4 Doctor în Educație Programe în Instruction 2024

Doctor în Educație Programe în Instruction 2024Filter
    • Richmond, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Curriculum-ul, cultura și concentrarea schimbării a doctoratului nostru. în Educație, Concentrarea în Curriculum, Cultură și Schimbare oferă studenților doctoranzi perspective riguroase despre curriculum, advocacy și justiție socială, menținând în același timp angajamentul față de instruire și învățare.

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Aplicarea psihologiei cercetării și educației în medii de învățare diversă

    • Salisbury, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Ed.D. program în Teoria și Instrucțiunile Curriculumului Contemporan: alfabetizarea oferă studenților un nucleu puternic în alfabetizare, teorie, cercetare și practică pentru a cultiva practicanți științi și reflecți pregătiți să promoveze învățarea alfabetizării care să răspundă din punct de vedere cultural și eficientă în diverse contexte.

    • Gurabo, Puerto Rico

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Spaniolă

    Programul de doctorat în educație, cu specializare în medii curriculare, predare și învățare, este destinat să pregătească un profesionist cu cunoștințe teoretice și practice care să vă permită să aplicați principiile și fundamentele curriculumului în proiectarea, implementarea și evaluarea programelor educaționale. Mediile de învățare din acest program de doctorat oferă o abordare a aspectelor curriculare care afectează pregătirea specialistului curricular în mediul de studiu selectat.