Compară Programe DBA de Top în Liban 2020

Programele de DBA sau e Doctorat în Administrarea Afacerilor sunt studii postuniversitare concepute pentru a le oferi savanților instrumentele necesare pentru consultanță de elită în afaceri sau pentru cariere academice. Studiile de afaceri includ Cercetare de Design, Conducere în Cadrul Întreprinderilor, Teoria Afacerilor și multe altele.Liban, oficial Republica Libaneză, este o țară… Citeste mai mult

Programele de DBA sau e Doctorat în Administrarea Afacerilor sunt studii postuniversitare concepute pentru a le oferi savanților instrumentele necesare pentru consultanță de elită în afaceri sau pentru cariere academice. Studiile de afaceri includ Cercetare de Design, Conducere în Cadrul Întreprinderilor, Teoria Afacerilor și multe altele.

Liban, oficial Republica Libaneză, este o țară în Mediterana de Est. Se învecinează cu Siria la nord și est și Israel, la sud.

Contactează Universități Cele Mai Bune Doctorate în Administrarea Afacerilor în Liban 2020

Citește mai puţin
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Beirut, Lebanon + 3 Mai mult

DBA este destinat pentru directori și manageri care doresc să se angajeze într-un proces de reflecție la nivel înalt, în timp ce urmăresc activitatea lor profesională.

DBA este destinat pentru directori și manageri care doresc să se angajeze într-un proces de reflecție la nivel înalt, în timp ce urmăresc activitatea lor profesională. Citește mai puţin
DBA
01 Oct 2020
La zi
3 ani
Limba franceza
Campus