PHDSTUDIES

Vezi toate cele Programe DBA în Studii de administrație în Asia 2020

Cei care urmează un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) învață despre subiecte precum publicare și diseminare, design de cercetare și conducere. Astfel de studii sunt oferite la școli de afaceri, dar și la unele facultăți de afaceri de la anumite universități.

În lumea academică, studierea administrației este menită să îi pregătească pe studenți pentru un loc de muncă în afaceri. Studenții sunt așteptați să învețe fundamentele în domenii precum managementul afacerilor, abilitățile interpersonale și modul de lucru într-o echipă.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe DBA în Studii de administrație în Asia 2020

1 Rezultate din Studii de administrație, Asia Filter

DBA în Științe Administrative, acordat de Universitatea din San Miguel

Universal Business School
India, Mumbai
DBA
01 Feb 2020
<
La zi
<
6 luni
30 Jan 2020
Engleză
Spaniolă
Campus

Universal Business School (UBS) a consolidat un parteneriat strategic cu Universitatea din San Miguel (USM) pentru a oferi pentru prima dată un program de doctorat în științe ...

Citeste mai mult