Read the Official Description

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) cu un accent în management, oferit online de către Colegiul de Studii Doctorale , este o experiență educațională imersivă care combină teoria managementului strategic cu practica de afaceri transformatoare.

Obțineți expertiză aprofundată în ceea ce privește nevoile competitive ale unei economii globale, perfectă pentru cei care doresc să conducă schimbări organizaționale sau să avanseze în carieră în învățământul superior. Învățați să vă dezvoltați într-o piață globală dinamică, formată din conflicte geopolitice, analize de date mari, comerț electronic, tehnologie mobilă și multe altele. Îmbunătățiți-vă abilitățile în managementul financiar, planificarea, marketingul, cercetarea și luarea de decizii de afaceri în răspuns direct la acești factori și la alți factori în continuă evoluție. Extindeți-vă perspectiva și intensificați-vă practica prin studiul nostru unic de caz integrat, șansa dvs. de a crea și de a dezvolta o întreprindere complexă de afaceri și de a reevalua componentele sale ca parte a cursurilor dvs. DBA.

Procesul de disertație este, de asemenea, integrat în întregul program DBA, o caracteristică unică a studiilor doctorale de la Grand Canyon University (GCU) . Răspunsurile frecvente și îndrumarea din partea facultății sunt furnizate începând cu primul dvs. curs, ajutându-vă să vă lustruiți continuu disertația finală la perfecțiune.

Discuțiile online și rezidențele la fața locului oferă oportunități pentru rețele, schimburi și mentoruri benefice, pe măsură ce îmbunătățiți cercetarea și scrierea. Acestea includ două rezidențe de patru zile, efectuate la fața locului cu cadre didactice și colegi.

Program taught in:
Engleză

See 19 more programs offered by Grand Canyon University »

Last updated August 15, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline