Programe DBA

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) este un program postuniversitar oferite de către școli de afaceri sau facultăți de afaceri la universitate. Programele DBA sunt bazate pe cercetare și îi echipează pe candidați cu abilitățile de care au nevoie pentru a avea succes într-o carieră academică sau în consultanță de afaceri la nivel înalt.

Multe universități din întreaga lume oferă programe DBA. Subiectele studiate în cadrul programelor sunt adesea legate de Conducere în Organizații, Design de Cercetare, Teoria în Practică, Publicare și Difuzare, ect.

Varietatea de programe DBA poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe aruncând o privire la cele mai populare programe DBA enumerate mai jos.

DBA-uri adăugate recent

University of South Florida

Doctor în Administrarea Afacerilor

Octombrie 22, 2018
Doctoratul de Administrarea Afacerilor este gradul inițial destinat să califice membrii facultății pentru a efectua cercetări și de a preda la școli de afaceri. În ultimii cinci ani, cu toate acestea, un nou tip de program de doctorat executiv a început să apară la instituțiile acreditate AACSB. Noile programe DBA, cum ar fi cele oferite de USF, sun… [+]t concepute pentru profesioniștii care lucrează și tind să fie urmăriți din diferite motive. [-]

Concordia University Chicago

Doctoratul în Administrarea Afacerilor

Octombrie 9, 2018
Concordia University Chicago Doctoratul în Administrarea Afacerilor (DBA) este conceput pentru a răspunde cererii de educație pentru doctorat, care este următorul pas în dezvoltarea profesională individuală. Programul, unul dintre programele DBA de top din Chicago, oferă un nivel suplimentar de pregătire de conducere și de management dincolo de nivelu… [+]l masteratului. DBA creează o oportunitate pentru studenți și facultatea de a cultiva în continuare perspectivele, cunoștințele și rețelele globale deja stabilite prin prezența globală a Colegiului, care se extinde. Curriculum-ul, rezidențele, specializările și interfața Mentor sunt inovatoare prin proiectare și livrare. O caracteristică unică a programului Concordia-Chicago DBA este că procesul de disertație începe imediat cu studenții care aleg un subiect preliminar la începutul programului lor de studiu. [-]

Vlerick Business School

Doctoratul în Administrarea Afacerilor

Octombrie 9, 2018
Acest program de doctorat cu durata de patru ani pentru profesioniști cu experiență vă oferă posibilitatea de a efectua cercetări aprofundate care vor avea un impact real - fie în propria organizație, fie în sectorul dvs. sau chiar în societate.

Universități în România

Schimbă locația

Studii de Doctorat: DBA - Doctorat în Administrarea Afacerilor

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) este un program postuniversitar oferite de către școli de afaceri sau facultăți de afaceri la universitate. Programele DBA sunt bazate pe cercetare și îi echipează pe candidați cu abilitățile de care au nevoie pentru a avea succes într-o carieră academică sau în consultanță de afaceri la nivel înalt.

Programele DBA sunt alcătuite dintr-o combinație de cursuri și cercetare independentă. Cursurile pot fi completate prin participarea la ele în campus sau online, în funcție de structura programului. Cursurile obligatorii de DBA pot include subiecte precum:

  • Conducere în Organizații
  • Schimbare în Organizații
  • Dezvoltare Profesională Continuă
  • Tehnici Avansate de Cercetare
  • Design de Cercetare
  • Teoria în Practică
  • Publicare și Diseminare

Cerințele de curs pentru un DBA sunt similare cu cele pentru un Doctorat în Administrarea Afacerilor, dar aceste două programe diferă când vine vorba de cerințele pentru cercetarea independentă. Candidații DBA țintesc să facă o contribuție directă practicilor moderne de afaceri. Aplicând teoria la probleme reale de afaceri, studenții DBA își folosesc disertația pentru a introduce idei noi în domeniul Administrării Afacerilor.

Taxele de școlarizare pentru programele DBA variază mult de la o școală la alta. Costurile completării unui DBA depind și de locația universității și de modul de studiu (full time, part time sau online). Cel mai bine este să contactezi școala de afaceri care te interesează pentru un program de taxe detaliat și pentru oportunități de ajutor social și de burse. Solicită mai multe informații direct de la școala de afaceri folosind formularul de pe paginile programului cu linkuri mai jos.

Majoritatea aplicanților la programe DBA au terminat deja un MBA, MSc sau un Masterat într-un domeniu asemănător. Unele birouri de admintere de la univeristăți cer aplicanților să să aibă experiență semnificativă din poziții manageriale sau de supraveghere. Familiarizarea cu conducerea strategică este privită ca un avantaj al solicitanților de succes la programele DBA. În plus, multe școli de afaceri le cer aplicanților DBA să își prezinte rezultatele GRE sau GMAT, și cele de la IELTS sau TOEFL pentru vorbitorii de limba engleză ca a doua limbă.

Multe școli de afaceri oferă programe DBA Onlnie, eliminând obligația de a face naveta la campus. Unele școli oferă și programe part time, făcând posibilă continuarea muncii în timpul urmării acestui studiu postuniversitar. Aici se pot găsi mai multe informații legate de formatele de studiu DBA.

Programele de Doctorat în Administrarea Afacerilor sunt disponibile la universități de top din întreaga lume, în Marea Britanie, Statele Unite, Australia, Olanda, Franța, Spania, Hong Kong, Germania, China și nu numai. Contactează școlile de afaceri de interes chiar azi pentru mai multe informații legate de programele de Doctorat în Administrarea Afacerilor.