PHDSTUDIES

în Studii de administrație in Italia 2020

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor este obținut printr-un program academic superior bazat pe cercetare care se concentrează pe cunoștințele necesare pentru cariere în mediul academic sau consultanță de elită. Programele sunt adesea compuse din materii precum Teoria Afacerilor, Design de Cercetare, Dezvoltare Profesională, precum și studiu independent.

În lumea academică, studierea administrației este menită să îi pregătească pe studenți pentru un loc de muncă în afaceri. Studenții sunt așteptați să învețe fundamentele în domenii precum managementul afacerilor, abilitățile interpersonale și modul de lucru într-o echipă.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

în Studii de administrație in Italia 2020

1 Rezultate din Studii de administrație, Italia Filter

Doctor în Administrarea Afacerilor - DBA

Swiss School of Management, Rome Italy
Italia, Roma
DBA
01 Oct 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

Doctorul în administrarea afacerilor (DBA) oferă conducătorilor superiori un doctorat profesionist sau un echivalent în afaceri și management al unui doctor în drept sau docto ...

Citeste mai mult