PHDSTUDIES

Caută Programe DBA în Gestionarea afacerilor Cu jumătate de normă în Malaezia 2020

Dacă dorești să urmezi o carieră legată de mediul academic de afaceri sau de consultanță la nivel înalt în afaceri, atunci trebuie să ai o diplomă de Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA). Programele de DBA sunt oferite de către școli de afaceri și departamente de afaceri la unele universități.

Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să gestioneze și să îi supravegheze pe alții cu succes și în mod eficient. Subiecte importante precum comunicarea, administrarea afacerilor și conducerea corporativă vor fi de obicei explorate în mod regulat.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Solicită Informații Cei Mai Buni Doctorate în Administrarea Afacerilor în Gestionarea afacerilor Cu jumătate de normă în Malaezia 2020

1 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Malaysia Filter

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
DBA
Ian 2020
<
La zi
<
Part time
<
5 semestre
Engleză
Campus

Programul DBA de la Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business (OYAGSB) este un program care reunește viitorii lideri din sectoarele public sau privat. Este de trei ani ...

Citeste mai mult