Citește Descrierea Oficială

Scopul DTECH în domeniul biotehnologiei este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul biotehnologiei.

DTECH în biotehnologie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare. Gradul necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a valorilor științifice și academice fundamentale în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.

Studiile de doctorat constau dintr-un proiect de cercetare original, care urmează să fie prezentată sub forma unei teze la sfârșitul perioadei de studiu. Programul DTECH este oferit la Campus Doornfontein.

Vă rugăm să rețineți:

* Admiterea la programul de doctorat este supusă aprobării de către Departamentul.
** Această calificare va fi un intermediar, până la doctorat în domeniul biotehnologiei a fost aprobat în viitor

Program predat în:
Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date