Doctor în management inginerie

Generalități

Programul de descriere

Liderii industriei de mâine trebuie să câștige prerogativelor lor de azi. Înscrieți-vă în PhD Western New England University în Management Inginerie și se pregătesc să ia loc la partea de sus a organizației dumneavoastră.

În acest program full sau part-time, vei afla adâncimea tehnic și să câștige lățimea de cunoștințe pentru a deveni un succes cercetător, medic, sau educator în gestionarea inginerie și tehnologie. Veti dezvolta abilitățile necesare pentru a desfășura activități de cercetare riguroasă în domenii legate de îmbunătățire, proiectare, precum și gestionarea proiectelor și programelor în / sisteme complexe omului tehnologice, inclusiv inginerie, asistență medicală, servicii și sisteme de logistică / transport.

Cererile vor fi revizuite pe baza de fier după 15 ianuarie. Puncte de intrare: toamna, iarna, primavara, vara.

Cerințe de admitere

Candidații pentru doctorat în Management Inginerie trebuie să posede o diplomă de master sau de licență în inginerie sau disciplină strâns legate. Un GPA cumulat de cel puțin un (scala 4.0) 3.5 vor fi necesare pentru admitere. Un scor GRE din ultimii cinci ani, cu un scor combinat verbală și cantitativă a cel puțin unei 1100 vor fi necesare pentru examinare. GRE revizuit graficul de conversie de test. Candidații de mai jos GPA stabilit și cerințele GRE vor fi considerate de la caz la caz la caz. Candidații a căror limbă principală nu este limba engleză va cere să demonstreze competență în limba engleză. Cerințe suplimentare de admitere includ următoarele: 1) Dovada absolvirea unui curs probabilitate și statistici cu un grad de cel puțin un "C" 2) Competență în cel puțin un limbaj de programare structurata (C ++, Fortran, Visual Basic, etc.)

Cerințe de ieri

Programul de doctorat este conceput atât pentru studenții full-și part-time. Full-time studenții pot finaliza programul în trei-cinci ani și studenții part-time va fi capabil să finalizeze programul în patru și șase ani. Studenții care nu finalizează cu succes programul de doctorat, dar au îndeplinit cerințele pentru Master of Science în grad de administrație Engineering va fi acordat acest grad la ieșirea din program.

Candidații cu o diplomă de master va finaliza 30 de credite la nivelul 600 și 700 și o disertație 27 de credit pentru 57 de volumul total al creditelor.

Candidații cu o diplomă de licență va finaliza 60 de credite la nivelul 600 și 700 și o disertație 27 de credit pentru 87 de volumul total al creditelor.

Ultima actualizare Apr. 2015

Despre facultate

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Citește mai puţin