PHDSTUDIES

Vezi tot Programe DBA în Administrație în Asia 2020

Diplomele de Doctorat în Administrarea Afacerilor inică faptul că absolvenții au terminat un set superior de cursuri care să îi pregătească pentru profesii în mediul academic și/sau consultanță avansată. Programele de DBA încorporează un echilibru de cercetare a studentului și cursuri tradiționale care includ Dezvoltare Profesională. Publicare și Diseminare și Tehnici Avansate de Cercetare.

Programele de administrație le oferă studenților, pe lângă cursuri teoretice, o instruire practică prin stagii sau proiecte. Studenții se pot aștepta la patru ani de studiu și trebuie adesea să urmeze cursuri care nu sunt legate de administrație, cum ar fi biologie și literatură, pentru a-și întregi programul.  

Asia este cel mai mare și cel mai populat continent din lume 's, situate în principal în emisferele de est și de nord. Acesta acoperă 8,7% din suprafața totală a Pământului 's și cuprinde 30% din suprafața terestră.

Vezi Programe DBA în Administrație în Asia 2020

1 Rezultate din Administrație, Asia Filter

DBA în Științe Administrative, acordat de Universitatea din San Miguel

Universal Business School
India, Mumbai
DBA
01 Feb 2020
<
La zi
<
6 luni
30 Jan 2020
Engleză
Spaniolă
Campus

Universal Business School (UBS) a consolidat un parteneriat strategic cu Universitatea din San Miguel (USM) pentru a oferi pentru prima dată un program de doctorat în științe ...

Citeste mai mult