DOCTOR ÎN FILOSOFIE

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

doctor în filosofie

Prezentare curs

Doctor of Philosophy (PhD) este un grad complet, stand-alone, care este un grad de doctorat recunoscut pe plan internațional. Acesta este conceput pentru ca elevii să dezvolte abilități avansate în efectuarea de cercetări independente și susținute. Teza de ar trebui să demonstreze o aplicație critică a cunoștințelor de specialitate și să facă o contribuție independentă la cunoștințe în domeniul cercetării.

Cursul este unic prin faptul că acesta este livrat în acest cadru de educație creștină Avondale lui. Studenți ai Doctor în Filosofie se va dezvolta abilitățile de gândire critică, bursă de studii etice și atitudini care sunt favorabile pentru implicarea personală și colectivă.

Scopul Doctor of grad Filosofie este de mentor capacitatea de învățare independentă a studenților pentru a continua dezvoltarea profesională prin dobândirea competențelor necesare, inclusiv aptitudini transferabile, tehnici de cercetare și de aplicare a acestora.

specializări de cercetare pot fi în domeniile educației, Arte, Asistență Medicală, Ministerul și Teologie.

codul cursului

5001

Durata cursului

Trei până la patru ani full-time

Mod de studiu

On-Campus sau de învățământ la distanță

Acreditare

Doctor desigur grad Filosofie este auto-acreditat de Colegiul Avondale al învățământului superior în termenii nivelului 10 în Cadrul de calificări australian. Cursul este înregistrată la nivel național cu Agenția de calitate și standarde terțiar.

Avondale ofera de doctorat ca grad conferit în comun cu Charles Sturt University, gradele Avondale fiind deținute în ceea ce privește ridicat.

Ultima actualizare Oct 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Citeste mai mult

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Citește mai puţin
Cooranbong , Wahroonga + 1 Mai mult Mai Puțin