DBA - doctorat în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Repere ale DBA - doctorat în administrarea afacerilor

Scopul domeniului principal de studiu este de a oferi studentului o specializare aprofundată și expertiză într-un domeniu selectat. Studiul în domeniul primar reprezintă principalele probleme teoretice, practice și de cercetare ale studenților în programul său de doctorat. Activitățile asociate cu câmpul primar ar trebui să contribuie la un plan de studiu logic, consecvent și cuprinzător. Aceste activități sunt proiectate cu asistența unui consilier primar al facultății.

CONTABILITATE


Doctoratul în acest domeniu este conceput pentru a îmbunătăți cunoștințele de practică și teorie, prin analiza aprofundată a problemelor din măsurarea și raportarea contabilității.

ADMINISTRAREA AFACERILOR


Doctoratul în administrarea afacerilor combină o largă cunoaștere a afacerilor cu o concentrare într-una din domeniile menționate mai jos. Printr-o combinație de lucrări academice anterioare, experiență practică substanțială și activități ale planului de studiu doctoral, studenții trebuie să demonstreze cunoștințe de lucru ale principalelor domenii de conținut ale Administrației afacerilor.

Finanțe și investiții:


Acest domeniu se concentrează asupra teoriei financiare și a aplicării sale practice. Studentul alege un accent pe finanțele de afaceri, piețele de capital sau investiții.


Afaceri internationale :


Acest domeniu este conceput pentru a permite indivizilor să dezvolte o perspectivă globală asupra industriei și guvernului. Lucrările formale de curs, combinate cu cercetarea individualizată și alte experiențe de învățare, sunt concepute pentru a dezvolta atât expertiza teoretică cât și cea pragmatică.


Marketing:


Această zonă ajută elevii să dobândească abilitățile analitice și conceptuale necesare atât pentru predarea marketingului, cât și pentru aplicarea expertizei de marketing la problemele cu care se confruntă directorii. Munca formală de curs, lecturi independente, cercetare și învățare experiențială dezvoltă competența în domeniile metodelor de cercetare, comunicare de marketing, strategie de marketing, planificare și mediul de marketing.DBA Student

GESTIONARE ȘI ORGANIZARE


Doctoratul în acest domeniu este preocupat în general de procesele organizatorice, manageriale și de conducere în organizații de orice fel, private, interne sau internaționale. Domeniul cuprinde atât un accent puternic asupra predării și cercetării eficiente, cât și un angajament către o acțiune eficientă în situații reale.

PROIECTUL DOCTORAL


Programul de doctorat este format din două părți majore: etapa de pre-disertație și etapa de disertație. Obiectivul etapei de pre-disertație este de a oferi studentului bazele și practicile teoretice ale domeniilor de studiu primare și de susținere și o comandă a metodelor calitative relevante de cercetare și analiză. Obiectivul etapei de disertație este ca studentul să aplice cunoștințele teoretice și practice și metodele analitice la rezoluția programului de cercetare.EU Business School Classes" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/116121__22A5246.jpg" alt="EU Business School Classes" />

ETAPA DE PREZIDERE - PLANUL DE STUDIU

Planul de studiu este o descriere a modului în care va fi urmărit interesul și obiectivele educaționale ale studentului în timpul înscrierii în programul de doctorat.

Studenții trebuie să urmeze următoarele clase:

  • Management - Finanțe
  • Economie - Strategie de marketing
  • Contabilitate avansată - Managementul resurselor umane
  • Gestionarea schimbării - gestionarea dezvoltării produselor
  • Concurență și piețe

Fiecare curs durează 3 zile și se oferă într-un formular de seminar (3 ședințe de opt ore). Planul de studiu este unic în a pune atât de mult accent pe activitățile educaționale ale studentului în raport cu obiectivele personale și pe carieră cu rază mai lungă de acțiune. Acesta adaptează activitățile de doctorat la interesele studenților, precum și la cerințele facultății. Studenții sunt îndemnați să fie imaginați și inovatori în studiul lor și să limiteze activitățile planificate la clasă. Cercetarea independentă, publicarea, consultanța, călătoriile și predarea sunt doar câteva dintre diferitele activități care, dacă sunt dezvoltate și prezentate corespunzător, pot fi aprobate de Comitetul pentru studii doctorale.

154_eu3.jpg

ETAPA DE DIVERSE


Obiectivul etapei de disertație este de a demonstra că elevul a sintetizat cunoștințele obținute în timpul etapei de pre-disertație și este capabil să aplice aceste cunoștințe la rezolvarea unei probleme substanțiale.

Etapa de disertație constă din cinci activități majore:

  • 2 seminarii de concentrare doctorală
  • 3 seminarii de disertație
  • Elaborarea și apărarea propunerii
  • Execuție de cercetare
  • Aprobarea finală a disertației

Candidatul este obligat să participe la un examen oral final la disertație. Juriul este format din examinatori externi, care sunt experți în domeniu, precum și cadre didactice superioare.

Programul durează minimum doi ani. Studenții au 4 aporturi posibile: octombrie, februarie, iunie, august.Graduation Geneva

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Grupul UE (UE) este o rețea de școli de afaceri acreditate profesional, multiculturală, de înaltă rang, înființate în 1973. Avem campusuri în Barcelona, Geneva, Montreux, Munchen și online. Pe lângă c ... Citeste mai mult

Grupul UE (UE) este o rețea de școli de afaceri acreditate profesional, multiculturală, de înaltă rang, înființate în 1973. Avem campusuri în Barcelona, Geneva, Montreux, Munchen și online. Pe lângă clasele mici și dinamice oferite în engleză, studenții UE beneficiază și de un mediu global, obținând totodată cele mai bune programe academice din America de Nord și cele europene. Citește mai puţin
Barcelona , Geneva , Montreux , Munchen , Elveția Online + 4 Mai mult Mai Puțin