Diplome de cercetare (MPhil / doctorat) în dezvoltare, mediu și politici

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Mod de participare: Full-time sau Part-time


MPhil / doctorat în dezvoltare, mediu și politică oferă pregătire avansată și experiență de cercetare la nivel de doctorat în domeniile aflate la intersecția dezvoltării, mediului și politicii. Programul este axat în special pe următoarele:

  • Mediu, energie și dezvoltare, inclusiv schimbările climatice și dezvoltarea și nexusul terestru-apă-energie.
  • Sisteme alimentare durabile și sensibile la nutriție și legături între agricultură și sănătate.
  • Politica agricolă, energetică și climatică.

O caracteristică cheie a programului este accentul pus pe interdisciplinaritate - elevii noștri sunt încurajați să îmbine concepte, instrumente și metode din diferite discipline, de ex. economie și nutriție; politică și geografie. Acest lucru este îmbunătățit de amplasarea noastră în Școala de Studii Interdisciplinare, cu misiunea sa de a consolida interdisciplinaritatea în cadrul SOAS . Studenții noștri beneficiază, de asemenea, de legăturile puternice ale CeDEP cu alte colegii Bloomsbury ale Universității din Londra, cum ar fi London School of Igiene și Medicină Tropicală și instituții inter-colegiale, cum ar fi London International Development Center (LIDC) și London Center for Integrative Research în Agricultură și Sănătate (LCIRAH).

Structura

Anul 1

În anul 1, studenții vor audita două module postuniversitare, care pot fi în campus sau module online. Unul dintre acestea ar fi un modul Metode de cercetare și ar putea fi modulul online CeDEP în Metode de cercetare. Auditul unui modul Metode de cercetare din alt departament / centru SOAS , de ex. de la Centrul pentru Studii și Diplomație Internațională sau departamentele de Studii de Dezvoltare sau Economie este de asemenea posibil, în funcție de locuri disponibile.

Acest al doilea modul este o alegere gratuită dintre modulele postuniversitare din SOAS și colegiile din Bloomsbury, inclusiv module online, bazate pe discuții între supervizor și student și supuse aprobării departamentului / colegiului în cauză și convocatorului modulului. Acest lucru va oferi studenților șansa de a obține instrumente și concepte din alte discipline relevante pentru teza lor.

Studenții trebuie să participe la cursuri și seminarii asociate cu aceste module, dar nu este de așteptat să efectueze evaluarea modulului.

Un plan anual de pregătire urmează să fie convenit cu supraveghetorul principal în anul 1 pentru a ajuta studenții să aibă abilitățile necesare pentru a-și întreprinde cercetările planificate și pentru a produce o teză a standardului academic necesar. Acest plan va clarifica modulele care trebuie auditate ca o cerință de progres. În plus față de modulele auditate în anul 1, cursurile pot fi susținute în primul an sau mai târziu, după cum recomandă supraveghetorul, inclusiv cursuri scurte oferite de Școala de doctorat. Acestea pot include opțiuni de abilități de cercetare transferabile: redactare și prezentare cercetare, metode și tehnici generice pentru colectarea și analiza datelor, sprijinirea limbii, integritatea cercetării și predarea academică.

Până la sfârșitul anului 1, studenții vor fi actualizați de la statutul de MPhil la doctorat prin trimiterea și apărarea unei propuneri de upgrade.

Anul 2 înainte

Anul 2 implică, de obicei, asamblarea datelor necesare pentru teză și realizarea de progrese în analiza datelor. Mulți studenți vor întreprinde o vrajă semnificativă de lucru pe teren pentru a strânge date primare. Cercetătorii de doctorat trebuie să completeze lista de verificare a eticii de cercetare ca parte a procesului de actualizare pe PhD Manager. Aceasta este supusă revizuirii departamentului și a unei eventuale trimiteri către Grupul de etică al cercetării. Proiectarea și desfășurarea lucrărilor de teren trebuie să țină seama de termenul de 3 ani pentru doctoratul. Va fi important să se înregistreze progrese în realizarea primelor proiecte ale capitolelor inițiale ale tezei pe parcursul anului 2.

În mod ideal, analiza datelor ar trebui finalizată până la jumătatea anului 3, împreună cu progresele ulterioare privind redactarea proiectelor de capitole. Aceasta lasă ultima jumătate a anului pentru revizuirea proiectelor și finalizarea redactării, cu depunerea la sfârșitul anului 3. În cazul ocazional, se poate solicita permisiunea de a continua înscrierea după anul 3; Cu toate acestea, depunerea până la sfârșitul anului 4 este obligatorie. Așteptarea este ca teza să fie transmisă în termen de trei ani.

Notă importantă

Informațiile de pe pagina programului reflectă structura programului dorită în raport cu sesiunea academică dată.

Admisiuni de cercetare și aplicații

Salutăm aplicațiile de la studenți calificați care dețin un bun nivel de master (sau echivalent de peste mări) într-un subiect relevant pentru diplomele de cercetare la SOAS . Cererile trebuie depuse online.

Este important să depuneți o cerere înainte de începerea anului universitar în care doriți să vă înscrieți pentru a ne permite timpul pentru procesarea cererii dvs. Dacă solicitați burse, se pot aplica termene anterioare.

Programul de doctorat SOAS este competitiv, iar solicitanții ar trebui să aibă un bilanț al realizărilor academice ridicate și o propunere viabilă care să contribuie la interesele de cercetare ale departamentului. Vă rugăm să rețineți: descurajăm aplicațiile pur speculative. Cererile de cercetare interdisciplinară sunt binevenite, dar poate fi depusă o singură cerere la un departament.

Cerințe de intrare

Salutăm aplicațiile de la studenți calificați care dețin un bun nivel de master (sau echivalent de peste mări) într-un subiect relevant pentru interesele centrale ale dezvoltării, mediului și politicilor. De obicei, ne-am aștepta ca solicitanții să aibă anumite cunoștințe în științele sociale și să demonstreze realizări academice ridicate în studiile lor anterioare.

Cerințe de intrare în limba engleză necondiționate

Solicitanții care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie trebuie să furnizeze un certificat academic UKVI IELTS de la un centru de testare aprobat UKVI.

Solicitanții internaționali care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 în general sau mai mare, cu 7,0 în sub-scoruri. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri

Solicitanții SEE și UE

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 total sau mai mare, cu 7,0 în fiecare sub-punctaj. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri.
TOEFL IBT 105 total sau mai mare, cu minimum 25 în sub-scoruri. 105 în general cu minim 22 în sub-scoruri.
SAU
100 în general cu minimum 25 în scris și 22 în alte sub-scoruri.
Test Pearson de engleză (academic) 75 total sau mai mare, cu minimum 70 în sub-scoruri. 70 total sau mai mare, cu un minim de 65 în sub-scoruri.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Citește mai puţin
Londra , Singapur + 1 Mai mult Mai Puțin