DBA - Doctor în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

StockSnap_ZYW8MGFQKZ

DBA - Doctor în Administrarea Afacerilor

O diplomă de doctorat nu este doar o realizare științifică foarte mare și o piatră de hotar personală adesea mai mare, dar și o investiție inteligentă și durabilă în viitorul profesional. Cu DBA oferit de Munich Business School (MBS) , în colaborare cu Universitatea Sheffield Hallam (SHU), elevii pot stimula cariera lor academice sau de afaceri într - un cadru internațional și flexibil , care nu le cere să pună cariera profesională în așteptare.

DBA - Doctor de Administrare a Afacerilor la o privire

PROGRAM START

octombrie

LIMBA INSTRUCTIUNILOR

Engleză

DURATĂ

48 de luni

FORMAT

Cu jumătate de normă

STUDII ÎN EXTERIOR

Module internaționale la Universitatea Sheffield Hallam (SHU)

ADMITERE

  • Diplomă de master în afaceri, management sau într-un domeniu conex
  • De preferat 5 ani de experiență managerială

DISPOZIȚIE DE FOC

36 000 EUR

OFICIUL AUTORIZAT

Programul de Doctor în Administrarea Afacerilor la Munich Business School în colaborare cu Universitatea Sheffield Hallam, este oficial aprobat de Ministerul Statelor de Știință, Cercetare și Arte din Bavaria.

Despre DBA - Doctor în Administrarea Afacerilor

DBA este un doctorat bazat pe cercetare ideal pentru cei care sunt entuziasmați de învățare și care doresc să facă o diferență în modul în care managementul și practica profesională este dezvoltat în specialitatea lor. Studierea unui doctorat în afaceri vă permite să dezvoltați cercetări bazate pe dovezi și o teză de doctorat completă, echivalentă cu cea a unui doctorat, continuând să continuați o carieră de profesionist sau manager de nivel superior.

Programul DBA al Munich Business School și al Universității Sheffield Hallam vă oferă posibilitatea de a discuta subiecte de fond esențiale care reflectă cercetarea și progresele în cunoașterea organizațională și de afaceri. Mai mult, veți fi ghidați prin fiecare pas al dezvoltării, planificării și gestionării proiectului dumneavoastră de cercetare doctorală.

Programul DBA al Munich Business School este primul și singurul program DBA din Bavaria, pentru care Ministerul Educației și Culturii, Știința și Arte din Bavaria a aprobat oficial executarea programelor de studii și efectuarea examenelor universitare în conformitate cu articolul 86 alineatul (1) din BayHSchG (Legea universității bavareze).

5 Motive pentru DBA

  1. Diplomă internațională
    Doctor în Administrarea Afacerilor, DBA, reprezintă o diplomă academică foarte respectată, care poate deschide ușile în lumea afacerilor internaționale și în interiorul acesteia. După finalizarea cu succes, absolvenții DBA pot folosi și titlul german "Dr.".

Calitate ridicată și recunoaștere
DBA de MBS și SBS este un program de doctorat recunoscut pe scară largă a cărui participanți beneficiază de calitatea deosebită a cercetării și educației din ambele universități. Setare flexibilă
Datorită setării sale flexibile, DBA permite participanților săi să urmeze o diplomă de doctorat fără a trebui să-și pună cariera în așteptare. Program structurat
DBA pentru MBS și SBS se bazează pe un sistem modular extrem de eficient și o structură de program concepută pentru a facilita progresul și rezultatele. Parteneri puternici
Munich Business School și Universitatea Sheffield Hallam sunt ambele universități de renume internațional care formează o echipă de parteneri puternici și bine conectați.

DBA - Partenerul nostru Universitatea Sheffield Hallam

Munich Business School oferă programul DBA part-time, în colaborare cu Școala de Școală din Sheffield (SBS), una dintre facultățile principale de la Sheffield Hallam University (SHU) din Sheffield, Marea Britanie. SHU este renumit pentru facilitățile sale moderne, abordare dinamică a predării și învățării și niveluri înalte de sprijin pentru studenți. Cu 34.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume și 3.000 de membri ai personalului, este una dintre cele mai mari și mai avansate universități din Marea Britanie. Beneficiați de cele 100 de milioane de lire sterline pe care SHU le-a investit în facilități de predare și învățare de ultimă generație, cu încă 70 de milioane de lire sterline care urmează să fie investite în următorii doi ani.

Programul de cercetare Sheffield Hallam a fost clasat în primele cinci dintre toate universitățile moderne din Regatul Unit în cel mai recent cadru național de excelență în cercetare (REF) 2014. Sistemul de e-învățare de la SHU este unul dintre cele mai extinse și avansate din țară, resurse și sprijin atunci când și unde aveți nevoie de ele. Un centru de învățare cu resurse bogate, cu facilități IT excelente, care sunt deschise 24 de ore pe zi, în fiecare săptămână a anului.

Sheffield Business School are o reputație națională și internațională pentru furnizarea de programe postuniversitare și profesionale de dezvoltare a managementului. Cu o experiență de peste treizeci de ani în domeniul cercetării și al predării în afaceri și management, SBS este implicată într-o gamă largă de cercetări pure și aplicate, acoperind majoritatea domeniilor de afaceri și management.

DBA - Profilul participantului

Programul DBA al Munich Business School din Munich Business School și Universitatea Sheffield Hallam este dezvoltat pentru manageri și directori care:

  • îndeplinesc cerințele academice ale programului,
  • poate contribui la învățarea de clasă în program și poate aduce o valoare adăugată experienței studenților,
  • beneficiați de experiența de învățare și arătați dovezi că DBA va adăuga valoare unei cariere deja reușite,
  • au un potențial de conducere și de conducere, excelente abilități interpersonale și de comunicare, precum și un grad ridicat de maturitate și motivație.

O parte integrantă a programului este cohorta, grupul de elevi care încep programul în același timp și participă împreună la toate blocurile de studiu. Elevii din cohortă se angajează să discute între ei în timpul blocurilor de studiu, învățându-se unii de la alții. În afara blocurilor de studiu, discuțiile pot continua, studenții împărtășind idei și experiențe și sprijinindu-se reciproc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades ... Citeste mai mult

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades for internationality and practical relevance and among others, ranked by Trendence Employability Ranking 2016 as 1st amongst all private universities of applied sciences, including all academic subjects across Germany. Citește mai puţin