Cercetare Degrees (MPhil / PhD) în religii și filosofii

SOAS University of London

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Cercetare Degrees (MPhil / PhD) în religii și filosofii

SOAS University of London

Graduri de cercetare în religii și filosofii

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Departamentul de Religii și Filosofie al SOAS oferă un mediu de cercetare vibrant, stimulativ și interdisciplinar. Oferim supravegherea individuală a cercetării într-o mare varietate de tradiții religioase și subiecte comparate și interdisciplinare. Supervizorii sunt experți în domeniile lor și cunosc temeinic religiile, culturile, limbile și zonele geografice în care se specializează.

În plus față de supravegherea individuală, Departamentul oferă cursuri de cercetare la diferite niveluri: un atelier de cercetare obligatorie de scris, care pregătește studenții anului 1 MPhil pentru upgrade-ul lor la nivel de doctorat; un seminar săptămânal pentru doctoranzi în a 2-a și a 3-a pentru a discuta despre activitatea în desfășurare și a primi feedback înainte de a-și prezenta teza; un seminar departamental de cercetare în care atât personalul, cât și elevii prezintă lucrări despre proiectele lor de cercetare și le discută într-un mediu interdisciplinar. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a participa la seminarii, conferințe și conferințe oferite de diferitele Centre de specialitate referitoare la domeniile lor specifice. Aceste centre organizează serii regulate de seară, ateliere de lucru și conferințe care găzduiesc vorbitori de la alte universități din Marea Britanie, Europa și din întreaga lume.

Pe măsură ce vă gândiți să începeți doctoratul cu noi, vă invităm să contactați un supervizor potențial în zona dvs. de interes, în mod ideal cu primul proiect al propunerii dumneavoastră de proiect. Acest membru al personalului vă va sfătui cu privire la proiectul dvs. și la orice întrebări pe care ați putea avea înainte de a vă depune cererea.

Structura

Un grad de doctorat SOAS trebuie finalizat în maximum patru ani. Un proiect al tezei trebuie să fie gata la sfârșitul anului 3; în cursul anului 4 studentul are statut de continuitate, denumit și "o extindere a scrisului"; teza finalizată trebuie depusă până la data de 15 septembrie a anului 4 al înregistrării.

Toți studenții din primul an de studii sunt înregistrați pentru statutul MPhil. Rezultatul unui mini-viva la sfârșitul celui de-al treilea trimestru, condus de cei trei membri ai comitetului de supraveghere al elevului, stabilește dacă vor fi (a) actualizați la statutul de candidat la doctorat, (b) vor continua să fie candidați la MPhil, (c) să-și revizuiască propunerea sau (d) ar trebui să înceteze înregistrarea.

În primul an, studenții își dezvoltă proiectele și planurile de cercetare specifice, în consultare cu cei trei membri ai comitetului lor de supraveghere. Supravegherea individuală, atelierul obligatoriu de cercetare a departamentelor de cercetare și cursurile generale de scriere de bază ajută studenții să pregătească materialele de depunere a actualizării, care trebuie trimise până la termenul limită de depunere în luna mai.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare May 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Sept. 1, 2022
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Sept. 1, 2022