DBA - Doctor în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

EU Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/138312_138253_emailbanner_15july3.png" alt="EU Business School" data-json="{"author":"alt="EU Business School","author_url":"","source":""}" />

alt = "Programul de înaltă competiție al doctoratului în administrarea afacerilor din UE (Business Business School) (DBA) este proiectat să fie dificil, riguros și stimulant și să crească competențele manageriale, de conducere și academice. Programul dezvoltă abilitățile independente și de gândire critică ale elevilor, ceea ce le permite să stăpânească un domeniu specific în cadrul afacerii. Studenții își perfecționează abilitățile de cercetare și de analiză prin completarea unui proiect de cercetare original, la nivel de experți.

Programul DBA al UE se bazează pe o combinație eficientă de cursuri, seminarii, reședințe profesionale, lucrări de cercetare și o disertație finală. Lucrând cu membrii facultății care au o experiență academică și practică vastă, studenții dobândesc o înțelegere cuprinzătoare a teoriilor avansate critice și capacitatea de a aplica imediat soluții creative la problemele existente pe termen lung.

„Înainte de aceasta, am terminat un master la Universitatea Cambridge. Motivul pentru care am ales UE să-mi continui studiul este că am crezut cu adevărat că UE a început să aibă un impact mare în regiunea Asia-Pacific. Și lumea se mută în Asia-Pacific. ”
Ravi Fernando, DBA

Program

alt = "Programul DBA al Școlii de Afaceri UE are un curriculum bazat pe cercetare, care folosește cazuri practice de afaceri și constă în cercetare aplicată, spre deosebire de cercetarea fundamentală. DBA poate fi finalizat în cel puțin doi ani sau până la cinci ani. Programul este format din două părți majore: Faza de pre-disertație durează minimum un an. Obiectivul său este de a oferi studenților informații teoretice și practice ale domeniilor lor de studiu primare și de susținere. A doua fază determină dacă elevii au absorbit corect cunoștințe despre faza de pre-disertație și sunt capabile să aplice aceste cunoștințe pentru rezolvarea unei probleme substanțiale.

Pentru cine este DBA?

DBA este proiectat pentru:

 • Deținători de masterat sau de masterat și practicieni cu cinci sau mai mulți ani de experiență postuniversitară.
 • Antreprenori și manageri seniori cu calificări alternative și cariere de succes.

DBA Student

Rezultatele învățării

Programul Doctor of Business Administration educă managerii, liderii de afaceri, directorii și savanții-practicieni, astfel încât aceștia să poată:

1

2

3

4

Aplică noi cunoștințe teoretice problemelor de afaceri contemporane într-o lume din ce în ce mai complexă, prin cercetare aplicată, predare și analiză. Explorați o serie de metode cantitative și calitative utilizate frecvent în cercetare pentru a rezolva problemele curente de afaceri sau de management. Identificați și evaluați influențele interne și externe asupra organizațiilor pentru a dezvolta planuri strategice de schimbare prin managementul tranziției. Demonstrați expertiză în standarde și practici etice, precum și responsabilitate și diversitate culturală / globală, pentru a lucra în colaborare ca lider contribuitor atât în afaceri cât și în societate.

EU Business School Classes" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/11/116121__22A5246.jpg" alt="EU Business School Classes" />

Facultate

Facultatea de înaltă calibrare a UE este formată din cadre didactice cu normă întreagă cu diplome de doctorat, precum și instructori cu normă parțială, care sunt și membri actuali ai comunității de afaceri internaționale. Membrii facultății noastre au experiență actuală sau anterioară ca antreprenori, consultanți și lideri de afaceri. Această fuziune a lumilor academice și profesionale susține o calitate unică și excepțională a învățării, consolidând abordarea pragmatică a educației a UE.

Admitere

Înțelegem că alegerea unui program DBA care îți îndeplinește obiectivele profesionale în timp ce îți îndeplinești obiectivele educaționale este un proces care necesită multă cercetare și deliberare. Echipa noastră de admitere este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau întrebări. Vă încurajăm să aflați mai multe despre noi vizitând campusurile noastre, întâlnind studenții noștri, participând la cursuri și ședințe de zi deschisă.

 • Completați și trimiteți formularul de solicitare
 • Primiți instrucțiuni suplimentare
 • Trimiteți documentele suplimentare
 • Primiți confirmarea înscrierii
 • Începeți studiile cu UE!

cerinţe

Cerințe de admitere *:

 • 1 copie certificată a diplomei și a transcrierilor.
 • Dovada fluenței în limba engleză: scor TOEFL minim 110 (bazat pe internet), 253 (bazat pe computer); IELTS 7,0; CAE C1 cu un scor minim de 185; PTE 68; Engleză nativă sau echivalent.

De asemenea, candidații trebuie să îndeplinească una dintre următoarele:

 • Un GPA de 3.0 pe o scară 4.0.
 • Un scor satisfăcător pe GMAT sau GRE.
 • 5 ani de experiență profesională.

* Studenții care nu îndeplinesc criteriile vor fi intervievați de comisia de admitere și vor fi luați în considerare pe baza de merit. Pentru mai multe informații, contactați departamentul de admitere relevant al Elveției din UE.

Proces

Pe net

 1. Completați formularul de cerere online de doctorat.
 2. Primiți un e-mail cu instrucțiuni despre modul de trimitere a documentației suplimentare.

E-mail

 1. Descărcați, imprimați și completați formularul de cerere de doctorat.
 2. Scanează și trimite formularul de cerere completat prin e-mail către Departamentul de admitere al UE Elveția.
 3. Primiți un e-mail cu instrucțiuni despre modul de trimitere a documentației suplimentare.

Trimiterea pachetului de cerere:

Departamentul de admitere al UE Elveția relevant vă va contacta prin e-mail cu instrucțiuni despre modul de trimitere a pachetului de candidatură. Apoi, trimiteți pachetul de aplicație care conține documentele solicitate prin poștă sau prin e-mail. Departamentul de admitere va confirma primirea acestui lucru prin e-mail.

Documentație

Toți solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente pentru a finaliza procesul de solicitare:

 • 1 copie a formularului de cerere completat (dacă cererea nu a fost completată online)
 • 1 copie certificată de master și transcrieri sau echivalent *
 • Dovadă privind fluența engleză: scorul TOEFL 110 (bazat pe internet), 253 (bazat pe computer); IELTS 7,0; CAE C1; PTE 68; Engleză nativă sau echivalent
 • 1 copie CV / CV
 • 2 scrisori de recomandare
 • 1 propunere de cercetare care indică motivele pentru care urmăriți un DBA și interesele dvs. de cercetare; ar trebui să aibă o lungime de 3-5 pagini
 • O fotografie cu pașaport electronic sau 3 fotografii tip pasaport tipărite
 • 1 copie a pașaportului sau a cărții de identitate valabile
 • 1 certificat bancar sau scrisoare care atestă solvabilitatea financiară a solicitantului
 • Taxa de cerere nerambursabilă de 200 CHF. Vă rugăm să atașați o comandă, un cec sau o chitanță pentru un transfer bancar plătit către UE

Detalii despre cerere și document

Diplomă*

Încercați să vă trimiteți colegiul / universitatea și transcrierile acreditate către Departamentul de admitere al Elveției din UE. Transcrierile sunt considerate oficiale dacă poartă o ștampilă universitară oficială și semnătura decanului. Transcrierile academice ar trebui să includă, de asemenea, informațiile de contact ale universității. Transcrierile trebuie să enumere subiectele luate, notele obținute sau rezultatele examenelor la fiecare subiect și să includă certificate sau diplome. Dacă documentele nu sunt în engleză, acestea trebuie trimise cu o traducere certificată în engleză.

recomandări

Trimiteți două scrisori de recomandare de la consilierii academici care sunt familiarizați cu performanțele dvs. academice și potențialul dvs. de conducere. Dacă ați ieșit din lumea academică de ceva timp, vă rugăm să trimiteți două scrisori de la angajatori și / sau manageri care sunt familiarizați cu etica, abilitatea și abilitățile dvs. de conducere. Orice scrisoare care nu este scrisă în engleză trebuie să fie însoțită de o traducere certificată în engleză.

Programul durează minimum doi ani. Studenții au 4 aporturi posibile: octombrie, februarie, iunie, august.

Graduation Geneva

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In ad ... Citeste mai mult

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In addition to small, dynamic classes offered in English, EU students also enjoy a global environment while getting the best of both North American and European academic curricula. Citește mai puţin
Barcelona , Geneva , Montreux , Munchen , Elveția Online + 4 Mai mult Mai Puțin