Read the Official Description

DBA în ritm propriu

Doctorul of Business Administration (DBA) este proiectat pentru a cultiva conducerea necesare pentru a aborda provocările superioare de conducere la nivel internațional. Un grad de doctorat cu relevanță managerial permite managerilor de top pentru a aprofunda expertiza lor, să contribuie la cunoașterea profesiei lor, și să se pregătească pentru analizele complexe și de luare a deciziilor necesare conducerii superioare. Programul pune accentul pe o înțelegere a managementului ca sistem; înțeleasă ca funcționează în cadrul organizațiilor, sectoare, și culturi.

Obiectivul principal al programului este de a împuternici senior manageri, proprietari de afaceri, antreprenori, cercetători și facultate pentru a continua să se dezvolte profesiile lor, prin promovarea teorii și practici avansate. Acest program se pregătește candidați pentru o carieră în niveluri mai ridicate de posturi de conducere, prin încurajarea contribuție intelectuală și aplicarea în practică a teoriei avansate de afaceri.

Experiența internațională este esențială pentru Guvern de astăzi. ISM ofera candidatilor posibilitatea de a-și îndeplini cerințele de gradul lor printr-o combinație de seminarii în una sau mai multe dintre locatiile noastre, și e-learning. Această flexibilitate permite elevilor DBA a obține o perspectivă reală în politicile și cultura de afaceri ale țărilor.

Profil candidat

Candidații provin din diverse medii profesionale, de la antreprenori de succes la directori executivi, la diplomați, consultanți și o varietate de alte profesii. Candidații DBA se alăture acestui program de a aprofunda expertiza lor, să colaboreze și de rețea cu colegii lor și membri ai facultăților, și să se pregătească pentru analize complexe și de luare a deciziilor necesare conducerii superioare.

  • Fundal de învățământ - Stai o diplomă de licență sau echivalentă de la o instituție de licență acreditate și finalizarea unui program de nivel de master
  • Experienta de lucru - medie de opt ani de experiență de conducere, progresul în carieră constantă cu creșterea responsabilităților profesionale
  • Limbi - o înțelegere puternic de scris si vorbit limba engleză este obligatorie

Unde

În plus față de seminariile sale la Paris, programul oferă studenților posibilitatea de a face contacte corporative și să urmărească studiu academic în unele din capitale comerciale cele mai importante din lume, cu parteneriate strategice ISM lui: de la Universitatea St. John din New York, Universitatea Amity în New Delhi, HSM Educação în São Paolo, și Universitatea Fudan din Shanghai.

Combinații internaționale

New York, New Delhi, Sao Paulo, și programele Shanghai reprezintă aproximativ 2,5 credite pe săptămână de studiu, cu un total de 5 credite posibile fiecare sesiune. Studenții au posibilitatea de a participa la sesiuni de una din cele trei, două săptămâni, sunt oferite în New York. Elevii pot participa, de asemenea, la New Delhi, Sao Paulo, și programele de Shanghai.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
4 - 6 anii
Part time
Price
84,562 USD
64.016 EUR-pentru companii sponsorizări
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date