$close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Programe DBA în Antreprenoriat

Urmărirea un DBA în antreprenoriat este o alegere excelentă pentru persoanele fizice care doresc sa transforme ideile inovatoare în oportunități de afaceri. Proiecte antreprenoriale poate oferi recompense mari, dar de obicei, vin cu grad ridicat de risc. O diplomă în antreprenoriat poate ajuta rafina abilități importante care cresc probabilitatea de succes. Viitorii studenți frecvent… Citeste mai mult

Urmărirea un DBA în antreprenoriat este o alegere excelentă pentru persoanele fizice care doresc sa transforme ideile inovatoare în oportunități de afaceri. Proiecte antreprenoriale poate oferi recompense mari, dar de obicei, vin cu grad ridicat de risc. O diplomă în antreprenoriat poate ajuta rafina abilități importante care cresc probabilitatea de succes.

Viitorii studenți frecvent întreba, "Ce este un DBA în antreprenoriat?" Acest grad presupune învățarea fundamentale de fondator și conducerea unei afaceri; aceasta include de marketing, contabilitate, operațiuni și aptitudinile de conducere. Pentru a fi un antreprenor de succes, trebuie să aibă un produs sau serviciu care poate îndeplini dorințele sau nevoile clienților, și să obțină acces la capital pentru a lansa afacerea. Un antreprenor trebuie să știe cum să intensifice operațiunile în scopul de a găzdui creștere.

Un grad mai avansat în domeniul antreprenorial are multe beneficii.Se poate dota studenții cu instrumentele necesare pentru a construi și opera o afacere înfloritoare. Participarea la un program poate oferi, de asemenea, acces la o rețea de absolventi care pot fi foarte avantajoase. Absolvenții cu acest grad ar putea avea un avantaj competitiv atunci când rulează propriile companii sau aplica pentru locuri de muncă.

Costul unui DBA în antreprenoriat pot diferi de instituție. Persoanele care doresc să urmeze acest grad ar trebui să vorbească cu cineva în admitere birourile de o școală în care elevul este interesat să confirme toate costurile programului și taxele de admitere.

Există mai multe opțiuni de carieră pentru persoanele care dețin un DBA în antreprenoriat. Unii aleg să înceapă propriile companii. Alții urmări de locuri de muncă în calitate de consultanți sau analiști de management. Absolvenții pot lucra, de asemenea, pentru întreprinderile mici, marile corporații sau agenții non-profit.

Există multe școli minunate care ofera programe de grade avansate în antreprenoriat. Baza noastra de date cuprinzătoare este un loc minunat pentru a începe căutarea. Cursuri online poate fi cea mai bună alternativă pentru persoanele ale căror programe au o flexibilitate limitată, sau locuiesc la distanțe mari de la instituțiile care oferă clasele necesare. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Business School Lausanne BSL
Chavannes-près-Renens, Elveţia

Deveniți un factor de schimbare modelând și conducând transformarea afacerii de care are nevoie industria dvs. Accelerarea schimbării este semnătura secolului 21. Afacerile su ... +

Deveniți un factor de schimbare modelând și conducând transformarea afacerii de care are nevoie industria dvs. Accelerarea schimbării este semnătura secolului 21. Afacerile sunt locul în care oportunitățile au potențialul de a deveni realitate. Prin urmare, transformarea afacerilor este în centrul transformării mondiale. Business School Lausanne (BSL) a modelat Doctoratul în Administrarea Afacerilor (DBA) pentru a privi dincolo de succesul sau inovația unei anumite companii. Programul DBA combină spectrul larg și înțelegerea aprofundată a studiilor doctorale, cu realismul și accentul acțiunii pe teren. -
DBA
English (UK)
Feb 2022
Campus