Filter
DBA
Germania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe DBA de Top în Germania 2019

Conceput pentru profesioniști cu experiență de afaceri cu care precede diplome post-universitare, Doctor of Business Administration (DBA), programe de a dezvolta abilități analitice de învățământ, de cercetare și de candidați. DBA de grade de la universități și școli de afaceri din Germania sunt deosebit de utile pentru candidații care doresc să avanseze la o conducere sau rol executiv în cadrul companiei lor, sau pentru cei care doresc să predea la universitate.

Întreprinse fie ca un angajament full-time sau part-time, DBA programe de gradul sunt provocatoare, riguroasă și necesită un nivel ridicat de motivație independent. Rezultatul a trei-patru ani de muncă pe cercetare DBA la o universitate din Germania, va fi o disertație de cercetare bazate pe, sau teza, pe care candidatul trebuie apoi să apere în fața unui panou de la scoala de afaceri.Cercetare DBA este, de asemenea, uneori, întreprinse la candidatul 's companie curent, cu scopul de a aborda subiecte specifice, relevante și problemele la care de afaceri. Alte subiecte mai mult teoretice disertație DBA alese de candidați la universități din Germania ar putea referi la subiecte pertinente, cum ar fi leadership, antreprenoriat, responsabilitatea socială a întreprinderilor, globalizarea, management impactul social, financiar internațional sau altele.

Pentru a citi mai multe despre posibilitatea de a obține un DBA la o universitate sau scoala de afaceri în Germania, defilați în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult, de mai jos.

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Munich Business School

O diplomă de doctorat nu este doar o realizare științifică foarte mare și o piatră de hotar personală adesea mai mare, dar și o investiție inteligentă și durabilă în viit ... [+]

DBA - Doctor în Administrarea Afacerilor

O diplomă de doctorat nu este doar o realizare științifică foarte mare și o piatră de hotar personală adesea mai mare, dar și o investiție inteligentă și durabilă în viitorul profesional. Cu DBA oferit de Munich Business School (MBS) , în colaborare cu Universitatea Sheffield Hallam (SHU), elevii pot stimula cariera lor academice sau de afaceri într - un cadru internațional și flexibil , care nu le cere să pună cariera profesională în așteptare.

DBA - Doctor de Administrare a Afacerilor la o privire

PROGRAM START

octombrie

LIMBA INSTRUCTIUNILOR

Engleză

DURATĂ

48 de luni

FORMAT

... [-]
Germania Munich
Octombrie 2019
Part time
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză