Doctor în știința materialelor și inginerie mecanică

Generalități

Programul de descriere

Despre programul

Scopul programului nostru de absolvent este de a informa perspectivă cercetarea multidisciplinară în domeniul științei materialelor și inginerie mecanică și de a educa în rezolvarea problemelor de mâine în lumina de creștere a competitivității și a noilor provocări globale. Abordarea noastră în formarea noastră de nivel de absolvent este de a motiva elevii să efectueze cercetări la sol de rupere în știința materialelor și inginerie mecanică. Programul nostru vă oferă o diplomă de doctorat se desfășoară în limba engleză și poate fi finalizată în patru ani.

Învățare Rezultate

Prin Departamentul de Inginerie Mecanica la AGU, studenții vor fi echipate cu gândirea critică, analiza, abilitati de rezolvare a problemelor și încrederea în sine, care sunt necesare pentru dezvoltarea și producerea de sisteme pentru nevoile prezent și viitor. În plus, pentru cei care sunt interesati de aspectele științifice ale Inginerie Mecanică, există întotdeauna o oportunitate de a desfășura activități de cercetare și de a deveni un academician.

De ce ar trebui să aleg AGU Mecanica?

Există multe motive pentru a prefera AGU Mecanica.

  • Vei avea posibilitatea de a deveni un inginer care incepe cu un pas inaintea altora cu 100% educație engleză.
  • Vei avea posibilitatea de a lua educația în limba în Statele Unite pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba engleză.
  • Vei avea posibilitatea de a studia cu un curriculum originale, inovatoare, și flexibil.
  • Vei avea posibilitatea de a profita de experiența de oameni din lumea afacerilor și mediul academic.
  • Vei avea posibilitatea de a lua cursuri de educație prin interactive și facilități avansate de laborator.
  • Vei avea posibilitatea de a lua educație aproape de industrie cu stagii pe termen lung.
  • Vei avea posibilitatea de a îmbrățișa conceptul de inovare și să fie creativi.
  • Vei avea posibilitatea de a profita de sistem de coaching cariera care vă va ajuta să construi o carieră puternic.
  • Vei avea posibilitatea de a fi expuși la experiențe valoroase pe care le va beneficia pe tot parcursul vietii tale.
  • Vei avea posibilitatea de a învăța de la și de a interacționa strâns cu facultăți de talie mondială care au o experiență internațională intensivă.
Ultima actualizare Feb 2015

Despre facultate

The Abdullah Gül University (AGU) is a young, dynamic top-quality Turkish State University and already one of the best in the country. The University opened its doors in July 2010 with the aim to prod ... Citeste mai mult

The Abdullah Gül University (AGU) is a young, dynamic top-quality Turkish State University and already one of the best in the country. The University opened its doors in July 2010 with the aim to produce graduates who can shape the future, equipped with the best skills for today’s globalized society. Citește mai puţin