Ding / DPhil în domeniul ingineriei electrice și electronice

University of Johannesburg

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ding / DPhil în domeniul ingineriei electrice și electronice

University of Johannesburg

Ding în Inginerie Electrică și Electronică

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, de inginerie și / proiectare și de sinteză, precum și principii legate în mod independent la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate de a desfășura activități de cercetare avansată inginerie fundamentală de natură originală. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru formarea altor studenți în domenii similare.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

 1. Să identifice, să evalueze, să formuleze, să interpreteze, să analizeze și să rezolve problemele de cercetare / dezvoltare de inginerie originale în mod creativ și inovator prin aplicarea cunoștințelor fundamentale avansate relevante ale ieMathematics, Basic Science și Științe inginerești în domeniul ales de cercetare.
 2. Planul și de a gestiona proiecte de cercetare avansate de inginerie, demonstrând cunoștințe fundamentale, înțelegerea și perspectiva asupra principiilor, metodologiile și conceptele care constituie responsabile social (comunităților locale și a altor) inginerie de cercetare / dezvoltare în domeniul ales de practica de cercetare.
 3. Lucra în mod eficient, în mod individual sau împreună cu alte persoane, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multi-disciplinare în domeniul ales de cercetare.
 4. Să organizeze și să-l gestioneze / ea și activitățile sale / ei în mod responsabil, în mod eficient, profesional și etic, să accepte responsabilitatea în cadrul / limitele sale de competență, și să exercite judecata originală bazată pe cunoaștere și expertiză, referitoare la domeniul cercetării.
 5. Planul și să desfășoare investigații avansate, cercetare și / sau experimente cu caracter original, prin aplicarea sau dezvoltarea teoriilor și metodologiilor adecvate și pentru a efectua analiza și interpretarea datelor.
 6. Să comunice în mod eficient, atât oral cât și în scris, cu cercetarea în mod specific publicul și comunitatea în general, în măsura în care acestea sunt afectate de cercetare, folosind structura corespunzătoare, stil și suport grafic.
 7. Utiliza și evalua avansate tehnologii adecvate metode de cercetare de inginerie, abilități, instrumente și informații în mod eficient și critic în practica de cercetare / dezvoltare, și arată o înțelegere și dorința de a accepta responsabilitatea pentru impactul activităților de cercetare / dezvoltare de inginerie asupra societății și a mediului înconjurător.
 8. Executam proiectare procedurală și non-procedurală și sinteza de componente, sisteme, lucrări, produse sau procese ca un set de sisteme conexe și de a evalua lor socială, juridică, sănătatea, siguranța și impactul asupra mediului și beneficii, acolo unde este cazul, în domeniul ales de cercetare .
 9. Întrebuința diverse strategii de învățare și abilități de a stăpâni rezultatele necesare pentru pregătirea el / ea să se implice în procesul de învățare continuă, pentru a ține la curent cu cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul ingineriei de cercetare / dezvoltare.
 10. Să participe în calitate de cetățean responsabil în viața comunităților locale, naționale și globale, acționând profesional și etic în domeniul ales de cercetare.
 11. Să demonstreze, în cazul în care sensibilitatea aplicabilă, culturale și estetice într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare inginerie.
 12. Exploreaza, acolo unde este cazul, educație și oportunități de carieră în inginerie avansate de cercetare / dezvoltare.
 13. Organizați și să dezvolte, acolo unde este cazul, oportunitățile antreprenoriale prin inginerie, cercetare tehnică, dezvoltare și / sau abilități manageriale.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

Un aprobat diplomă de master în inginerie sau un grad similar aprobat la nivel de master. admiterea finală a programului va fi acordat numai după prezentarea cu succes a unui seminar de cercetare de șase luni de la înscriere. Subiectele de cercetare trebuie să fie, de asemenea, acceptate și aprobate de către supraveghetorii din cadrul Facultății și în cele din urmă de către Comitetul Senatului sau Executiv al Senatului Universității.

Conferire a gradului

Ding: electrice și electronice va fi eliberat studenților care au absolvit seminarul de cercetare și a tezei cu succes.

DPhil în Inginerie Electrică și Electronică

Scopul calificării este de a dezvolta un intelectual cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale sau a principiilor interdisciplinare, independent legate de problemele specifice ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a desfășura activități de cercetare independente fundamentale de inginerie inter-disciplinare de natură originală. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru formarea altor studenți în domenii similare.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

 1. Să identifice, să evalueze, să formuleze, să interpreteze, să analizeze și să rezolve problemele de cercetare / dezvoltare cu caracter original, creativ și inovator prin aplicarea cunoștințelor interdisciplinare avansate relevante fundamentale și / sau de computer Științe inginerești în domeniul ales de cercetare.
 2. Proiectul planului și gestiona proiecte de cercetare (e), demonstrând cunoștințe fundamentale, înțelegerea și perspectiva asupra principiilor, metodologiile și conceptele care constituie responsabile social (comunităților locale și a altor) inginerie de cercetare / dezvoltare în domeniul ales de practica de cercetare.
 3. Lucra în mod eficient, în mod individual sau împreună cu alte persoane, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multi-disciplinare în domeniul ales cercetării interdisciplinare.
 4. Să organizeze și să-l gestioneze / ea și activitățile sale / ei în mod responsabil, în mod eficient și etic, să accepte responsabilitatea în cadrul / limitele sale de competență, și să exercite judecata originală bazată pe cunoaștere și expertiză, referitoare la domeniul cercetării interdisciplinare.
 5. Planul și să desfășoare investigații avansate, interdisciplinare, de cercetare și / sau experimente cu caracter original, prin aplicarea sau dezvoltarea teoriilor și metodologiilor adecvate, și de a efectua o analiză a datelor corespunzătoare și interpretare.
 6. Să comunice în mod eficient, atât oral cât și în scris, cu specific de cercetare a audienței, folosind structura corespunzătoare, stil și suport grafic.
 7. Utilizează și evaluarea inter-disciplinare metode de cercetare, abilități, instrumente și informații tehnologie avansată adecvate în mod eficient și critic în practica de cercetare / dezvoltare, și arată o înțelegere și dorința de a accepta responsabilitatea pentru impactul activităților de cercetare / dezvoltare de inginerie asupra societății și a mediului .
 8. Se efectuează sinteza sistemelor, lucrări, produse sau procese ca un set de sisteme conexe și de a evalua lor socială, juridică, sănătatea, siguranța și impactul asupra mediului și beneficii, acolo unde este cazul, în domeniul ales de cercetare inter-disciplinare.
 9. Întrebuința diverse strategii de învățare și de cercetare și abilități de a stăpâni rezultatele necesare pentru pregătirea el / ea să se implice în procesul de învățare continuă, pentru a ține la curent cu cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul ingineriei de cercetare / dezvoltare.
 10. Să participe în calitate de cetățean responsabil în viața comunităților locale, naționale și globale, acționând profesional și etic în domeniul ales de cercetare.
 11. Să demonstreze, în cazul în care sensibilitatea aplicabilă, culturale și estetice într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare inter-disciplinare.
 12. Exploreaza, acolo unde este cazul, educație și oportunități de carieră în cercetare avansată / dezvoltare.
 13. Organizați și să dezvolte, acolo unde este cazul, oportunități antreprenoriale prin cercetare tehnică, dezvoltare și / sau abilități manageriale.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

Un grad aprobat de master în inginerie sau un grad similar la admitere aprobat level.Final master la program va fi acordat numai după prezentarea cu succes a unui seminar de cercetare de șase luni de la înscriere. Subiectele de cercetare trebuie să fie, de asemenea, acceptate și aprobate de către supraveghetorii din cadrul Facultății și în cele din urmă de către Comitetul Senatului sau Executiv al Senatului Universității.

Conferire a gradului

DPhil: inginerie electrică și electronică va fi eliberat studenților care au absolvit seminarul de cercetare și a tezei cu succes.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
2 - 3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Africa de Sud - Johannesburg, Gauteng
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Africa de Sud - Johannesburg, Gauteng
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala