Programul de studiu doctoral cuprinde o teză scrisă sub supraveghere, care aduce o contribuție inițială în domeniul managementului public și guvernanței pe un subiect selectat în consultare cu șeful departamentului guvernanței publice. O apărare doctorală (fie a propunerii, fie a tezei) este necesară în conformitate cu reglementările Facultății de Științe Umane. Este necesar un articol gata de publicare pe conținutul tezei sau în domeniul respectiv.

Cerințele de admitere

O calificare de master în management public și guvernanță la nivelul NQF 8. O notă finală de 65% în medie pentru programul de master precedent în management public / administrație publică / guvernanță publică (sau conformitate RPL echivalentă), precum și un minimum de 65 % pentru 50% sau mai mult disertație necesară pentru programul respectiv de master. O cerere pentru acest program trebuie să fie însoțită de o propunere de cercetare de aproximativ 10 pagini într-un format prescris, care este disponibil la cererea Departamentului împreună cu ghiduri privind modul de elaborare a propunerii.

Studentul trebuie să confere în prealabil șefului Departamentului Guvernării Publice despre fezabilitatea studiului prevăzut. A se vedea Regulamentul general al universității pentru admiterea la doctorat.

Detalii de contact

Nume: Dr. V Jarbandhan
Tel: 27 (0) 11 559 2905 / Email: vainj@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date