Doctor în educație

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Educational Leadership oferă două (2) programe de gradul în administrația de învățământ: Specialist Educațională (Ed.S.), gradul și Doctor în Educație (Ed.D.) grad.

Programele au fost puse în aplicare la Universitatea de Stat din Carolina de Sud în august 1983 și să depună eforturi pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințele, aptitudinile și dispozițiile necesare pentru a produce și a menține performanțele academice de mare în școlile publice prin performanță eficientă, reflexiv de luare a deciziilor și practica umanist.

În iunie 1986, Departamentul de Educație Carolina de Sud, folosind standarde elaborate de către Asociația Națională a Directorilor de Stat de Educatie si Certificare (NASDTEC), a aprobat Ed. S. și Ed. D. programe de gradul de acordare principal primar și secundar și certificare administrator. În decembrie 1986, Asociația de Sud de colegii și școli (ASC) a acordat acreditarea de nivel IV la Carolina de Sud Universitatea de Stat din cauza calității Ed. D. program de studii în administrația educațională.

Ed. D. program de gradul de studiu este conceput pentru a oferi studenților un cadru conceptual larg, în teorie, conducere și de cercetare. Programul necesită un minim de 75 de ore semestru de cursuri de dincolo de gradul de master pentru a beneficia de principal și certificare administrator în Carolina de Sud. Toți studenții admiși în Ed. D. program de grad cu o Ed.S. diplomă în administrație educațională și principal și certificare chestorul sunt obligați să completeze un minim de 30 de ore semestru la Universitatea de Stat din Carolina de Sud.

Ultima actualizare Nov 2014

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, educa ... Citeste mai mult

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, education, medicine, science, engineering technology and more. Citește mai puţin