De masterat profesionale postdoctorale (ppm)

Keck Graduate Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De masterat profesionale postdoctorale (ppm)

Keck Graduate Institute

Masters Professional postdoctorale (PPM) este un revoluționar program de masterat profesionale pentru studenții post-doctorale, cu medii în știință și inginerie.

Acest grad de masterat acreditate ajută oamenii de știință și ingineri de doctorat dobândi aptitudinile de afaceri și de management necesare pentru a exercita funcții de conducere în cadrul industriei științelor vieții sau se angajeze în proiecte antreprenoriale, care sunt destinate pentru a comercializa tehnologii dezvoltate in laboratoare.

Curriculum-ul Programul se concentrează asupra mediului de afaceri unic în domeniul științelor vieții. Cursuri combină formarea tradițională în probleme, cum ar fi strategia competitivă și de marketing cu teme de specialitate, cum ar fi rolul de reglementare și de rambursare medicale în determinarea viabilității vieții oportunități de piață știință.

Programul include, de asemenea, cursuri în contabilitate, finanțe și comportament organizațional, care vor ajuta oamenii de știință și inginerii să înțeleagă modul în care sunt gestionate companiile BioScience. Aceste competențe sunt adesea esențiale în a permite lucrul în echipă eficientă între angajații tehnice și de afaceri ale companiilor de viata stiinta.

program studenții interesați în lansarea propria afacere au posibilitatea de a se înscrie la cursuri de specializare în domeniul antreprenoriatului. Aceste oferte includ cursuri axate pe construirea și gestionarea organizațiilor antreprenoriale, precum și un curs aplicat în care echipe de elevi să dezvolte planuri de afaceri pentru companiile de știință de viață în curs de dezvoltare. postdoctoranzi în acest program participa la Capstone KGI echipei Masters de proiect pe echipe de 3-5 elevi care lucrează pe proiecte sponsorizate de industrie, în plus față de cursuri programului de nouă luni.

rețea corporativă puternică KGI oferă absolvenți cu un pod unic din mediul academic pentru industria de stiintele vietii. Acest lucru în rețea începe odată cu înscrierea în programul PPM ca elevii să beneficieze de sesiuni de discuții, mese rotunde, care permit studenților să întâlnească lideri din industrie, precum si absolventi care lucreaza in stiintele vietii aplicate astazi.

Date și informații PROGRAM

 • post-doctoranzi interesați în urmărirea posturi de conducere de nivel superior, sau de a începe propria companie în industria de științele vieții.
 • Cei cu grade de doctorat în științe sau inginerie sau sunt eligibile pentru a mds aplica.
 • Un program de 9 luni sau două semestru, cu datele de începere din ianuarie sau septembrie.

Prezentare generală a programului

Programul academic PPM are trei elemente:

 1. Cursuri de management necesare. Aceste cursuri vor ajuta pe elevi să dezvolte abilități de nivel de MBA în domeniile de management de o importanță crucială pentru industria BioScience. Acestea vor ajuta, de asemenea, familiarizarea studenților cu dinamica industriei din diferite segmente ale industriei BioScience. Această componentă a PPM este identic cu certificatul în Bioscience de Management.

 2. Cursuri. Elective Aceste cursuri facilitează dezvoltarea de cunoștințe avansate aliniate cu interesele de carieră fiecărui elev. Mulți studenți PPM aleg să ia cursuri avansate de afaceri în domeniul afacerilor internaționale, antreprenoriat, și / sau de gestionare a operațiunilor, în mod frecvent cuplat cu unul sau mai multe cursuri în domeniul afacerilor clinice de reglementare. Ceilalți studenți opta pentru a lua o serie de cursuri tehnice și clinice de reglementare avansate referitoare la un segment sau domeniu funcțional al industriei BioScience în care acestea sunt interesate de lucru, cum ar fi diagnostic medical, descoperirea de droguri si de dezvoltare, sau bioprocesarea. La KGI acestea sunt denumite în continuare "cursuri de cale focus" sau "cursuri majore." 3. Proiectul Masters echipa (TMP). Proiectul a TMP este un proiect de contract de cercetare sponsorizat de o companie BioScience. Proiecte de TMP sunt formate din 4-5 elevi, un consilier facultate, precum și o legătură corporativă de la compania afiliată. Echipele TMP vor fi furnizate spatii de birouri, un buget, precum și orice alte resurse necesare pentru a finaliza proiectul. O mare varietate de proiecte de TMP sunt sponsorizate în fiecare an universitar. Anumite proiecte sunt în principal orientate spre afaceri (de exemplu, constând în cercetarea de piață, dezvoltarea afacerilor, sau obiectivele de afaceri conexe), în timp ce altele sunt mai tehnice și pot fi pe bază de laborator. Cele mai multe proiecte de TMP durează întregul an universitar (de exemplu, două semestre) și să includă o varietate de obiective de proiect și etape.

Din cauza domeniului de aplicare a lucrărilor în cauză, cursul TMP (care cuprinde un proiect sponsorizat de companie), contează ca 2 credite de curs în fiecare semestru.

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

În plus față de educația de dezvoltare profesională curriculară, KGI oferă, de asemenea, numeroase activități co-curriculare orientate spre dezvoltarea profesională pe tot parcursul anului. Aceste experiențe pot ajuta elevii lustrui abilitățile lor profesionale în domeniile de comunicare scrisă și orală, interviuri, și care lucrează în cadrul echipelor. Experți din industrie vor fi în mod frecvent în campus pentru a da discuții, să participe la mese rotunde, sau să se întâlnească cu studenții în timpul evenimentelor de networking. Multe (probabil, cele mai multe), elevii KGI găsi în cele din urmă locul de muncă prin contacte realizate prin activități co-curriculare sau programe academice sponsorizate de industrie, cum ar fi TMP. Studentii au posibilitatea de a utiliza un sistem de e-portofoliu să elaboreze și să documenteze activitățile lor profesionale pentru a facilita comunicarea cu potentiali angajatori.

PPM specific Co-curricular Evenimente

Pe parcursul anului universitar KGI organizează trei programe co-curriculare concepute special pentru a răspunde nevoilor studenților PPM: 1. Masa rotundă Seria Vorbitor. persoane distinse din industria BioScience se va întâlni cu studenții PPM, de obicei, peste masa de prânz, pentru a discuta despre cariera lor, experiențele din industrie, și în angajeze în discuții cu studenții PPM.

 1. vizite de companie. studenți PPM, ca un grup, se va deplasa la companii BioScience sau organizații afiliate din California de Sud. Acest lucru va permite studenților să se familiarizeze cu companii importante din regiune, laboratoare de turism și alte facilități, și de a face contacte cu directori de la aceste firme.

 2. Programul Mentor.

Mai mulți profesioniști din industrie cu experiență pot fi surse de consiliere în carieră de neprețuit precum și contacte din industrie. KGI are o retea larga de contacte din industrie, cu peste 50 de societăți afiliate BioScience sînt reprezentate în Consiliul Consultativ KGI Corporate și Consiliul de administrație. Toți studenții PPM interesați li se va oferi posibilitatea de a lucra cu Office KGI de Servicii Cariera pentru a găsi un mentor.

-Institute Wide Co-curricular Evenimente

studenții PPM sunt, de asemenea, bun venit pentru a participa la toate celelalte evenimente co-curriculare. O listă parțială a tipurilor de evenimente co-curriculare planificate pentru anul universitar includ: 1. "Focus vineri" - Studenții înscriși în programul MBS doi ani, de obicei, se înscrie într-o serie de cursuri elective care înconjoară un orientate spre carieră "majoră" în al doilea an de. KGI oferă cinci specializări: De afaceri de Bioscience, Bioprocessing, Dispozitive & Diagnostics, farmaceutice Discovery si dezvoltare, si afaceri clinice si de reglementare. In acest an KGI organizează un eveniment din industria de vineri în jurul fiecăreia dintre aceste teme majore. Focus vineri va include difuzoare, panouri, la masa rotundă și evenimente de networking în care managerii și oamenii de știință de la companii care reprezinta zona liniei de focalizare dat va fi invitat la campus. Mai important, aceasta este o oportunitate pentru toți elevii pentru a obține o mai bună înțelegere a unei zone de focalizare, chiar dacă acestea nu intenționează să ia cursuri avansate în cadrul acestuia.

 1. Competențe profesionale Ateliere de lucru - studenții KGI vor avea posibilitatea de a participa într-o varietate de workshop-uri, unele concentrându-se asupra unor domenii foarte practice, cum ar fi intervievarea și relua pregătirea pentru locuri de muncă din industrie, iar unele foarte complexe, cum ar fi dreptul de proprietate intelectuală. Cele mai multe ateliere de competențe profesionale vor avea loc pe vineri după-amiaza.

ÎNMATRICULĂRII OPTIUNI

Programul PPM poate fi luată în trei configurații: 1. Program full-time începând din septembrie. Elevii Selectarea acestei opțiuni completează programul PPM în 9 luni, cu reședința la KGI pe parcursul unui an universitar normal. Elevii vor lua de obicei 6 credite de curs pe semestru, inclusiv proiectul TMP. Un avantaj al acestui program este faptul că elevii pot termina în 9 luni, plus studenții sunt "sincronizate" cu anul universitar normale KGI și poate atinge cu ușurință în co-curriculare oportunități legate de dezvoltare profesională precum și săptămâna normală de orientare KGI lui. Deși nu este posibil să se completeze un stagiu de companie în timp ce înregistrată ca un student KGI în opțiunea 9 luni, produse este posibil să se completeze un stagiu înainte sau după terminarea programului.

 1. Program full-time incepand din ianuarie. În cadrul acestei opțiuni, studenții se înscriu în programul pentru un an calendaristic complet luna 12. Un avantaj al acestei opțiuni este că studenții pot participa în cadrul programului de internship industriei KGI în timpul verii. În timp ce KGI nu garantează stagii, Institutul are contacte permanente lung cu numeroși angajatori interesați de recrutarea studenților KGI pentru stagii plătite. Timpul de pornire ianuarie, se creează provocări pentru studenți, cu toate acestea, în faptul că elevii nu sunt "sincronizate" cu activități normale anul universitar si co-curriculare KGI lui.

 2. program part-time. Este posibil să se înscrie în programul PPM pe o bază part-time, de obicei, în timp ce lucrează. Există două planuri de bază pentru a lua program part-time: a. Patru opțiuni semestru. Aceasta este cea mai obișnuită opțiune part-time, și permite studenților să lucreze la gradul part-time peste doi ani universitari. Elevii care urmăresc această opțiune în mod normal, să ia toate cursurile necesare de gestionare introductivă și unele opționale în primul an, și PMT și opționale suplimentare, în al doilea an.

b. Trei opțiuni semestru. Este posibil să se ia cursuri part-time pentru un an universitar, iar apoi se înscrie full-time pentru un al treilea semestru universitar pentru a termina gradul. Această opțiune are o planificare atentă, deoarece elevii trebuie să ia două semestre complete (4 credite de curs) ale cursului TMP pentru a absolvi. Elevii care urmăresc această opțiune ar trebui în mod obișnuit să se înscrie în PGT în al doilea și al treilea semestre de rezidenta lor PPM.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Aug. 2019
Duration
Durata
9 - 36 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Claremont, California
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - Claremont, California
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Aug. 2019
Statele Unite ale Americii - Claremont, California
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala