Caută Programe DBA în Administrarea afacerilor Part time în Tunisia 2020

Diplomele de Doctorat în Administrarea Afacerilor inică faptul că absolvenții au terminat un set superior de cursuri care să îi pregătească pentru profesii în mediul academic și/sau consultanță avansată. Programele de DBA încorporează un echilibru de cercetare a studentului și cursuri tradiționale care includ Dezvoltare Profesională. Publicare și Diseminare și Tehnici Avansate… Citeste mai mult

Diplomele de Doctorat în Administrarea Afacerilor inică faptul că absolvenții au terminat un set superior de cursuri care să îi pregătească pentru profesii în mediul academic și/sau consultanță avansată. Programele de DBA încorporează un echilibru de cercetare a studentului și cursuri tradiționale care includ Dezvoltare Profesională. Publicare și Diseminare și Tehnici Avansate de Cercetare.

Tunisia (arabă: تونس Tunis), oficial cunoscut sub numele de Republica Tunisiană (arabă: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah la-Tūnisiyyah), este o țară în Africa de Nord, care are o coastă a Mării Mediterane, în centrul de Africa Marea Mediterană. De la obținerea independenței de la francezi în 1956, sectorul educației tunisian a demonstrat progrese mari. Procesul de admitere este controlat la nivel central prin intermediul sistemului național de orientare universitar.

Solicită Informații Top Doctorate în Administrarea Afacerilor în Administrarea afacerilor Part time în Tunisia 2020

Citește mai puţin
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Tunis, Tunisia

Doctorat Executive în Administrarea Afacerilor - DBA este un doctorat, care să satisfacă directori și manageri în afaceri, care deține un MBA sau EMBA.

Doctorat Executive în Administrarea Afacerilor - DBA este un doctorat, care să satisfacă directori și manageri în afaceri, care deține un MBA sau EMBA. -
DBA
La zi
Limba franceza
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here