare format din trei membri ai personalului, format din doi supraveghetori și în fața comitetului, care este, în mod normal, tutorele postuniversitar. În funcție de natura cercetării dvs., există două tipuri de supraveghere posibile.

  • Puteți avea fie un supervizor primar, care va fi persoana principală responsabilă de îndrumarea cercetării dvs., și un al doilea supraveghetor cu un rol mai mic, care va oferi expertiză suplimentară.
  • În mod alternativ, se poate dovedi mai potrivită pentru tine de a avea supervizare, de obicei un supervizor fiind un specialist în media sau film, celălalt fiind un specialist în domeniul pe care îl cercetați sau disciplina pe care o legați de mass-media sau film.

În primul an, vă pregătiți pentru cercetare urmând un program de instruire MPhil. Scopul programului de formare este de a vă oferi o fundamentare temeinică în teorie, metode, regionale, culturale, lingvistice și orice expertiză disciplinară specială pe care le puteți solicita pentru cercetarea dumneavoastră.

Cursurile necesare sunt:

  • Seminar de formare MPhil - un curs săptămânal de seminarii, în special pentru elevii de cercetare de primă vârstă, programa fiind determinată de interesele și cerințele studenților în acel an
  • Seminarul de Cercetare CMFS - un seminar săptămânal la care au participat întregii cadre didactice și corpul studențesc al Centrului, la care sunt prezentate problemele contemporane în domeniul cercetării și practicilor mediatice de către cercetători de vârf în studii media și de film, directori de filme independenți și activiști ONG și media.
  • Metode de cercetare - un curs săptămânal de peste un termen, conceput pentru a oferi o bază solidă în metodele necesare pentru diferite tipuri de cercetare. Acesta include accentul pe discurs și analiza interpretativă.

Alte elemente vor fi convenite între dvs., tutorele postuniversitar și supraveghetorul / administratorii. Acestea pot include:

  • Media sau teoria filmului - probabil că vi se va cere să luați primul termen al unuia sau mai multor cursuri de media sau de teorie a filmului, în funcție de fondul teoretic pe care îl aveți deja. Scopul este de a vă oferi o serie de abordări teoretice necesare cercetării dumneavoastră.

Cursurile actuale includ:

  • Probleme teoretice și contemporane în mass-media și studii culturale
  • Probleme teoretice și contemporane în comunicarea globală și comunicarea post-națională
  • Probleme teoretice și contemporane în mass-media, tehnologii de comunicare și dezvoltare

Elementele opționale suplimentare pot consta din cursuri de specialitate disciplinare, de limbă sau de cultură regională, pe care dumneavoastră și personalul Centrului sunteți de acord că sunt utile pentru cercetarea dumneavoastră.

Producția multimedia și video - Centrul este ferm dedicat legăturii dintre teorie și practică, în special în era digitală. Dispunem de o unitate multimedia bine echipată, iar instruirea este disponibilă pentru a satisface o gamă largă de nevoi multimedia

În afară de cercetarea dvs. doctorală formală, vă încurajăm să dezvoltați un portofoliu, care include materiale descărcate și scanate, proiecte mai mici (individuale sau colaborative), care ar putea fi importante pentru cariera viitoare.

De asemenea, Londra este una dintre capitalele media și de film ale lumii. Prin urmare, vă încurajăm să utilizați pe deplin ceea ce este disponibil. În afară de Institutul Britanic de Film, avem o colaborare instituțională formală cu principalele colegii din presa și filmul universitar, inclusiv Birkbeck, Goldsmiths, Kings și Queen Mary. Suntem membri ai Screen Studies Group, cuprinzând principalele departamente de film și mass-media de la Universitatea din Londra, care desfășoară propriul eveniment de instruire în cercetare și serii de conferințe.

orar

În luna mai a primului an, depuneți un Raport de cercetare de upgradare de 15.000 de cuvinte, subliniind întrebările de cercetare propuse, fundalul empiric și cadrul teoretic pe care îl propuneți să îl utilizați. Acest lucru este evaluat de către doi cadre universitare, de obicei cel de-al doilea supraveghetor și cineva din afara Centrului care sunt specialiști pe această temă. După finalizarea cu succes a Raportului de actualizare, sunteți actualizat în mod oficial la doctorat și continuați cu faza de cercetare, care durează în mod convențional până la un an. În cazul în care evaluatorii consideră că există deficiențe în raport, vi se va cere să o revizuiți pentru a fi satisfăcuți înainte de a putea continua cercetarea.

Cel de-al doilea an este în mod obișnuit cheltuit în cercetare. Aceasta poate fi prin orice combinație de lucrări pe teren, cercetare în biblioteci, arhive de film și media, festivaluri internaționale de film sau media, convenite cu supervizorii.

Al treilea an este dedicat elaborării cercetării pentru teza de doctorat. În acest timp, în mod normal, veți oferi o prezentare la Seminarul de cercetare postuniversitară, care cuprinde atât personalul cât și alți studenți. În acest timp, veți prezenta comentariile la supervizorii dvs. pentru a vă prezenta un proiect de capitole înainte de a scrie proiectul final pentru examinare. Teza dvs. va fi examinată de două autorități de conducere în domeniul mass-mediei sau studiilor de film. Unul va fi intern la Universitatea din Londra. Examinatorul extern este întotdeauna un savant din afara Universității din Londra.

Dacă studiați cu jumătate de normă, luați cursurile de teorie necesare în primul an și participați la seminarul de pregătire MPhil și scrieți Raportul de cercetare în al doilea an. Durata de timp pentru efectuarea de cercetări în teren sau de altă natură și scrierea este ajustată corespunzător.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2021
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2021
Location
Termen limită de aplicare
End Date