PHDSTUDIES

Găsește Programe DBA Part time în Statele Unite ale Toowoomba Australia

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor este obținut printr-un program academic superior bazat pe cercetare care se concentrează pe cunoștințele necesare pentru cariere în mediul academic sau consultanță de elită. Programele sunt adesea compuse din materii precum Teoria Afacerilor, Design de Cercetare, Dezvoltare Profesională, precum și studiu independent.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Toowoomba este un centru de educație cheie. Multe universități principale sunt localizarea sau stabilirea de campusuri în acest domeniu, cum ar fi campusuri extinse of Southern Queensland Institutul de TAFE și la Universitatea din Queensland.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Administrarea Afacerilor Part time în Statele Unite ale Toowoomba în Australia 2021

rezultate găsite Filter

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

University of Southern Queensland (USQ)
DBA
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Campus
Online

Aplica acum! Acceptăm acum aplicații. Obiectivul acestui program este de a oferi un program la nivel înalt, orientat vocațional, care oferă studenților care sunt deja profesio ...

Citeste mai mult