Citește Descrierea Oficială

DTECH în Inginerie Mecanică

Aceasta calificare este destinat pentru studenții care vor aduce o contribuție semnificativă și originală la cunoștințe într-un domeniu specializat de tehnologie. Ei vor fi în măsură să demonstreze un nivel ridicat de cunoștințe globale în acest domeniu de specialitate, variind de la cunostinte fundamentale teoretice sau aplicate avansate.

calificare Rezultate

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

 1. Să identifice și să rezolve problemele prin intermediul unor raspunsuri care sa demonstreze decizii responsabile, folosind gândirea critică și creativă.
 2. Colecta, organiza, să analizeze și să evalueze în mod critic de informații.
 3. Lucra eficient cu ceilalți.
 4. Reflecție și de a explora o varietate de strategii pentru a afla mai eficient.
 5. Comunica în mod eficient, folosind abilitățile vizuale, matematice și / sau de limba în prezentare orală și / sau scrisă.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

O Magister Technologiae corespunzătoare sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent, așa cum este determinat de un Comitet de stare.
Elevii sunt selectate pe bază de merit academic și domeniul de studiu aprobat.

Conferire a gradului

DTECH: Inginerie: Mecanică va fi eliberat studenților care au absolvit programul de cercetare și teza cu succes.

Ding în Inginerie Mecanică

A EOF calificarea menire este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale și a principiilor / proiectare și de sinteză, precum și legate în mod dependent de problemele specifice ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate de a desfășura activități de cercetare avansată inginerie fundamentală de natură originală. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru formarea altor studenți în domenii similare.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

 1. Să identifice, să evalueze, să formuleze, să interpreteze, să analizeze și să rezolve problemele de inginerie de cercetare / dezvoltare cu caracter original, creativ și inovator prin aplicarea cunoștințelor fundamentale avansate relevante și anume de matematică, știință și de bază Științe inginerești în domeniul ales de cercetare.
 2. Planul și de a gestiona proiecte avansate de cercetare, care să demonstreze cunoștințe fundamentale, înțelegerea și perspectiva asupra principiilor, metodologiile și conceptele care constituie responsabile social (comunităților locale și a altor) inginerie de cercetare / dezvoltare în domeniul ales de practica de cercetare.
 3. Lucra în mod eficient, în mod individual sau împreună cu alte persoane, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multi-disciplinare în domeniul ales de cercetare.
 4. Să organizeze și să-l gestioneze / ea și activitățile sale / ei în mod responsabil, în mod eficient, profesional și etic, să accepte responsabilitatea în cadrul / limitele sale de competență, și să exercite judecata originală bazată pe cunoaștere și expertiză, referitoare la domeniul cercetării.
 5. Planul și să desfășoare investigații avansate, cercetare și / sau experimente cu caracter original, prin aplicarea sau dezvoltarea teoriilor și metodologiilor adecvate, și de a efectua o analiză a datelor corespunzătoare și interpretare.
 6. Să comunice în mod eficient, atât oral cât și în scris, cu inginerie și în mod specific de cercetare publicul și comunitatea în general, în măsura în care acestea sunt afectate de cercetare, folosind structura corespunzătoare, stil și suport grafic.
 7. Utiliza și de a evalua adecvate avansate interdisciplinare, metode de cercetare, abilități și tehnologia informației în mod eficient și critic în inginerie practica de cercetare / dezvoltare, și arată o responsabilitate pentru impactul activităților de cercetare / dezvoltare de inginerie asupra societății și a mediului înconjurător.
 8. Executam proiectare procedurală și non-procedurală și de sinteză a componentelor sistemelor, lucrări, produse sau procese ca un set de sisteme conexe și de a evalua lor socială, juridică, sănătatea, siguranța și impactul asupra mediului și beneficii, acolo unde este cazul, în domeniul ales cercetării interdisciplinare .
 9. Întrebuința diverse strategii de învățare și de cercetare și abilități de a stăpâni rezultatele necesare pentru pregătirea el / ea să se implice în procesul de învățare continuă și de cercetare, pentru a ține la curent cu cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul cercetării / dezvoltării management de inginerie.
 10. Să participe în calitate de cetățean responsabil în viața comunităților locale, naționale și globale, acționând profesional și etic în domeniul ales de cercetare.
 11. Să demonstreze, în cazul în care sensibilitatea aplicabilă, culturale și estetice într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare inginerie.
 12. Exploreaza, acolo unde este cazul, educație și oportunități de carieră în inginerie avansate de cercetare / dezvoltare.
 13. Organizați și să dezvolte, dacă este cazul, oportunități antreprenoriale prin
 14. inginerie, cercetare tehnică, dezvoltare și / sau abilități manageriale.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

Un aprobat diplomă de master în inginerie sau un grad similar aprobat la nivel de master. admiterea finală a programului va fi acordat numai după prezentarea cu succes a unui seminar de cercetare de șase luni de la înscriere. Subiectele de cercetare trebuie să fie, de asemenea, acceptate și aprobate de către supraveghetorii din cadrul Facultății și în cele din urmă de către Comitetul Senatului sau Executiv al Senatului Universității.

Conferire a gradului

Ding: Mechanical va fi eliberat studenților care au absolvit seminarul de cercetare și a tezei cu succes.

DPhil în Inginerie Mecanică

Scopul calificării este de a dezvolta un intelectual cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale sau a principiilor interdisciplinare, independent legate de problemele specifice ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a desfășura activități de cercetare de inginerie interdisciplinare fundamentale de natură originală. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru formarea altor studenți în domenii similare.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

 1. Să identifice, să evalueze, să formuleze, să interpreteze, să analizeze și să rezolve problemele de inginerie de cercetare / dezvoltare cu caracter original, creativ și inovator prin aplicarea cunoștințelor fundamentale relevante avansate inter-disciplinare în domeniul ales de cercetare.
 2. Planul și de a gestiona proiecte de cercetare, care să demonstreze cunoștințe fundamentale, înțelegerea și perspectiva asupra principiilor, metodologiile și conceptele care constituie responsabile social (comunităților locale și a altor) inginerie de cercetare / dezvoltare în domeniul ales de practica de cercetare.
 3. Lucra în mod eficient, în mod individual sau împreună cu alte persoane, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multi-disciplinare în domeniul ales de cercetare.
 4. Să organizeze și să-l gestioneze / ea și activitățile sale / ei în mod responsabil, în mod eficient și etic, să accepte responsabilitatea în cadrul / limitele sale de competență, și să exercite judecata originală bazată pe cunoaștere și expertiză, referitoare la domeniul cercetării.
 5. Planul și să desfășoare investigații avansate, interdisciplinare, de cercetare și / sau experimente cu caracter original, prin aplicarea sau dezvoltarea teoriilor și metodologiilor adecvate, și de a efectua o analiză a datelor corespunzătoare și interpretare.
 6. Să comunice în mod eficient, atât oral cât și în scris, cu cercetarea în mod specific publicul și comunitatea în general, în măsura în care acestea sunt afectate de cercetare, folosind structura corespunzătoare, stil și suport grafic.
 7. Utiliza și evalua avansate interdisciplinare metode de cercetare, aptitudini, instrumente adecvate și tehnologia informației în mod eficient și critic în practica de cercetare / dezvoltare, și arată o înțelegere și dorința de a accepta responsabilitatea pentru impactul activităților de cercetare / dezvoltare asupra societății și a mediului înconjurător.
 8. Se efectuează sinteza sistemelor, lucrări, produse sau procese ca un set de sisteme conexe și de a evalua lor socială, juridică, sănătatea, siguranța și impactul asupra mediului și beneficii, acolo unde este cazul, în domeniul ales cercetării interdisciplinare.
 9. Întrebuința diverse strategii de învățare și de cercetare și abilități de a stăpâni rezultatele necesare pentru pregătirea el / ea să se implice în procesul de învățare continuă și de cercetare, pentru a ține la curent cu cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul cercetării / dezvoltării inter-disciplinare.
 10. Să participe în calitate de cetățean responsabil în viața comunităților locale, naționale și globale, acționând profesional și etic în domeniul ales de cercetare.
 11. Să demonstreze, în cazul în care sensibilitatea aplicabilă, culturale și estetice într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare inginerie.
 12. Exploreaza, acolo unde este cazul, educație și oportunități de carieră în cercetare avansată / dezvoltare.
 13. Organizați și să dezvolte, acolo unde este cazul, oportunități antreprenoriale prin cercetare tehnică, dezvoltare și / sau abilități manageriale.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

Un grad aprobat de master în inginerie sau un grad similar la admitere aprobat level.Final master la program va fi acordat numai după prezentarea cu succes a unui seminar de cercetare de șase luni de la înscriere. Subiectele de cercetare trebuie să fie, de asemenea, acceptate și aprobate de către supraveghetorii din cadrul Facultății și în cele din urmă de către Comitetul Senatului sau Executiv al Senatului Universității.

Conferire a gradului

DPhil: Constructie mecanica va fi eliberat studenților care au finalizat proiectul de cercetare și teza cu succes.

Program predat în:
Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
2 - 3 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date