DOCTOR ÎN FILOSOFIE

Generalități

Programul de descriere

Doctor of Philosophy (PhD) trebuie să fie cercetări originale semnificative. În timpul cursului de gradul în care candidatul se va dezvolta în continuare cunoștințele de specialitate și au o capacitate metodologică profundă. În funcție de domeniul de specializare, gradul culminează într-o teză de 80.000 de cuvinte. Un doctor în Filosofie este un grad de cercetare recunoscute pe plan internațional și este o cale către o carieră academică sau de cercetare.

Fiecare facultate oferă un doctor în Filosofie.

BOND BUSINESS SCHOOL

CERINȚE DE INTRARE
Solicitanții necesită oa doua clasă de licență onoruri grad minim prima sau superior (egal cu cel puțin un punct de grad mediu de 80%), Masters (Onoruri) grad, de masterat de studii de cercetare, și / sau demonstrarea corespunzătoare a capacității de cercetare.

Cursuri de masterat nu îndeplinesc în mod normal, cerințele academice pentru intrarea directă în programul de doctorat, cu toate acestea, o componentă de teză completat în mod corespunzător pot fi luate în considerare. doctoranzii sunt admise ca numai cu normă întreagă și sunt de așteptat să studieze pe-campus de-a lungul candidaturii lor.

DESCRIERE PROGRAM
Doctor de Filosofie dezvoltă abilități de cercetare independentă și capacitatea de a se raporta la un anumit subiect de cercetare la un cadru larg de cunoștințe. Programul pune un accent deosebit pe anchetă independentă, o înțelegere aprofundată a cunoștințelor specifice domeniului, competență în metodologiile de cercetare și capacitatea de a comunica rezultatele cercetării.

PROGRAM STRUCTURA
Doctoranzii pot fi necesare pentru a finaliza cu succes trei discipline metodologia de cercetare, inclusiv analiza calitativă și cantitativă, în primul an al candidaturii. O confirmare a procesului candidaturii are loc la sfârșitul primului an de înscriere pentru a evalua progresul și caracterul adecvat pentru a continua în grad.

Teza de doctorat ar trebui să fie un studiu major, în mod substanțial originală, teoretică sau empirică a unei probleme ce țin de domeniul major studentului de studiu. Business School Bond se așteaptă ca elevii să colaboreze îndeaproape cu personalul și să fie expus la activitățile de cercetare ale personalului și a altor elevi. Nu ar fi mai puțin frecvente pentru elev și supraveghetorul să fie co-autori în publicații rezultate din disertație studentului.

Fiecare student va fi supravegheat de către cel puțin doi membri ai personalului academic calificat în mod corespunzător. Business School Bond este responsabil pentru aprobarea propunerii de disertație studentului înainte de procesul de examinare.

PROFESIONALE REZULTATE
Doctor of Philosophy vă va oferi cu abilități de cercetare pentru o carieră academică în sectorul universitar sau pentru roluri în cadrul organizațiilor de cercetare-intensive.

FACULTATEA DE SĂNĂTATE ȘTIINȚE & Medicină

CERINȚE DE INTRARE
Cerințele minime pentru acest program este o Diploma Facultate cu onoruri (Clasa I sau 2A) sau o cercetare de masterat într-o disciplină relevantă, cu dovada capacității de a desfășura activități de cercetare supravegheate; sau o calificare sau o combinație de calificări considerate ca fiind echivalente de către Comitetul de cercetare Facultatea.

DESCRIERE PROGRAM
Doctor de Filosofie disponibile la Facultatea de stiinte medicale si Medicina, este un program de cercetare originale semnificative. În timpul cursului de gradul în care candidatul se va dezvolta în continuare cunoștințele de specialitate în domeniu, și să devină cu înaltă calificare, cu o capacitate metodologică profundă. În funcție de domeniul de specializare, gradul culminează într-o teză finală scrisă. Doctor of Philosophy este un grad de cercetare recunoscute pe plan internațional și este o cale către o carieră academică sau de cercetare.

Doctor of Philosophy vă permite să efectueze studii de cercetare supravegheate într-una sau mai multe dintre Facultatea de stiinte medicale si domeniile de cercetare si grupuri Medicamente.

domenii potențiale pentru oportunitate de cercetare includ:

 • ANATOMIE
 • Bazate pe dovezi Practice
 • Nutritie si dietetica
 • GENETICA
 • Sanatate profesii Educatie
 • Imunologie
 • Sănătate indigen
 • etica medicală
 • Cercetare medicala
 • Neuroscience
 • Fiziologie / Farmacologie
 • Fizioterapie
 • Sănătate publică
 • Sport și Exercise Science
 • Sport Management
 • Celule stem
 • Urologie

Bond University studenți de cercetare au acces la expertiza de specialitate a cadrelor universitare noastre publicate la nivel internațional precum și facilități de stat-of-the-art.

INFORMAȚII PENTRU STUDENTI PROSPECTIVE
Înainte de a căuta să se aplice, doctoranzilor prospectiv trebuie să caute contact cu un potențial de supervizor. Aplicațiile vor fi luate în considerare numai pentru înscriere în cazul în care un supervizor este disponibil. Cercetarea propusa trebuie să se încadreze în planul strategic de cercetare al Facultății și într-o zonă de expertiză Facultății. Odată ce un potențial de supervizor provin de, următoarele informații sunt necesare pentru ca cererile să fie evaluate:

 • O propunere teză detaliată.
 • Academice pentru facultate transcrieri toate studiile la zi (universitare și postuniversitare). În cazul în care nu sunt deja în limba engleză, aceste documente trebuie traduse și certificate de organismul traducere.
 • Universitatea de notare la scară, dacă este cazul - scara de clasificare poate fi găsită pe reversul transcriptului academice universitare.
 • Un Certificat de completare (cursuri / Diplomă) este necesară în cazul în care procesul-verbal nu indică faptul că gradul a fost atribuit / atribuite. ar trebui să fie furnizate atât copii certificate traduse și netradusă atât transcrierilor și Certificat de completare.
 • Un CV care detaliază munca anterioare și istoricul de studiu.
 • Două referințe scrise, care ar trebui să acopere abilitățile, atributele candidatului cheie personale și capabilități (minimum o referință externă cu excepția Universității Bond va fi necesar).
 • Studenții internaționali instruiți anterior într-o altă limbă decât engleza sunt obligate să furnizeze copii certificate traduse și netraduse ale ambelor transcrierilor și Certificat de completare.
 • Solicitanții ale căror studiu anterior nu a fost finalizată într-una dintre țările enumerate în cazul în care limba engleză este considerată o primă limbă, trebuie să furnizeze dovezi ale nivelului necesar de competență în limba engleză documentată.
 • O propunere de buget pentru toate livrările de cercetare. Un șablon de buget este disponibil prin e-mail hsmresearch@bond.edu.au

PROFESIONALE REZULTATE

Doctor de Filosofie vă oferă expertiza de cercetare precum și abilități transferabile pe care le va pregăti pentru carierele academice și executive în mediul academic, de cercetare și industrie.

Absolvenți de la acest nivel va avea experți, cognitive specializate, tehnice și abilități de cercetare într-o zonă de disciplină pentru a genera, în mod independent și sistematic cunoștințele și înțelegerea inițială pentru a aduce o contribuție substanțială la o disciplină sau arie de practică profesională.

FACULTATEA DE DREPT

CERINȚE DE INTRARE
Solicitanții trebuie să aibă un grad de Master of Laws, sau o licență de legi sau de Juris Doctor cu o medie onoruri de cel puțin 75 la sută sau un grad echivalent în altă parte.

Admiterea se realizează pe baza unei propuneri de cercetare aprobat și disponibilitatea de supraveghere corespunzătoare. În plus față de cerințele de mai sus, candidații pentru gradul de doctorat trebuie să îndeplinească decanul că au de cercetare și scriere academică abilitățile, pentru a produce o teză majoră, care reprezintă o contribuție substanțială la expunerea, cunoașterea sau înțelegerea domeniului de studiu în cauză.

PROGRAM STRUCTURA
Doctor al programului Filosofia este un grad de cercetare mai mare acordată pentru o teză substanțială, sau pentru lucrări publicate, care reprezintă o contribuție semnificativă la cunoașterea sau înțelegerea unui aspect al legii. Doctorat va afișa capacitatea elevului de a desfășura activități de cercetare independente, la nivelul corespunzător. doctoranzilor li se cere să prezinte pentru examinare externă o teză de cercetare scris in valoare de 70.000 de 100.000 de cuvinte.

FACULTATEA DE SOCIETATE ȘI DESIGN

CERINȚE DE INTRARE
Cerința minimă de admitere este:

 • Un grad de patru an (opt semestre) onoruri - Clasa întâi sau 2A; sau
 • O diplomă de master de cercetare a lui; sau
 • O calificare sau o combinație de calificări considerate ca fiind echivalente cu cele de mai sus de grade mai mari de către Comitetul de cercetare

Candidații care au absolvit mai mult de nouă luni de master de cercetare și care îndeplinesc condițiile de admitere a candidaturii de doctorat se pot aplica pentru a fi admiși la doctorat candidaturii confirmate. In cazuri de succes, candidatura de doctorat va fi considerată a fi început în momentul începerii gradul de master de cercetare a lui.

Viitorii candidati pentru care engleza nu este prima limbă trebuie să fie în măsură să demonstreze competență în limba engleză așa cum sunt specificate de cerințele universității în limba engleză.

Ultima actualizare Iun 2016

Despre facultate

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Citeste mai mult

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Citește mai puţin