DIG în inginerie electrică și electronică

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor și / sau proiectării și sintezei ingineriei fundamentale, precum și a principiilor conexe, în mod independent, la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua cercetări fundamentale în inginerie de natură originală. De asemenea, promovează o abordare de învățare pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru instruirea altor studenți în domenii similare.

Rezultatele calificărilor

Rezultatele nivelului de ieșire:

Studentul calificat va putea:

 1. Identificați, evaluați, formulați, interpretați, analizați și rezolvați problemele originale de cercetare / dezvoltare în inginerie în mod creativ și inovator, aplicând cunoștințe fundamentale avansate relevante despre ieMatematica, Științele de bază și Științele ingineriei în domeniul de cercetare ales.
 2. Planificați și gestionați proiecte avansate de cercetare în inginerie, demonstrând cunoștințe fundamentale, înțelegere și cunoaștere a principiilor, metodologiilor și conceptelor care constituie o responsabilitate socială (față de comunitățile locale și alte comunități) de cercetare / dezvoltare în domeniul ingineriei în domeniul ales al practicii de cercetare.
 3. Lucrează eficient, individual sau cu alții, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multidisciplinare din domeniul de cercetare ales.
 4. Organizați și gestionați-l și ea și activitățile sale în mod responsabil, eficient, profesional și etic, acceptați responsabilitatea în limitele competenței sale și exercitați o judecată originală bazată pe cunoștințe și expertiză, referitoare la domeniul cercetării.
 5. Planificați și efectuați investigații avansate, cercetări și / sau experimente de natură originală, aplicând sau dezvoltând teorii și metodologii adecvate și efectuați analiza și interpretarea datelor.
 6. Comunicați eficient, atât oral, cât și în scris, cu publicul de cercetare specific și cu comunitatea în ansamblu, în măsura în care acestea sunt afectate de cercetare, folosind structura, stilul și suportul grafic adecvat.
 7. Utilizați și evaluați metodele, abilitățile, instrumentele și tehnologiile informaționale avansate adecvate de cercetare în mod eficient și critic în practica de cercetare / dezvoltare și demonstrați o înțelegere și o dorință de a accepta responsabilitatea pentru impactul activităților de cercetare / dezvoltare inginerească asupra societății și a mediului.
 8. Efectuați proiectarea și sinteza procedurală și non-procedurală a componentelor, sistemelor, lucrărilor, produselor sau proceselor ca un set de sisteme conexe și să evalueze impactul și beneficiile sociale, juridice, de sănătate, de siguranță și de mediu, dacă este cazul, în domeniul ales de cercetare .
 9. Utilizați diverse strategii și abilități de învățare pentru a stăpâni rezultatele necesare pentru pregătirea acestuia pentru a se implica în învățare continuă, pentru a ține pasul cu cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul cercetării / dezvoltării inginerești.
 10. Participați ca cetățean responsabil la viața comunităților locale, naționale și globale, acționând profesional și etic în domeniul de cercetare ales.
 11. Demonstrează, dacă este cazul, sensibilitate culturală și estetică într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare inginerească.
 12. Explorați, dacă este cazul, oportunități de educație și carieră în cercetarea / dezvoltarea inginerească avansată.
 13. Organizarea și dezvoltarea, dacă este cazul, de oportunități antreprenoriale prin inginerie, cercetare tehnică, dezvoltare și / sau abilități manageriale.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

Un master aprobat în inginerie sau un grad similar aprobat la nivel de master. Admiterea finală la program va fi acordată numai după prezentarea cu succes a unui seminar de cercetare la șase luni de la înscriere. Temele de cercetare trebuie să fie, de asemenea, acceptate și aprobate de supraveghetorii din facultate și, în final, de către Senat sau Comitetul Executiv al Senatului Universității.

Conferința gradului

DIng: Electrice și electronice vor fi conferite studenților care au finalizat cu succes seminarul și teza de cercetare.

DPhil în inginerie electrică și electronică

Scopul calificării este de a dezvolta un intelectual cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale sau a principiilor interdisciplinare aferente, independent la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a conduce cercetări interdisciplinare independente fundamentale de inginerie, de natură originală. De asemenea, promovează o abordare de învățare pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru instruirea altor studenți în domenii similare.

Rezultatele calificărilor

Rezultatele nivelului de ieșire:

Studentul calificat va putea:

 1. Identificați, evaluați, formulați, interpretați, analizați și rezolvați problemele de cercetare / dezvoltare de natură originală în mod creativ și inovator, aplicând cunoștințe fundamentale interdisciplinare avansate și / sau științe ale ingineriei computerului în domeniul ales de cercetare.
 2. Planificați și gestionați proiectele (proiectele) de cercetare, care să demonstreze cunoștințe fundamentale, înțelegere și cunoaștere a principiilor, metodologiilor și conceptelor care constituie o responsabilitate socială (față de comunitățile locale și alte comunități) de cercetare / dezvoltare în domeniul ingineriei în domeniul ales al practicii de cercetare.
 3. Lucrează eficient, individual sau cu alții, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multidisciplinare în domeniul ales al cercetării interdisciplinare.
 4. Organizați și gestionați-l și ea și activitățile sale în mod responsabil, eficient și etic, acceptați responsabilitatea în limitele de competență și exercitați o judecată originală bazată pe cunoștințe și expertiză, referitoare la domeniul cercetării interdisciplinare.
 5. Planificați și efectuați investigații, cercetări și / sau experimente interdisciplinare avansate de natură originală, aplicând sau dezvoltând teorii și metodologii adecvate și efectuați analiza și interpretarea adecvată a datelor.
 6. Comunicați eficient, atât oral, cât și în scris, cu publicul de cercetare specific, utilizând structura, stilul și suportul grafic adecvat.
 7. Utilizați și evaluați metodele de cercetare interdisciplinară avansate, abilitățile, instrumentele și tehnologia informației în mod eficient și critic în practica de cercetare / dezvoltare și demonstrați o înțelegere și o dorință de a accepta responsabilitatea pentru impactul activităților de cercetare / dezvoltare inginerească asupra societății și a mediului. .
 8. Realizați sinteza sistemelor, lucrărilor, produselor sau proceselor ca un set de sisteme conexe și evaluați impactul și beneficiile lor sociale, juridice, de sănătate, siguranță și mediu, dacă este cazul, în domeniul ales de cercetare interdisciplinară.
 9. Utilizați diverse strategii și abilități de învățare și de cercetare pentru a stăpâni rezultatele necesare pregătirii acestuia pentru a se implica în învățare continuă, pentru a ține pasul cu cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul cercetării / dezvoltării inginerești.
 10. Participați ca cetățean responsabil la viața comunităților locale, naționale și globale, acționând profesional și etic în domeniul de cercetare ales.
 11. Demonstrează, dacă este cazul, sensibilitate culturală și estetică într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare interdisciplinare.
 12. Explorați, după caz, oportunități de educație și carieră în cercetare / dezvoltare avansată.
 13. Organizarea și dezvoltarea, dacă este cazul, de oportunități antreprenoriale prin cercetare tehnică, dezvoltare și / sau abilități manageriale.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

O diplomă de master aprobată în inginerie sau o diplomă similară aprobată la nivel de master. Admiterea finală la program va fi acordată numai după prezentarea cu succes a unui seminar de cercetare la șase luni de la înscriere. Temele de cercetare trebuie să fie, de asemenea, acceptate și aprobate de supraveghetorii din facultate și, în final, de către Senat sau Comitetul Executiv al Senatului Universității.

Conferința gradului

DPhil: Inginerie electrică și electronică va fi conferită studenților care au finalizat cu succes seminarul și teza de cercetare.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 3 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date