MPhil / doctor în studii de dezvoltare

Mod de participare: Full Time sau Part Time

În prezent, Departamentul are 52 de studenți, care lucrează pe o serie de subiecte de cercetare în multe părți ale Asiei, Africii, Americii Latine și Orientului Mijlociu. Suntem interesați în special de potențialii studenți care doresc să lucreze în unul dintre principalele grupuri de cercetare departamentale, și anume: forța de muncă, mișcările și dezvoltarea; Neoliberalismul, globalizarea și statele; Violența, pacea și dezvoltarea; Apă pentru Africa; Migrație, mobilitate și dezvoltare; Schimbarea și dezvoltarea agrară; Politica de dezvoltare, ajutor, instituții și reducerea sărăciei.

Cercetarea studenților este încurajată să participe la sesiuni de formare săptămânale pentru a le introduce într-o serie de tehnici practice și abilități profesionale utilizate în cadrul profesiei de dezvoltare; săptămânal, pe teme relevante pentru studiile de dezvoltare și, după caz, a atelierelor post-experiență.

Structura

Anul 1

Elevii sunt așteptați să treacă de la MPhil la statutul de doctorat după primul an.

Este de așteptat să vă întâlniți cu supervizorul dvs. desemnat în prima săptămână la SOAS și că, în consultare cu supraveghetorul dvs., veți alege doi alți academicieni care vor servi în comitetul dvs. de cercetare.

În timpul modulului din primul an, vi se cere să participați la seminarul departamentului de cercetare postuniversitar de cercetare. Aceste sesiuni vă vor oferi pregătirea esențială în metodologia de cercetare și vă vor ajuta să începeți: în mod special, vă vor ajuta să scrieți componentele constitutive ale "hârtiei de actualizare" pe care trebuie să o depuneți și să o apărați într-o perioadă viva 3 din primul an.

Având în vedere bogăția resurselor de formare în metodele de cercetare și alte module postuniversitare teoretic și empiric relevante din cadrul Facultății și din alte facultăți de la SOAS , elevii sunt încurajați să efectueze module de audit. Modulele suplimentare pot fi de neprețuit, în special în ceea ce privește aspectele sau subiectele conceptuale sau specifice domeniului, ca modalități de completare a formării profesionale transmise în cadrul Seminarilor MPhil. Supraveghetorul și elevul vor discuta la începutul anului cel mai potrivit portofoliu de pregătire și module în legătură cu subiectul tezei, cu principalele sale întrebări de cercetare și cu contextul în care se va desfășura cercetarea.

Programați după primul an

Odată ce studenții au trecut upgrade-ul lor, aceștia ar trebui să înceapă imediat proiectarea detaliilor lucrării empirice și organizarea proiectelor scrise în modulul primului an. Pe măsură ce majoritatea studiilor de dezvoltare se vor angaja pe teren în al doilea an, este important să se țină cont de limita de timp de 3 ani și să nu se amâne capitolele de scriere până la finalizarea lucrărilor pe teren. Orice scriere făcută în această perioadă va economisi timp crucial în schimb.

În mod obișnuit, un student ar adera la următoarea programare scrisă:

Termenii 4, 5 și 6: lucrul la teren și începutul prelucrării datelor, precum și elaborarea de șabloane de capitole;

Vacanța de vară din clasele 7 și 8 ale celui de-al doilea an: analiza datelor și revizuirea literaturii pentru revizuirea capitolelor inițiale și elaborarea unui proiect final complet;

Termenul 9: Revizuirea primului proiect, completarea oricărei rescrieri necesare și depunerea tezei. Există posibilitatea continuării procesului de scriere după termenul 9, dar teza va trebui depusă în orice caz înainte de sfârșitul celui de-al patrulea an. Acesta va fi ultimul termen limită, deși se așteaptă ca teza să fie terminată în termen de trei ani de activitate activă cu normă întreagă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2021
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2021
Location
Termen limită de aplicare
End Date