Filter
DBA
Tunisia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe DBA de Top în Tunisia 2019/2020

Dacă dorești să urmezi o carieră legată de mediul academic de afaceri sau de consultanță la nivel înalt în afaceri, atunci trebuie să ai o diplomă de Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA). Programele de DBA sunt oferite de către școli de afaceri și departamente de afaceri la unele universități.

Tunisia, oficial Republica Tunisiană, este cea mai mică țară din Africa de Nord. Este o țară din Maghreb învecinează cu Algeria la vest, Libia la sud-est și Marea Mediterană la nord și est. La nivel universitar în Tunisia primul ciclu de studii în fluxul academic este de doi ani, ceea ce conduce la atribuirea de Diploma de Studii Universitaires du Premier Cycle.

Contactează Universități Cele Mai Bune Doctorate în Administrarea Afacerilor în Tunisia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Tunisia
Tip de studiu
Ritm
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Doctorat Executive în Administrarea Afacerilor - DBA este un doctorat, care să satisfacă directori și manageri în afaceri, care deține un MBA sau EMBA. ... [+]

Doctorat Executive în Administrarea Afacerilor - DBA este un doctorat, care să satisfacă directori și manageri în afaceri, care deține un MBA sau EMBA. De formare creat de Harvard Business School, DBA executiv este un succes internațional, deoarece permite candidaților să aleagă teme de cercetare din problemele cu care se confruntă organizațiile lor și augemente de ancorare DBA executiv de afaceri.

Programele DBA Executive permit managerilor pentru a obține de mare și de a spori foarte mult perspectivele de carieră. DBA al tezei are loc exact ca un doctorat, în ceea ce privește disciplina, efort și contribuție la cunoaștere. Doctoratul de businness este echivalentul administrație a de doctorat în conformitate cu Departamentul de Educație și National Science Foundation. Spre deosebire de doctorat are ca scop formarea de bază în full-time studenți, DBA este proiectat pentru profesioniștii în afaceri. ... [-]

Tunisia Tunis
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză