PHDSTUDIES

Caută Programe DBA în Studii de afaceri Part time în Thailanda 2020

Studiile implicate în obținerea unei diplome de Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) explorează materii precum conducere, teoria în practică, publicare și diseminare și design de carcetare, precum și multe altele. Aceste materii sunt concepute pentru cei care doresc o carieră academică sau de consultanță.

Studiile de afaceri reprezintă un program academic conceput pentru studenții care vor să învețe mai multe despre cum funcționează afacerile. Cursurile pot include subiecte mai generale și mai specifice pentru a-i ajuta pe studenți să se pregătească pentru o anumită carieră.

Thailanda (ประเทศไทย), oficial Regatul Thailanda (ราช อาณาจักร ไทย), este o țară în Asia de Sud-Est, cu coaste de pe Marea Andaman si Golful Thailandei. Capitala Bangkok este la începutul mulți vizitatori "itinerare, și în timp ce un oras modern, are un bogat patrimoniu cultural.

Solicită Informații Cele Mai Bune Doctorate în Administrarea Afacerilor în Studii de afaceri Cu jumătate de normă în Thailanda 2020

1 Rezultate din Studii de afaceri, Thailanda Filter

Doctor în administrarea afacerilor

Dhurakij Pundit University's International College
DBA
Iun 2020
<
Part time
<
3 ani
Campus

Pentru afaceri și organizații pentru a reuși în acest mediu modern, care au nevoie de a angaja persoane cu competențe necesare în administrarea afacerilor și

Citeste mai mult