Filter
DBA
Italia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe DBA în Administrație in Italia 2020

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) semnifică terminarea unui program bazat pe cercetare care se concentrează pe bazele consultanței avansate în sectorul afacerilor. Universitățile din întreaga lume oferă programe competitive de DBA în țări precum Statele Unite, China, Australia și Spania.

Studenții la un program de administrație aleg adesea un subiect principal de studiu în administrație publică sau privată. În cadrul acestor domenii, unii studenți se specializează în contabilitate, management de proiectare și afaceri internaționale sau relații publice.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Doctorate în Administrarea Afacerilor de Top în Administrație in Italia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Administrație, Italia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Swiss School of Management, Rome Italy

Doctorul în administrarea afacerilor (DBA) oferă conducătorilor superiori un doctorat profesionist sau un echivalent în afaceri și management al unui doctor în drept sau ... [+]

Doctor în Administrarea Afacerilor - DBA

Doctorul în administrarea afacerilor (DBA) oferă directorilor superiori un doctorat profesionist sau un echivalent în afaceri și management al unui doctor în drept sau al unui doctor în medicină. Este cel mai înalt nivel de cunoștințe profesionale și academice, împreună cu capacitatea de a aplica aceste cunoștințe pentru generarea și evaluarea de soluții noi la probleme importante. Școala Elvețiană de Management este o școală de afaceri acreditată la nivel internațional, cu campusul principal fiind la Roma, Italia.

De ce să alegi să faci un DBA?

Studiile DBA sunt unul dintre cele mai provocatoare și cele mai ridicate niveluri de satisfacție în învățământul superior. Școala Elvețiană de Management (SSM) a dezvoltat programe de doctorat excepționale. Aceste programe au caracteristici unice, care adaugă valori semnificative absolvenților dincolo de recompensa doctorat.... [-]

Italia Roma
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză