Cercetare Degrees (MPhil / PhD) în Studii Media

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Mod de participare: Full-time sau Part-time


Studii de media și film la SOAS are un program extins de cercetare doctorală cu aproximativ treizeci de studenți de cercetare înscriși în prezent. Studenții noștri de cercetare lucrează la o gamă excepțional de largă de subiecte, atât teoretice, cât și empirice, cu aproximativ jumătate provenind din Africa, Orientul Mijlociu și Asia și jumătate din Europa și America de Nord.

Centrul pune accentul pe dobândirea de competențe teoretice critice și cunoștințe regionale, lingvistice și culturale profunde ale formelor și practicilor media și cinematografice.

Doctoratul în domeniul mass-media și al studiilor cinematografice este un grad de cercetare, care implică cercetări originale cu privire la unele aspecte ale problemelor contemporane teoretice și globale în media și film. Abordarea noastră asupra studiilor media și de film implică o critică dezvoltată a eurocentrismului. Specialitatea noastră este analiza industriilor cinematografice și media, a conținutului și a audiențelor lor din Asia, Africa, Orientul Mijlociu și diasporale lor, o abordare la fel de potrivită pentru cercetarea în America Latină, Europa de Est și mass-media „occidentală”.

În 2007, am deschis un flux de doctorat conceput pentru a integra și interoga relațiile dintre teorie și practică. Lucrarea prezentată cuprinde 60.000 de cuvinte de lucrări scrise și până la o oră de materiale audio-vizuale.

Un grad de cercetare în media și film durează în mod normal trei ani sau până la maximum patru ani în cazul în care sunt necesare perioade extinse de lucru pe teren. Este posibilă și înregistrarea cu jumătate de normă.

Centrul subliniază interdisciplinaritatea și se bazează pe expertiza din toată școala. Deci, Programul de doctorat este la fel de potrivit pentru cercetătorii care doresc să se angajeze într-un studiu detaliat al mass-media și filmului din Asia sau Africa și celor care doresc să combine studii media și film cu alte discipline, de la studiul limbii și culturii până la umanități la științele sociale.

Considerăm studenții cercetători ca fiind unul dintre punctele noastre forte de cercetare și îi sfătuim să dezvolte un portofoliu de proiecte, fie individuale, fie colaborative, care vor fi relevante pentru carierele lor viitoare. În ultimul an, îi încurajăm, de asemenea, să organizeze simpozioane și festivaluri de film bazate pe domeniile lor de expertiză specială și destinate unui public mai larg. De exemplu, colectivul Sacredmediacow, condus de studenți, a organizat o conferință despre mass-media din India și a produs o carte editată, Indian Mass Media și Politics of Change, care a fost publicată de Routledge. Alți studenți s-au implicat în organizarea evenimentelor Inițiativei pentru Mediul Mic în fiecare toamnă. Mulți studenți oferă, de asemenea, lucrări la conferințe naționale și internaționale, iar unii publică în reviste academice.

Structura

Gradul de cercetare are două căi. Primul este ruta de cercetare standard care cuprinde o teză de 100.000 de cuvinte. Al doilea este un flux de cercetare cu o componentă practică destinată profesioniștilor din domeniul filmului și media care doresc să combine cercetarea doctorală cu producția practică. Cercetarea va consta într-o teză de 60.000 de cuvinte cu o oră de film / producție video (supusă aprobării).

Veți fi înregistrat ca student în Centrul pentru Studii Media și Film, care este o entitate autonomă în cadrul școlii. Gradele sunt acordate de Universitatea din Londra.

Cercetarea dvs. va fi ghidată de un comitet de cercetare format din trei membri ai personalului, format din doi supraveghetori și un șef al comitetului, care este în mod normal îndrumător postuniversitar. În funcție de natura cercetării dvs., există două tipuri posibile de supraveghere.

  • Puteți avea fie un supervizor primar, care va fi persoana principală responsabilă de îndrumarea cercetării dvs., și un al doilea supraveghetor cu un rol mai mic, care va oferi expertiză suplimentară.
  • În mod alternativ, se poate dovedi mai potrivită pentru tine de a avea supervizare, de obicei un supervizor fiind un specialist în media sau film, celălalt fiind un specialist în domeniul pe care îl cercetați sau disciplina pe care o legați de mass-media sau film.

În primul an, vă pregătiți pentru cercetare urmând un program de instruire MPhil. Scopul programului de formare este de a vă oferi o fundamentare temeinică în teorie, metode, regionale, culturale, lingvistice și orice expertiză disciplinară specială pe care le puteți solicita pentru cercetarea dumneavoastră.

Cursurile necesare sunt:

  • Seminar de pregătire MPhil - un curs săptămânal de seminarii, în special pentru studenții din anul I, programul fiind determinat de interesele și cerințele studenților în anul respectiv
  • Seminarul de Cercetare CMFS - un seminar săptămânal la care au participat întregii cadre didactice și corpul studențesc al Centrului, la care sunt prezentate problemele contemporane în domeniul cercetării și practicilor mediatice de către cercetători de vârf în studii media și de film, directori de filme independenți și activiști ONG și media.
  • Curs de metode de cercetare - un curs săptămânal pe un termen, conceput pentru a oferi o bază solidă în metodele necesare pentru diferite tipuri de cercetare. Include un accent pe discurs și analiză interpretativă.

Alte elemente vor fi convenite între dvs., tutorul postuniversitar și supraveghetorul dvs.. Acestea pot include

  • Media sau teoria filmului - probabil că vi se va cere să luați primul termen al unuia sau mai multor cursuri de media sau de teorie a filmului, în funcție de fondul teoretic pe care îl aveți deja. Scopul este de a vă oferi o serie de abordări teoretice necesare cercetării dumneavoastră.

Cursurile actuale includ:

  • Probleme teoretice și contemporane în mass-media și studii culturale
  • Probleme teoretice și contemporane în comunicarea globală și comunicarea post-națională
  • Probleme teoretice și contemporane în mass-media, tehnologii de comunicare și dezvoltare

Elementele opționale suplimentare pot consta din cursuri de specialitate disciplinare, de limbă sau de cultură regională, pe care dumneavoastră și personalul Centrului sunteți de acord că sunt utile pentru cercetarea dumneavoastră.

Producție multimedia și video - Centrul este ferm angajat în legătura dintre teorie și practică, în special în era digitală. Avem o unitate multimedia bine echipată, iar pregătirea este disponibilă pentru a satisface o serie de nevoi multimedia.

În afară de cercetarea dvs. doctorală formală, vă încurajăm să dezvoltați un portofoliu, care include materiale descărcate și scanate, proiecte mai mici (individuale sau colaborative), care ar putea fi importante pentru cariera viitoare.

De asemenea, Londra este una dintre capitalele mass-media și film ale lumii. Așadar, vă încurajăm să folosiți la maxim ceea ce este disponibil. În afară de British Film Institute, avem o colaborare instituțională formală cu principalele colegii din Universitatea care predă media și filmul, inclusiv Birkbeck, Goldsmiths, Kings și Queen Mary. Suntem membri ai grupului de studii de ecran, care cuprinde principalele departamente de film și media din cadrul Universității din Londra, care conduce propriul eveniment de formare în cercetare și serii de conferințe.

orar

În luna mai a primului an, depuneți un Raport de cercetare de upgradare de 15.000 de cuvinte, subliniind întrebările de cercetare propuse, fundalul empiric și cadrul teoretic pe care îl propuneți să îl utilizați. Acest lucru este evaluat de către doi cadre universitare, de obicei cel de-al doilea supraveghetor și cineva din afara Centrului care sunt specialiști pe această temă. După finalizarea cu succes a Raportului de actualizare, sunteți actualizat în mod oficial la doctorat și continuați cu faza de cercetare, care durează în mod convențional până la un an. În cazul în care evaluatorii consideră că există deficiențe în raport, vi se va cere să o revizuiți pentru a fi satisfăcuți înainte de a putea continua cercetarea.

Cel de-al doilea an este în mod obișnuit cheltuit în cercetare. Aceasta poate fi prin orice combinație de lucrări pe teren, cercetare în biblioteci, arhive de film și media, festivaluri internaționale de film sau media, convenite cu supervizorii.

Al treilea an este dedicat redactării cercetării dvs. pentru teza de doctorat. În acest timp, în mod normal, veți face o prezentare Seminarului de cercetare postuniversitar care cuprinde atât membri ai personalului, cât și alți studenți de cercetare. În acest timp, vei prezenta supraveghetorilor tăi capitole pentru comentarii, înainte de a scrie proiectul final pentru examinare. Teza dvs. va fi examinată de două autorități importante în domeniul mass-media sau studii de film. Unul va fi intern la Universitatea din Londra. Examinatorul extern este întotdeauna un savant din afara Universității din Londra.

Dacă studiați cu jumătate de normă, luați cursurile de teorie necesare în primul an și participați la seminarul de pregătire MPhil și scrieți Raportul de cercetare în al doilea an. Durata de timp pentru efectuarea de cercetări în teren sau de altă natură și scrierea este ajustată corespunzător.

Notă importantă

Informațiile de pe pagina programului reflectă structura programului dorită în raport cu sesiunea academică dată.

Admisiuni de cercetare și aplicații

Salutăm aplicațiile de la studenți calificați care dețin un bun nivel de master (sau echivalent de peste mări) într-un subiect relevant pentru diplomele de cercetare la SOAS . Cererile trebuie depuse online.

Este important să depuneți o cerere înainte de începerea anului universitar în care doriți să vă înscrieți pentru a ne permite timpul pentru procesarea cererii dvs. Dacă solicitați burse, se pot aplica termene anterioare.

Programul de doctorat SOAS este competitiv, iar solicitanții ar trebui să aibă un bilanț al realizărilor academice ridicate și o propunere viabilă care să contribuie la interesele de cercetare ale departamentului. Vă rugăm să rețineți: descurajăm aplicațiile pur speculative. Cererile de cercetare interdisciplinară sunt binevenite, dar poate fi depusă o singură cerere la un departament.

Cerințe de intrare în limba engleză necondiționate

Solicitanții care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie trebuie să furnizeze un certificat academic UKVI IELTS de la un centru de testare aprobat UKVI.

Solicitanții internaționali care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 în general sau mai mare, cu 7,0 în sub-scoruri. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri

Solicitanții SEE și UE

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 total sau mai mare, cu 7,0 în fiecare sub-punctaj. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri.
TOEFL IBT 105 total sau mai mare, cu minimum 25 în sub-scoruri. 105 în general cu minim 22 în sub-scoruri.
SAU
100 în general cu minimum 25 în scris și 22 în alte sub-scoruri.
Test Pearson de engleză (academic) 75 total sau mai mare, cu minimum 70 în sub-scoruri. 70 total sau mai mare, cu un minim de 65 în sub-scoruri.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Citește mai puţin
Londra , Singapur + 1 Mai mult Mai Puțin