DBA: Management strategic, marketing și vânzări

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Este un program de consultanță și educație de primă clasă pentru cei care trebuie să obțină abilități moderne de management, cu accent pe utilizarea abilităților practice. Se adresează persoanelor care lucrează la poziții de vârf și persoanelor care nu sunt mulțumite de cunoștințele de bază oferite de majoritatea școlilor academice de afaceri. Datorită specializării Managementului strategic, studenții primesc cursul cel mai profund despre Strategia de afaceri și management corporativ . Pe lângă acesta, EMAS oferă și specializare în marketing și managementul vânzărilor . 190 ECTS.

Experiența excepțională EMAS în strategia de afaceri și managementul strategic garantează excelența absolvenților EMAS și supremația lor profesională asupra absolvenților școlilor fără cunoștințe suficiente în aceste domenii obligatorii ale afacerilor moderne.

Cunoștințe profunde și un grad prestigios DBA conferit de EMAS Business School vă garantează compania, cariera și creșterea venitului. Este cea mai bună alegere pentru manageri de top și proprietari de afaceri.

ÎNVĂȚAȚI MAI MULTE ȘI APLICAȚI AICI PROGRAMUL.

Informații importante

Notă: gradul DBA nu este echivalent cu un doctorat rus sau doctorat. grad în termenii legii ruse pentru educație. De asemenea, nu este echivalent cu doctoratul. grad în majoritatea țărilor Uniunii Europene și SUA. Un DBA este un curs postuniversitar.

Un DBA este cel mai înalt grad în afaceri (MSc / MBA → DBA). Există un sistem paralel de grade în afaceri care nu este egal cu sistemul de studii universitare (MSc → Ph.D.). Aceste două sisteme nu trebuie confundate.

Un DBA este util pentru cei care caută o carieră în afaceri, în timp ce un doctorat. este valoros pentru cei care caută o carieră academică (de exemplu, care lucrează și predă la universități). Cu toate acestea, gradul DBA este valoros pentru cei care doresc să predea la programele de MBA, de exemplu.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Citește mai puţin
Moscova , Nizhny Novgorod , Rusia Online , Kiev , Minsk , Almaty + 5 Mai mult Mai Puțin