Programe DBA în Pedagogie

Vezi toate cele Programe DBA în Pedagogie

Pedagogie

Câștigul salarial un DBA în educație poate fi o mutare de carieră excelentă pentru cei care doresc sa ajute forma viitorul învățământului superior. Acesta poate oferi, de asemenea, absolvenților un avantaj distinct atunci când urmărirea de locuri de muncă în acest domeniu.

Mulți studenți prospectiv de obicei întreba, "Ce este un DBA în educație?" Este vorba de competență de cercetare împreună cu practica profesională. Stilul interdisciplinar de acest grad pot pregăti absolvenți pentru a ajuta la rezolvarea multitudinii de 21 de provocări secolului XXI și oportunitățile cu care se confruntă instituțiile de învățământ superior.

Acest grad este extrem de benefic pentru persoanele care doresc să ridice cariera lor la nivelul următor. Cu cele mai bune practici de evoluție învățământ superior la un astfel de ritm rapid de afaceri și, un DBA în educație se poate dota absolvenți cu cunoștințele necesare pentru a fi unele dintre cele mai importante gânditori din domeniu.

Costul pentru un DBA în educație pot varia în funcție de școală. Un grad part-time poate lua un minim de trei ani și un maxim de opt ani pentru a finaliza. Viitorii studenți trebuie să confirme toate taxele de program cu admitere birourile școlilor în care acestea sunt interesate. Solicitanții de ieri ar trebui, de asemenea, de cercetare bine toate instituțiile au în vedere pentru a fi sigur că diferitele programe întâlnit nevoile lor.

Nu poate fi o gamă largă de oportunități de locuri de muncă disponibile pentru persoanele cu un DBA în educație.

Aceasta include funcții de conducere de la colegiu și universități, precum și locuri de muncă ca profesori full sau part-time și profesori asistent. O altă opțiune pentru absolvenții de studii cu acest grad este o poziție de cercetare.

Există o serie de programe disponibile pentru persoanele fizice care doresc să urmeze o DBA în contabilitate.Baza noastra de date vast poate fi un instrument excelent de cercetare pentru identificarea școli. Luând cursuri on-line este o alternativă pentru elevii cu programe mai flexibile, și cei care locuiesc în mai multe locuri din mediul rural care nu au acces facil la școli care oferă acest grad. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Bridge (doctor în filosofie în educația și supravegherea consilierilor)

Grand Canyon University
Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 mai mult

Grand Canyon University Bridge pentru medicul de filosofie în programul de consiliere Educație și supraveghere este pentru licențiat independent sau asociat la nivel de profesioniști profesioniști de sănătate mintală care doresc să predea studenților de consiliere, supraveghează consilierii clinici și devin experți practicieni în medii clinice sau academice. [+]

Grand Canyon University Bridge pentru medicul de filosofie în programul de consiliere Educație și supraveghere este pentru licențiat independent sau asociat la nivel de profesioniști profesioniști de sănătate mintală care doresc să predea studenților de consiliere, supraveghează consilierii clinici și devin experți practicieni în medii clinice sau academice. Cursanții trebuie să fi absolvit o clasă de masterat la nivel de masterat și au absolvit o instituție de prim nivel aprobată de Consiliu pentru Acreditarea Consilului și a Programelor de Educație Aferențială (CACREP) sau au absolvit un program echivalent.

[-]