DSC a predat doctoratul în domeniul coaching-ului sportiv

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Doctoratul în Sport Coaching urmărește să doteze practicanții și cercetătorii înruditori cu aprecierea relației simbiotice și sinergice dintre teorie și practică. Spre deosebire de un accent distinct al cercetării caracteristic unui doctorat tradițional, accentul modificat al DSC se află în practică, atât ca beneficiar cât și ca generator al cercetării. DSC provine dintr-o cerere de instruire la nivel înalt și de cunoștințe de vârf, combinată cu creșterea utilizării și exploatării cercetării de coaching în practică. Acesta oferă o oportunitate unică de dezvoltare profesională și de carieră, concentrându-se pe învățarea aplicată și experiențială într-o comunitate de practică.

Învăţare

Modulele vor fi predate printr-o combinație de cursuri, seminarii interactive, studii direcționate și practice și tutoriale individuale adecvate rezultatelor învățării modulului în cauză și programului general de studiu.

Învățarea elevilor este susținută prin utilizarea Mediului de învățare virtuală (Moodle) care oferă resurse de învățare peste și peste cele găsite în centrul de învățare (bibliotecă). Toți cursanții sunt sprijiniți cu acces la un tutore care este, de asemenea, directorul de program al cursului.

Angajabilitate

Acest program își propune să ofere un contemporan contemporan academice și profesionale relevante Doctorat pentru comunitatea internațională a practicanților de sport coaching și savanți. Potențialele rute de evoluție a carierei includ coaching-ul sportiv, educația antrenorilor, dezvoltarea antrenorilor și predarea în învățământul superior.

Cerințe de intrare

Vor fi două puncte de intrare generală; (i) programul de doctorat (la începutul MSc predat componenta de nivel 7); și (ii) programul PG Dip in SC (începutul componentei de nivel 8 predat).

Criteriile pentru (i) sunt următoarele:

Solicitanții vor fi de așteptat să dețină o diplomă de primă clasă sau 2 (i) BSc / BA (Hons) într-un grad adecvat legate de sport. În plus, se așteaptă ca solicitanții să fi obținut un grad minim de 60% în ultimul lor proiect de cercetare universitară. În circumstanțe excepționale, candidații cu experiență relevantă (coaching) relevantă care nu dețin o diplomă de licență vor fi, de asemenea, luați în considerare pentru intrare. Fiecare solicitant va fi obligat să participe la un interviu cu privire la caracterul adecvat al acestuia.

Criteriile pentru (ii) sunt după cum urmează;

• O diplomă de masterat / master în domeniul sportului corespunzător Pathway (de ex., Coaching sportiv, Pedagogie sportivă). Este necesar un mininum de merit și se preferă Distincția;
• O diplomă postuniversitară într-o arie de disciplină alternativă acceptabilă pentru conducătorul programului. Este necesar un mininum de merit și se preferă Distincția.
• Candidații cu experiență de muncă excepțională și extinsă și / sau calificări conexe în formarea coaching-ului și / sau antrenorului vor fi, de asemenea, luați în considerare pentru intrare; • Curenți studenți postuniversitari care doresc să renunțe la componenta de disertație a MSC pentru a avansa direct la Doctoratul în Sport Coaching;

Un aspect care face distinctiv DSC este componenta sa practică și, în special, legătura dintre aceasta și noile cunoștințe. În consecință, toți participanții la program vor trebui să fie coaching activ.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Citeste mai mult

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Citește mai puţin