DBA Doctor în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Urmărind profesioniști cu experiență, doctorul nostru inovativ de Administrare a Afacerilor (DBA) dezvoltă abilitățile dvs. de cercetare și practică, permițându-vă să progresați la roluri de conducere în domeniile de management și de afaceri conexe.

Absolvenții DBA sunt capabili să lucreze în universități în calitate de cadre didactice conduse de cercetare sau în industrie, în calitate de directori de conducere, consultanți și lideri de afaceri informați în domeniul cercetării. Pe acest curs, veți dezvolta competențe de cercetare la nivel de doctorat, combinate cu cunoștințele aprofundate și reflective ale teoriei managementului și practicii dobândite pe un program tradițional DBA.

Oferim o tranziție ghidată, pas cu pas, permițându-vă să deveniți cu adevărat cercetător la nivel de doctorat și practicant, indiferent de formarea anterioară pe care ați avut-o. Cursul nostru DBA vă va ajuta să deveniți un profesionist reflexiv, auto-critic. Veți învăța abilități, tehnici și practici pentru a efectua cercetări de ultimă oră în timp ce construiți cunoștințe teoretice și practice în prim-planul cercetării în afaceri și în management. După finalizarea cu succes a cursului, veți fi pregătit să gestionați cu succes presiunile și provocările unui mediu de afaceri din ce în ce mai dinamic și să oferiți soluții originale și creative pentru a rezolva problemele emergente.

Concentrarea noastră unică asupra predării abilităților fundamentale de afaceri și de cercetare vă permite, de asemenea, timp pentru cercetare academică. Veți dezvolta o înțelegere aprofundată a teoriei managementului în toate disciplinele principale. Cu acest nivel superior de înțelegere, veți putea efectua cercetări pur aplicate în organizația dvs. cu o capacitate sau o muncă mai mare în mediul academic, lăsând două căi de carieră deschise pentru dvs.

Flexibilitatea cursului

Acest curs este oferit cu normă întreagă și part-time. Este nevoie de o frecventare în timpul semestrelor în anii 1 și 2. Există o flexibilitate mai mare în cazul în care se bazează din semestru și pe tot parcursul anului 3, cu posibilitatea de a rămâne în străinătate. Studenții din afara UE care au vizele de nivel 4 ar trebui să solicite sfaturi cu privire la modul în care acestea pot fi adaptate.

Aflați de la experți

Veți învăța și veți fi supravegheați de personalul academic care este cunoscut în întreaga lume, respectat în domeniile lor și are experiență vastă în domeniul cercetării, afacerilor și consultanței.

Școala de Management University of Stirling

La Școala de Management University of Stirling , principiul responsabilității, politicii și practicii responsabile este esențial pentru tot ceea ce facem. Această viziune ne ajută să echipăm studenții cu competențele necesare pentru a acționa ca cetățeni globali, capabili să răspundă nevoilor societății.

În calitate de membru al Asociației Chartered for Schools of Business, avem legături strânse cu industria și am primit recent Carta Small Business pentru angajarea în întreprinderile locale și regionale.

Suntem într-un grup de elită de școli de afaceri la nivel global - și unul dintre cei 14 în Marea Britanie - deținând acreditarea de la Asociația de MBA (AMBA) pentru ambele noastre MBA și MSc Business și Management (MBM) cursuri.

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 Un curs inovator care vă echipează atât cu managementul profesional, cât și cu abilitățile de cercetare

# 2 Veți fi învățați de personalul academic care are experiență vastă în afaceri și consultanță

# 3 O sansa de a face conexiuni industriale si de a se angaja cu directori si cercetatori de rang inalt prin intermediul conferintelor, atelierelor de lucru si a proiectelor de consultanta

Detaliile Cursului

În anii 1 și 2, pe cursul de zi, ați învățat module în două semestre pe an (septembrie-decembrie și ianuarie-mai). De asemenea, veți lucra la două proiecte de cercetare sugerate și supravegheate de un cercetător științific principal. Proiectele vor avea loc pe parcursul anilor și vor fi încheiate în perioadele de vară din anii 1 și 2 (mai-august).

În anul 3, veți dezvolta proiectul dvs. Anul 2 într-o contribuție originală majoră la cunoștințele prezentate într-o teză de doctorat. Pentru atribuirea DBA, trebuie să finalizați cu succes proiectul cu rigoare academică și să demonstrați relevanța practică. Pentru a merita premiul și pentru a îndeplini cerințele pentru rezultatele de cercetare la nivel de doctorat, prezentarea dvs. în anul 3 va aduce o contribuție la îmbunătățirea practicii profesionale în management, precum și contribuția la cunoaștere prin aplicarea și dezvoltarea cadrelor teoretice, și tehnici.

Veți primi sprijin pe parcursul cursului pentru a vă publica proiectele de cercetare în reviste academice. Acest lucru va sprijini dezvoltarea carierei dvs., în special în mediul academic, precum și vă va permite să faceți o contribuție largă și durabilă pe teren în timpul DBA.

Trebuie să participați cu normă întreagă în cursul semestrelor în anii 1 și 2, dar există o flexibilitate mai mare în cazul în care să se bazeze pe semestru și pe tot parcursul anului 3 (și, dacă este cazul, anul 4). O astfel de flexibilitate se poate extinde la supravegherea în timp ce se desfășoară în străinătate pentru efectuarea unor activități pe teren, cu toate că studenții din afara UE care dețin viza de nivel 4 trebuie să solicite sfaturi privind amploarea flexibilității și modul în care aceasta poate fi adaptată.

Elevii care completează toate creditele în toți anii se vor absolvi cu DBA. Cu toate acestea, ne dăm seama că lucrurile se pot schimba, așa că avem opțiuni pentru a părăsi cursul în fiecare an și încă absolvi cu o calificare de prestigiu. Elevii care finalizează cu succes un minim de 180 de credite în anul 1 pot părăsi programul cu un MBA. Elevii care completează cu succes toate cele 180 de credite în anul 2 pot părăsi programul cu un MRes în afaceri și Management Metode de cercetare. Diverse certificate, diplome și grade sunt disponibile dacă sunt finalizate mai puține credite.

învățământ

Predarea se desfășoară prin prelegeri, ateliere de lucru, seminarii și laboratoare informatice, împreună cu lucrările de proiect.

Evaluare

Veți fi evaluați printr-o combinație de examene și cursuri, inclusiv sarcini scrise și prezentări.

Director de curs

Profesorul George Burt

44 (0) 1786 467407

dba@stir.ac.uk

Personalul cheie

Avem academicieni de mare calibru disponibili pentru a supraveghea studenții DBA. Ele sunt cunoscute în întreaga lume, sunt respectate în domeniile lor și au o experiență vastă de afaceri și de consultanță. Ei publică studii de ultimă oră - noile cunoștințe sunt integrate în predarea noastră.

Taxe - 2018/2019

Taxa de program totală:

  • În străinătate: 50.200 de lire
  • Acasă / UE: TBC
Ultima actualizare May 2018

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin