Filter
DBA
Italia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi tot Programe DBA în Studii de administrație in Italia 2020

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor este obținut printr-un program academic superior bazat pe cercetare care se concentrează pe cunoștințele necesare pentru cariere în mediul academic sau consultanță de elită. Programele sunt adesea compuse din materii precum Teoria Afacerilor, Design de Cercetare, Dezvoltare Profesională, precum și studiu independent.

În lumea academică, studierea administrației este menită să îi pregătească pe studenți pentru un loc de muncă în afaceri. Studenții sunt așteptați să învețe fundamentele în domenii precum managementul afacerilor, abilitățile interpersonale și modul de lucru într-o echipă.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Doctorate în Administrarea Afacerilor de Top în Studii de administrație in Italia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de administrație, Italia

Swiss School of Management, Rome Italy

Doctorul în administrarea afacerilor (DBA) oferă conducătorilor superiori un doctorat profesionist sau un echivalent în afaceri și management al unui doctor în drept sau ... [+]

Doctor în Administrarea Afacerilor - DBA

Doctorul în administrarea afacerilor (DBA) oferă directorilor superiori un doctorat profesionist sau un echivalent în afaceri și management al unui doctor în drept sau al unui doctor în medicină. Este cel mai înalt nivel de cunoștințe profesionale și academice, împreună cu capacitatea de a aplica aceste cunoștințe pentru generarea și evaluarea de soluții noi la probleme importante. Școala Elvețiană de Management este o școală de afaceri acreditată la nivel internațional, cu campusul principal fiind la Roma, Italia.

De ce să alegi să faci un DBA?

Studiile DBA sunt unul dintre cele mai provocatoare și cele mai ridicate niveluri de satisfacție în învățământul superior. Școala Elvețiană de Management (SSM) a dezvoltat programe de doctorat excepționale. Aceste programe au caracteristici unice, care adaugă valori semnificative absolvenților dincolo de recompensa doctorat.... [-]

Italia Roma
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză