Colegi de program în managementul (FPM) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Colegi de program în managementul (FPM) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management

Program de FPM-ABPM este conceput pentru a dota studenții cu competențe profesionale adecvate pentru o carieră în predare management, poziții de cercetare, instruire și consultanță atât în ​​interiorul cât și în afara mediului academic. Elevii selectați domeniul lor de specializare de la zone, în cazul în care cererile Industrie și Institutul are experiență. Savanți FPM-ABPM institutului sunt de așteptat să joace un rol de lider in satisfacerea nevoilor tot mai mare a națiunii de abilități analitice mai profunde și capacitatea de cercetare, practic, relevant în domeniul managementului. Programul se bazează pe experiența din India și la nivel mondial în domeniul educației de doctorat în management și diverse domenii se referă. Programul este, de asemenea, conceput pentru a servi ca un loc de întâlnire pentru cultivarea diferitelor dezbateri academice cu privire la activitățile de cercetare și de management al CARP. Structura programului include o componentă semnificativă de formare în cercetare, facilitată de atât interne, cât și cercetătorilor invitați. Participanții FPM-ABPM sunt de așteptat pentru a dezvolta o înțelegere profundă în domeniile de cercetare selectate de ei.

Durata minimă prevăzută a programului este de patru ani, iar perioada maximă permisă este de șase ani. Elevii care nu reușesc să completeze cerințele în această perioadă de timp va fi considerată a fi retras din programul. Pentru primii doi ani, elevul nu funcționează curs și în anii următori el / ea face munca disertație.

Post-absolvenți de la orice disciplina, cu semne de cel puțin 55% cu o diplomă de licență sau o calificare echivalentă obținută după un minim de trei ani de muncă ca urmare a școlarizării secundar superior (10 +2) sau echivalent, sunt eligibile pentru a aplica. Cei care posedă calificări profesionale, cum ar fi CA, ICWA și CS, care sunt considerate echivalente cu o diplomă postuniversitară și să aibă cel puțin 55% semne, sunt, de asemenea, eligibile.

Candidații eligibili cu oricare dintre următoarele scorul va fi numit direct de prezentare și Interviu:

* CAT (zeci de doi ani, cu necesar tăiat), așa cum a decis de IIPMB.

* GMAT / GRE (nu mai vechi de cinci ani)

* UGC-CSIR-JRF/NET (scoruri nu mai vechi de cinci ani) în domeniu relevant de specializare.

* ICAR NET (scoruri nu mai vechi de 5 ani)

NRIs și candidații străini cu scoruri valide sunt eligibile pentru a aplica.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- INR 35000 la 50000 pe an
Locations
India - Bengaluru, Karnataka
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
India - Bengaluru, Karnataka
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala