$close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Programe DBA în Resurse umane

DBA este un grad avansat, cu un accent special pe aplicarea principiilor de afaceri învățate prin participarea la un program. DBA standuri pentru Doctor of Business Administration. Acest program diferă de doctorat în care se uită la punerea în aplicare a principiilor, mai degrabă decât pe cercetare în lumea afacerilor. DBA este un program destul de modernă. Angajatorii au descoperit c… Citeste mai mult

DBA este un grad avansat, cu un accent special pe aplicarea principiilor de afaceri învățate prin participarea la un program. DBA standuri pentru Doctor of Business Administration. Acest program diferă de doctorat în care se uită la punerea în aplicare a principiilor, mai degrabă decât pe cercetare în lumea afacerilor. DBA este un program destul de modernă. Angajatorii au descoperit că absolvenții din acest tip de funcție program bine într-un mediu provocator și în schimbare.

Ce este un DBA în resurse umane? Acest program se concentrează pe provocările și problemele cu care se confruntă liderii de afaceri în poziții de resurse umane. Elevii pot planifica de a participa la cursuri care acoperă subiecte precum globalizarea, etica, strategiile tradiționale și actuale, relațiile cu părțile interesate, și de luare a deciziilor avansat.Elevii sunt de așteptat pentru a obține o înțelegere în profunzime a teoriilor și principiilor aplicate, precum și cercetarea curent, în cadrul segmentului de resurse umane de afaceri.

Cu o diplomă de doctorat în domeniul resurselor umane, absolvenții vor avea acces la locuri de muncă cu beneficii bune, un salariu confortabil, si sansa de a face o influență în domeniul lor. Acest grad avansat poate deschide ușile la oportunități de locuri de muncă pe plan internațional sau în posturi de conducere.

Costurile de participare la un program de DBA în resurse umane poate varia destul de un pic între diferite școli. Viitorii studenți pot obține informațiile de care au nevoie cu privire la școlarizare și alte costuri prin contactarea școlilor individual.

Acest grad, de la o școală acreditată, pregătește absolvenți de a reuși într-o piață globală.Cu abilitățile și cunoștințele practice dobândite pe parcursul cursului intensiv de studiu, absolvenții găsi de multe ori posturi cu întreprinderile, agențiile guvernamentale, și cu școlile. Locuri de munca sunt adesea găsite la un nivel executiv, pentru firme de consultanță, și ca profesori. Absolvenții sunt pregătiți să integreze activitățile de cercetare și aplicarea unor practici în dezvoltarea de locuri de muncă la nivel mondial.

Absolvenții de la programul de doctorat au multe oportunități de a informa, de a modela teorie și influență aplicare, și a afecta strategiile de afaceri la nivel mondial. Dacă sunteți interesat în aplicarea pentru una dintre aceste programe, de căutare pentru programul de mai jos și în contact direct admiterea la Scoala de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Rushford Business School
Geneva, Elveţia

Rushford Doctor of Business Administration (DBA) este un program de doctorat de 120 de credite ECTS conceput pentru a dota studenții, managerii, practicienii și liderii de afa ... +

Rushford Doctor of Business Administration (DBA) este un program de doctorat de 120 de credite ECTS conceput pentru a dota studenții, managerii, practicienii și liderii de afaceri cu cunoștințe la nivel înalt, cercetare și abilități analitice, astfel încât să poată aplica aceste atribute personale și profesionale rezolva cele mai complexe probleme de afaceri. Spre deosebire de programele de nivel master, programul DBA se concentrează pe aplicarea teoriei la provocările din lumea reală a afacerilor. -
DBA
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 5 ani
Engleză
01 Nov 2021
25 Oct 2021
Online