Vizualizează Programe DBA în Strategie

Câștigul salarial un Doctor of Business Administration (DBA) este o opțiune mare pentru profesioniștii din domeniul afacerilor cu experiență pentru a avansa în carieră în funcții de conducere trafic și de conducere superior, precum și a deveni eligibil pentru a preda la nivel universitar. Studenții care câștigă un DBA, cu o specializare în strategie învăța cum să acceseze și… Citeste mai mult

Câștigul salarial un Doctor of Business Administration (DBA) este o opțiune mare pentru profesioniștii din domeniul afacerilor cu experiență pentru a avansa în carieră în funcții de conducere trafic și de conducere superior, precum și a deveni eligibil pentru a preda la nivel universitar. Studenții care câștigă un DBA, cu o specializare în strategie învăța cum să acceseze și să asimileze informații pentru a pentru a schimba rezultatele de business.

Mulți studenți potențiali întreba "ce este un DBA în Strategia?" Un DBA în Strategia este un grad avansat, care oferă studenților cu abilitățile de a construi strategii în mod eficient și să inoveze prin accesarea și colaborarea cu mai multe surse diferite, dar adecvate de informații. Elevii cu un DBA în Strategia învăța cum să integreze date și, ulterior, folosi aceste date pentru a sprijini inovarea bazate pe dovezi și strategie.Elevii învață ce tehnici de cercetare sunt cele mai adecvate, eficiente, etic, și durabile.

Programe pentru un DBA în strategie sunt foarte benefice pentru cei care doresc să continue cariera lor, cu un nivel mai ridicat de educație. Competențele dobândite în acest grad nu numai va crește de comercializare a unei persoane pentru posturi de conducere superioare, dar ajuta individul să devină o mai conștientă și eficientă profesional afaceri.

Există multe institutii diferite din întreaga lume și în întreaga țară, care oferă un DBA în
Strategie. Costul acestor programe poate varia foarte mult în funcție de instituție. Studenții interesați în câștigului salarial această măsură ar trebui să cerceteze cu atenție instituții și selectați una care satisface atât obiectivele lor de resort financiare și de timp.

După câștigarea unui DBA în Strategie, absolvenții pot găsi de lucru în multe domenii diferite, inclusiv firme de consultanta, colegii și universități, organizații non-profit, sau agenții guvernamentale. De locuri de muncă comune pentru cei cu un DBA în Strategia implica vice-presedinte, presedinte, director executiv, consultant de afaceri, sau facultate, la o instituție de învățământ superior.

Studenții care sunt interesați în atingerea unui DBA în Strategia ar trebui să înceapă în considerare opțiunile lor de învățare, care pot varia de la un învățământ complet în-persoană la un complet online. Cursuri online devin rapid metoda preferată de educație la acest nivel, pentru că permite studentului de a învăța pe cont propriu cronologie, care este un mare avantaj pentru cei care sunt deja oameni de afaceri.Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
CENTRUM PUCP Business School
Santiago de Surco, Peru

Programul de doctorat în Administrarea afacerilor strategice în modalitatea Semipresencial (online) este unul dintre programele noastre superioare ale școlii noastre. Metoda s ... +

Programul de doctorat în Administrarea afacerilor strategice în modalitatea Semipresencial (online) este unul dintre programele noastre superioare ale școlii noastre. Metoda sa răspunde nevoii de a răspunde cererii celor care, care necesită studierea unui program de doctorat în administrație, trebuie să-și gestioneze timpul fără a le afecta activitățile profesionale și familiale. Doctoratele CENTRUM PUCP au ca scop dezvoltarea cunoștințelor de afaceri prin cercetare și aplicarea acesteia în Administrarea strategică a afacerilor. -
DBA
Online şi campus combinate
La zi
4 ani
Spaniolă
Online & Campus Combinate
Campus
Online