Studii de DBA în Puerto Rico

Compară Programe DBA de Top în Puerto Rico 2019

Masterat

Diplomele de Doctorat în Administrarea Afacerilor inică faptul că absolvenții au terminat un set superior de cursuri care să îi pregătească pentru profesii în mediul academic și/sau consultanță avansată. Programele de DBA încorporează un echilibru de cercetare a studentului și cursuri tradiționale care includ Dezvoltare Profesională. Publicare și Diseminare și Tehnici Avansate de Cercetare.

Există mai multe instituții pentru învățământ superior situat de-a lungul Puerto Rico, cu Universitatea din Puerto Rico a fi cea mai veche si cea mai mare. Ca un teritoriu al Statelor Unite, cetățenii pot avea acces la oportunități suplimentare pentru educație.

Contactează Universități Cele Mai Bune Doctorate în Administrarea Afacerilor în Puerto Rico 2019

Citește Mai Mult

DBA în Maganement

Universidad del Turabo
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Puerto Rico Gurabo + 1 mai mult

Programul de doctorat în management este conceput pentru a oferi o bază teoretică aplicată pentru a spori luarea deciziilor manageriale. Programul încurajează cercetarea teoretică și aplicată asupra aspectelor fundamentale ale managementului afacerilor. Este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere în managementul performanței, predare, cercetare și consultanță. Încurajează cercetarea și publicarea de articole axate pe rezolvarea problemelor organizaționale. [+]

Descriere

Programul de doctorat în management este conceput pentru a oferi o bază teoretică aplicată pentru a spori luarea deciziilor manageriale. Programul încurajează cercetarea teoretică și aplicată asupra aspectelor fundamentale ale managementului afacerilor. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în managementul performanței, predare și cercetare și consultanță. Încurajează cercetarea și publicarea de articole axate pe rezolvarea problemelor organizaționale. Studentul are posibilitatea de a fi expus la o varietate de modele de management internațional care să le permită o prezentare generală a managementului.

Curriculum

Cursuri de bază... [-]