DPhil (phd) în afacerile internaționale

International Business School – Budapest

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

DPhil (phd) în afacerile internaționale

International Business School – Budapest

plan de curs

studenții DPhil se angajează de cercetare supravegheate, dar independent, la sfârșitul cărora acestea susțin o teză de cel mult 100.000 de cuvinte care cuprinde rezultatele acestor cercetări. Această teză trebuie să demonstreze cunoașterea, și o înțelegere a subiectului, sursele sale principale și autorități. Acesta ar trebui să afișeze o discriminare critică și un simț al proporției în evaluarea probelor și judecățile altora. O teză DPhil trebuie să cuprindă o contribuție originală la cunoașterea istoriei artei, fie prin descoperirea de noi cunoștințe, sau prin exercitarea unei abordări noi și independentă critică.

Aplicare

În cazul în care doriți să aplicați, vă rugăm să completați formularul nostru de cerere electronic on-line și încărcați master-ul sau diploma de licență cu traducerea oficială engleză, o copie pașaport și certificat de limba engleza (dacă aveți unul). Vă rugăm să ne trimiteți un email dvs. subiect de cercetare planificate pentru info@ibs-b.hu~~V la scurt timp după aplicarea on-line.

Admiterea este tot timpul anului. Cerere, interviu Skype și de testare limba engleză este gratuit.

cerinţe de intrare

• prima sau a doua clasă, gradul diviziune superioară sau experiență de muncă semnificativă. Este de preferat o diplomă de master, • abilități suficiente în limba engleză și cunoștințele academice care controalele IBS Research Officer un interviu de orientare prin Skype după aplicarea on-line. Interviul este urmat de testul de limba IBS engleză (puteți fi scutit de la testul cu un scor suficient de IELTS, TOEFL, Cambridge sau Pearson), • după un interviu de succes Skype și limba engleză student de testare trebuie să-și prezinte planul lui / ei prin e-mail . În cazul în care planul este acceptat, student va continua cu transferul de plata taxei primului an și va avea o consultare față-în-față pe planul lui / ei cu Autoritatea.

În primul rând toți studenții sunt înregistrați ca studenți MPhil, iar la sfârșitul primului an în care propunerea lor de cercetare este evaluată decizia este luată privind conversia la DPhil.

metode de predare

Candidații petrec o parte considerabilă a studiilor lor care efectuează cercetări supravegheate, la capătul căruia i se adresează o teză care cuprinde rezultatele acestor cercetări. Această teză trebuie să demonstreze cunoașterea, și o înțelegere a subiectului, sursele sale principale și autorități. Acesta ar trebui să afișeze o discriminare critică și un simț al proporției în evaluarea probelor și judecățile altora. Subiectul trebuie să fie tratate într-un mod competent și universitar.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
6,200 EUR
Locations
Ungaria - Budapest
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Ungaria - Budapest
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala